Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mi sajnos nem használjuk ezeket az egyszerű ledes AFR mérőket...mert lassúak, és nem adnak pontos értéket...ellenben sokkal olcsóbb az általunk használt VEMS műszerrel szemben, de a húzott turbósok esetében ez a plusz költség megtérül a hasznos információkért cserében... :(

azannya pontos preciz válasz néha else hiszem mennyit fejlődtél ilyenkor mindig nagyot nőssz a szemembe remélem a hajtókar hosszát nem felejtetted el subarus. :)

Elküldve
azannya pontos preciz válasz néha else hiszem mennyit fejlődtél ilyenkor mindig nagyot nőssz a szemembe remélem a hajtókar hosszát nem felejtetted el subarus. :)

:( :P :hiya: :lol:

Elküldve
azannya pontos preciz válasz néha else hiszem mennyit fejlődtél ilyenkor mindig nagyot nőssz a szemembe remélem a hajtókar hosszát nem felejtetted el subarus. :hiya:

már te is nyalod a subarusok seggét? :) :( :P

Elküldve
már te is nyalod a subarusok seggét? :( :P :hiya:

ha leszámitjuk a cinizmust meg a nemkismértékű :) szarkazmust mondhatni kultiválom a pipát

Elküldve
ma sem dolgoztal ? :( állandoan lazsálsz ..

minek a rajtprogi ???

dehogynem...most is melózok... :)

Meeee adott volt csak pötit kellett progizni...így ha van, hát legyen... :P

Elküldve
dehogynem...most is melózok... :)

Meeee adott volt csak pötit kellett progizni...így ha van, hát legyen... :(

de akkor már megrendelted vagy legalábbis gyüjtögetsz már az uj kupplungra :P

Elküldve
de akkor már megrendelted vagy legalábbis gyüjtögetsz már az uj kupplungra :)

Kedden gyün Japánbóóó... Exedy lesz...ha minden igaz... azt ajánlották legtöbben...sokan használnak ilyet...

Elküldve
Kedden gyün Japánbóóó... Exedy lesz...ha minden igaz... azt ajánlották legtöbben...sokan használnak ilyet...

és milyen stage 1, 2 ?? mennyi lessz ?

Elküldve

Hali mindenkinek. Én angliában élek és épp a minap lettem egy 94-es 1.5 td corsa boldog tulajdonosa. Most cserélgetek rajta mindent (ültetés, pufogó..)de sajna nemsok fogalmam van róla , hogy mi merre van mert egy V6-os benzines vectrám van mellette. Szeretnék kicsit a turbónyomáson emelni és az adagolón is állítani! Ezekben tudna nekem valaki segíteni, hogy mit merre találok és hogyan tudom megcsinálni? Nem vagyok kezdő a szerelésben csak amatőr. Csak az írányt kell megmondani és hogy mit csináljak!!!! Coolert könnyű rátenni és segít e valamit?? Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve

Mindenképp érdemes lenne rádobni egy Coolert. :(

A többiben nem tudok segíteni, mert nem tudom hogy van beszabályozva a turbónyomás azon a motoron, illetve eleve a dízelekben nem vagyok otthon. :)

Elküldve
Hali mindenkinek. Én angliában élek és épp a minap lettem egy 94-es 1.5 td corsa boldog tulajdonosa. Most cserélgetek rajta mindent (ültetés, pufogó..)de sajna nemsok fogalmam van róla , hogy mi merre van mert egy V6-os benzines vectrám van mellette. Szeretnék kicsit a turbónyomáson emelni és az adagolón is állítani! Ezekben tudna nekem valaki segíteni, hogy mit merre találok és hogyan tudom megcsinálni? Nem vagyok kezdő a szerelésben csak amatőr. Csak az írányt kell megmondani és hogy mit csináljak!!!! Coolert könnyű rátenni és segít e valamit?? Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!!!!!!!!!!!!

Rakd át bele a Vectrád motorját :(

Egyből nem kell faragni,meg kisérletezni :)

Elküldve

Angliában nem lehet legálban nyomni a motorcserét véletlenül, mint a németeknél?

Mert ha sok-sok plusz lovakat akarsz, akkor lehet, hogy egy nagyobb motorra cserével jobban jönnél ki :)

Elküldve

Dízel kasztniba a benyás motor nem épp ésszerű döntés, mert a motortartónak még csak köze sincs a benzines verziókéhoz. Tank-, benzincső- és kábelkötegcseréről nem is beszélve.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.