Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Turbo-sokk-feltöltés

Atommanó

Recommended Posts

Persze, hogy V6 turbó... <_< :) mint ahogy oldallégzsákos, meg automata klímás, meg persze állítható a kormány is... :lol: :lol:

leht neki már az ujj opc v6 biturbo moci figyel bent vagy egy régebbi vectra opc é ...sztem simán hihető olyan szép kocsi :)

Megosztás:

Akkor közkívánatra! Minden ami turbó! :-)

Helló!

Új klub tag vagyok, nézzétek el a tapasztalatlanságomat.

Amit keresek, ha már a turbóról van szó egy Lotus Omega turbót , ill. a kettő közül csak az egyiket (biturbó).

Minden megoldás érdekel.

Kösz: Noszti

Megosztás:

Helló!

Új klub tag vagyok, nézzétek el a tapasztalatlanságomat.

Amit keresek, ha már a turbóról van szó egy Lotus Omega turbót , ill. a kettő közül csak az egyiket (biturbó).

Minden megoldás érdekel.

Kösz: Noszti

szia a lotus omegán 2db garrett gt25 van semmi xtra beszerezhető de érdemes felujitattni is ha érdekel irj

Megosztás:

tegyél bele minszk ***** fridzsidert kinyitva, nem lesz bajod, reumás kenőcsöd is legyen persze <_<

demó papa! nézegettem amit feltettél szívósort, engem kicsit mintha az EDS féle C20LET szívósorra emlékeztetne. vélemény?

Ta ddig nem kérdezhecc, amíg nem mérted meg a gumikat :) :) :lol: :lol:

Megosztás:

tegyél bele minszk ***** fridzsidert kinyitva, nem lesz bajod, reumás kenőcsöd is legyen persze <_<

demó papa! nézegettem amit feltettél szívósort, engem kicsit mintha az EDS féle C20LET szívósorra emlékeztetne. vélemény?

arra gondolsz amit ÉN linkeltem be ???

Megosztás:

muködött nincs avval baj ... de ahol be is van marva még mindig jobb szerintem

jaja ez a csapágyfuros gyilkosul hangzik .....bár lehet jo ugyis de asszem inkább nem ajánlom senkinek me épp ma kérdezték mondtam majd megkérdezem azt akinek volt....az első verzio sokkal jobban hangzik.

Megosztás:

azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora az óverbúszt a motorban, amikor megszólal, hogy pityutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyu?????

-0,7 . -0,9 bar csak nem over hanem lowboost pffffff <_< me akkor zárt tp van a torlo luft által belassuló lapátok hangja tán.....vagy mi legyen????

Megosztás:

Felülről formára hasonlít, de lényegében más. Az EDS-nél az volt a lényeg, hogy kompakt, plug&play legyen és hogy sokkal nagyobbak legyenek a csatornák, hogy felső tartományban ne veszítsen olyan sokat a motor. Monjuk engem meglepett, hogy C20XE-n is kiválóan működik a szívósor, ezzel szerintem még ők se számoltak előtte.

A Klasené pedig már egy plenum szívósor.

Keress képeket oldalról mindkét szívósorról és akkor meglátod, hogy mi a különbség.

Megosztás:

Felülről formára hasonlít, de lényegében más. Az EDS-nél az volt a lényeg, hogy kompakt, plug&play legyen és hogy sokkal nagyobbak legyenek a csatornák, hogy felső tartományban ne veszítsen olyan sokat a motor. Monjuk engem meglepett, hogy C20XE-n is kiválóan működik a szívósor, ezzel szerintem még ők se számoltak előtte.

A Klasené pedig már egy plenum szívósor.

Keress képeket oldalról mindkét szívósorról és akkor meglátod, hogy mi a különbség.

hát az hogy az eds egy fos .....

Megosztás:

hát az hogy az eds egy fos .....

Én ismerek jópár tagot, akinek van és mindenki elégedett. <_<

Oké, persze nem egy rendes Plenum, de működik és elfér úgy, hogy semmit nem kell átalakítani.

Felső tartományban pedig nem veszít teljesítményt, mint a gyári szívósorral.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.