Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Igen, beletrafáltál...egy ilyen tervben van...és akkor nem kell szarakodni a sok műszerrel... akkor nincs benne most ?!?! mennyi egy ilyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 De vecsési csávóééé... :) akkoooo azé lessz az <_< és marad turbo power Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2009 Nincs...de már írtam a srácoknak, hogy dobjanak erről egy árat...ha nem írnak, akkor hétfőn felhívom Ronint... <_< Na gótuszlííp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Nincs...de már írtam a srácoknak, hogy dobjanak erről egy árat...ha nem írnak, akkor hétfőn felhívom Ronint... <_< Na gótuszlííp... mi van puding már nyomod is az ágyat ?? holnap merre leszel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2009 mi van puding már nyomod is az ágyat ?? holnap merre leszel ? Király utca... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 350 fontért lattam igy hirtelen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Király utca... találtam neked avatart <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Nincs...de már írtam a srácoknak, hogy dobjanak erről egy árat...ha nem írnak, akkor hétfőn felhívom Ronint... :) Na gótuszlííp... itt van egy videjo rola és azt olvastam miközben itt böngésztem hogy nem gyartjak már csak hasznaltan lehet venni <_< http://www.youtube.com/watch?v=e5XCSMln3Xw Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 nekem ki van fúrva. eddig nem volt vele baj, és a krekegés, vagy mi a sz@r amit a lali mondott, hogy lehet hogy van az nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 mi ez az írogatás itt orrba szájba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 mi ez az írogatás itt orrba szájba? le vagy maradva mi bazzeg te vén kujon ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 nekem ki van fúrva. eddig nem volt vele baj, és a krekegés, vagy mi a sz@r amit a lali mondott, hogy lehet hogy van az nincs nekem a kerregés a martnal volt neked furt és mart van mert a kiegyenlitö tengelyhez felmenö olaj járat 2 helyen pont jo volt a spricninek ott nincs megfurva a csapágy Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 jaja 1x elfúrta az ati, és másodszor is elég ratykón nézett ki, de ez nem zavarja abban, hogy jószerű legyen. eddig..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 le vagy maradva mi bazzeg te vén kujon ... öreg rozsomák ne cincogj <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 leht neki már az ujj opc v6 biturbo moci figyel bent vagy egy régebbi vectra opc é ...sztem simán hihető olyan szép kocsi <_< na ha már itt szóba került a téma. nagyon rajta vagyok hogy fel kellene tölteni a v6 mocit. Közel állok a dologhoz, lassan összeáll a kép, 400 ló a terv egyenlőre. Apróságokat nem árulok el, de rajta vagyok az ügyön. És azt hiszem mivel van rá egy évem, köv blitzen már sziszegni fog a v6 :) Ha már első voltam v6-ból, legyek v6 turbóból is :lol: Nem lőttem volna el ha nem linkelitek be ezt a cali :) Na erre gyúrok most én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 ja és ne legyetek kíváncsiak, innentől NO COMMENT!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Lali veled meg komoly beszélni valóm lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Lali veled meg komoly beszélni valóm lesz :) hinnye ne fenyegess <_< külömben is ménem alszo :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2009 Lali veled meg komoly beszélni valóm lesz <_< Akkóóó tudni fogunk mindent... :) :) Zsssír...és két lefújóval lesz??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Akkóóó tudni fogunk mindent... :) :lol: Zsssír...és két lefújóval lesz??? :lol: 1 csigabiga, 1 tüsszentő. ^_^ Jaa és nem szabad majd gyorsabbnak lennie, mint a Corsa! <_< :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 1 csigabiga, 1 tüsszentő. :lol: Jaa és nem szabad majd gyorsabbnak lennie, mint a Corsa! <_< :) :) ötezer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 hűha, rendesen belecsapsz akkor a lecsóba! tudjátok, hogy semmihez se értek, de ha valamiben tudok segíteni, én rám számíthatsz, egy ilyen szörny nem lenne kispályás mutatvány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 1 csigabiga, 1 tüsszentő. :lol: Jaa és nem szabad majd gyorsabbnak lennie, mint a Corsa! <_< :) :) nemolyanrég hegdáltam egy leőmlőt egy v6 alfához szintén 1 csiga há nemmondom hogy könnyű vót.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Voszi, ez nem lehet érdekes alternatíva a mostani váltód helyett? http://cgi.ebay.de/M32-6Ganggetriebe-OPC-Z...%3A1%7C294%3A50 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 köszi a linket, nagyon jól néz ki! gondolom tudod, hogy a sanyinak kettérepedt pár napja 300LE-től..... offoltam ezt az M32-es történetet, megy bele az f23 aszinkron, az majd bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts