Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Persze, hogy V6 turbó... :) :) mint ahogy oldallégzsákos, meg automata klímás, meg persze állítható a kormány is... :lol: :lol:

na ugye, van még mit tanulni <_<

Elküldve
Persze, hogy V6 turbó... <_< :) mint ahogy oldallégzsákos, meg automata klímás, meg persze állítható a kormány is... :lol: :lol:

Ótómata klímás calibráról láttam képet, és állítható kormányos Vekiről is :)

Elküldve
Ótómata klímás calibráról láttam képet, és állítható kormányos Vekiről is <_<

nekem meg van "memóriás vezetőülés" az astrában.....beállítom és ugymarad....kemény, ugye?

Elküldve
nekem meg van "memóriás vezetőülés" az astrában.....beállítom és ugymarad....kemény, ugye?

figyrlj csak te puding lego nindzsa inkabb kocsit vegyél már .... de ahoz nincs merszed <_<

Elküldve
Persze, hogy V6 turbó... <_< :) mint ahogy oldallégzsákos, meg automata klímás, meg persze állítható a kormány is... :lol: :lol:

leht neki már az ujj opc v6 biturbo moci figyel bent vagy egy régebbi vectra opc é ...sztem simán hihető olyan szép kocsi :)

Elküldve

Ott van okoska :)

2774574_2.jpg

Hagy ne kelljen megkeresnem a digitklímás képet.

Bár Gabika biztos tudja hol lehet fellelni <_<

Elküldve
Ott van okoska :)

Hagy ne kelljen megkeresnem a digitklímás képet.

Bár Gabika biztos tudja hol lehet fellelni <_<

A csajszi Calibrájára gondolsz amiben egy utólagos Webasto van???

Elküldve
A csajszi Calibrájára gondolsz amiben egy utólagos Webasto van???

automata klima van nyomogombos és nem olyan tologatos bovdenes mint a tied ...

de ritka mint a fehér hollo .. és nem utolagos

Elküldve

tegyél bele minszk ***** fridzsidert kinyitva, nem lesz bajod, reumás kenőcsöd is legyen persze <_<

demó papa! nézegettem amit feltettél szívósort, engem kicsit mintha az EDS féle C20LET szívósorra emlékeztetne. vélemény?

Elküldve
Akkor közkívánatra! Minden ami turbó! :-)

Helló!

Új klub tag vagyok, nézzétek el a tapasztalatlanságomat.

Amit keresek, ha már a turbóról van szó egy Lotus Omega turbót , ill. a kettő közül csak az egyiket (biturbó).

Minden megoldás érdekel.

Kösz: Noszti

Elküldve
Helló!

Új klub tag vagyok, nézzétek el a tapasztalatlanságomat.

Amit keresek, ha már a turbóról van szó egy Lotus Omega turbót , ill. a kettő közül csak az egyiket (biturbó).

Minden megoldás érdekel.

Kösz: Noszti

szia a lotus omegán 2db garrett gt25 van semmi xtra beszerezhető de érdemes felujitattni is ha érdekel irj

Elküldve
automata klima van nyomogombos és nem olyan tologatos bovdenes mint a tied ...

de ritka mint a fehér hollo .. és nem utolagos

héj zé nem is emléxem müködött az a csapágymegfuros verzió a spricniknél vagy mi volt azzal??

Elküldve
tegyél bele minszk ***** fridzsidert kinyitva, nem lesz bajod, reumás kenőcsöd is legyen persze <_<

demó papa! nézegettem amit feltettél szívósort, engem kicsit mintha az EDS féle C20LET szívósorra emlékeztetne. vélemény?

Ta ddig nem kérdezhecc, amíg nem mérted meg a gumikat :) :) :lol: :lol:

Elküldve

azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora az óverbúszt a motorban, amikor megszólal, hogy pityutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyu?????

Elküldve
héj zé nem is emléxem müködött az a csapágymegfuros verzió a spricniknél vagy mi volt azzal??

muködött nincs avval baj ... de ahol be is van marva még mindig jobb szerintem

Elküldve

arra gondolsz amit ÉN linkeltem be ???

Elküldve
muködött nincs avval baj ... de ahol be is van marva még mindig jobb szerintem

jaja ez a csapágyfuros gyilkosul hangzik .....bár lehet jo ugyis de asszem inkább nem ajánlom senkinek me épp ma kérdezték mondtam majd megkérdezem azt akinek volt....az első verzio sokkal jobban hangzik.

Elküldve
azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora az óverbúszt a motorban, amikor megszólal, hogy pityutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyu?????

-0,7 . -0,9 bar csak nem over hanem lowboost pffffff <_< me akkor zárt tp van a torlo luft által belassuló lapátok hangja tán.....vagy mi legyen????

Elküldve

Felülről formára hasonlít, de lényegében más. Az EDS-nél az volt a lényeg, hogy kompakt, plug&play legyen és hogy sokkal nagyobbak legyenek a csatornák, hogy felső tartományban ne veszítsen olyan sokat a motor. Monjuk engem meglepett, hogy C20XE-n is kiválóan működik a szívósor, ezzel szerintem még ők se számoltak előtte.

A Klasené pedig már egy plenum szívósor.

Keress képeket oldalról mindkét szívósorról és akkor meglátod, hogy mi a különbség.

Elküldve
Felülről formára hasonlít, de lényegében más. Az EDS-nél az volt a lényeg, hogy kompakt, plug&play legyen és hogy sokkal nagyobbak legyenek a csatornák, hogy felső tartományban ne veszítsen olyan sokat a motor. Monjuk engem meglepett, hogy C20XE-n is kiválóan működik a szívósor, ezzel szerintem még ők se számoltak előtte.

A Klasené pedig már egy plenum szívósor.

Keress képeket oldalról mindkét szívósorról és akkor meglátod, hogy mi a különbség.

hát az hogy az eds egy fos .....

Elküldve
hát az hogy az eds egy fos .....

Én ismerek jópár tagot, akinek van és mindenki elégedett. <_<

Oké, persze nem egy rendes Plenum, de működik és elfér úgy, hogy semmit nem kell átalakítani.

Felső tartományban pedig nem veszít teljesítményt, mint a gyári szívósorral.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.