Atommanó Elküldve Június18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3057622_opel_calibra_1996 Persze, hogy V6 turbó... <_< :) mint ahogy oldallégzsákos, meg automata klímás, meg persze állítható a kormány is... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Persze, hogy V6 turbó... :) :) mint ahogy oldallégzsákos, meg automata klímás, meg persze állítható a kormány is... :lol: :lol: na ugye, van még mit tanulni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Persze, hogy V6 turbó... <_< :) mint ahogy oldallégzsákos, meg automata klímás, meg persze állítható a kormány is... :lol: :lol: Ótómata klímás calibráról láttam képet, és állítható kormányos Vekiről is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Ótómata klímás calibráról láttam képet, és állítható kormányos Vekiről is <_< nekem meg van "memóriás vezetőülés" az astrában.....beállítom és ugymarad....kemény, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 nekem meg van "memóriás vezetőülés" az astrában.....beállítom és ugymarad....kemény, ugye? figyrlj csak te puding lego nindzsa inkabb kocsit vegyél már .... de ahoz nincs merszed <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Persze, hogy V6 turbó... <_< :) mint ahogy oldallégzsákos, meg automata klímás, meg persze állítható a kormány is... :lol: :lol: leht neki már az ujj opc v6 biturbo moci figyel bent vagy egy régebbi vectra opc é ...sztem simán hihető olyan szép kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 nekem meg van "memóriás vezetőülés" az astrában.....beállítom és ugymarad....kemény, ugye? Ott van okoska :) Hagy ne kelljen megkeresnem a digitklímás képet. Bár Gabika biztos tudja hol lehet fellelni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2009 Ott van okoska :) Hagy ne kelljen megkeresnem a digitklímás képet. Bár Gabika biztos tudja hol lehet fellelni <_< A csajszi Calibrájára gondolsz amiben egy utólagos Webasto van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 A csajszi Calibrájára gondolsz amiben egy utólagos Webasto van??? automata klima van nyomogombos és nem olyan tologatos bovdenes mint a tied ... de ritka mint a fehér hollo .. és nem utolagos Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 tegyél bele minszk ***** fridzsidert kinyitva, nem lesz bajod, reumás kenőcsöd is legyen persze <_< demó papa! nézegettem amit feltettél szívósort, engem kicsit mintha az EDS féle C20LET szívósorra emlékeztetne. vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Noszti Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Akkor közkívánatra! Minden ami turbó! :-) Helló! Új klub tag vagyok, nézzétek el a tapasztalatlanságomat. Amit keresek, ha már a turbóról van szó egy Lotus Omega turbót , ill. a kettő közül csak az egyiket (biturbó). Minden megoldás érdekel. Kösz: Noszti Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 hirjuár milédi: http://www.reconditionedturbo.com/lotuscarlton.html üdv itt, nyomd a turbót ahova csak lehet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2009 <_< :) :) Sziaaaaaaaaaa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 bububububutáskodsz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Helló! Új klub tag vagyok, nézzétek el a tapasztalatlanságomat. Amit keresek, ha már a turbóról van szó egy Lotus Omega turbót , ill. a kettő közül csak az egyiket (biturbó). Minden megoldás érdekel. Kösz: Noszti szia a lotus omegán 2db garrett gt25 van semmi xtra beszerezhető de érdemes felujitattni is ha érdekel irj Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 automata klima van nyomogombos és nem olyan tologatos bovdenes mint a tied ... de ritka mint a fehér hollo .. és nem utolagos héj zé nem is emléxem müködött az a csapágymegfuros verzió a spricniknél vagy mi volt azzal?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 tegyél bele minszk ***** fridzsidert kinyitva, nem lesz bajod, reumás kenőcsöd is legyen persze <_< demó papa! nézegettem amit feltettél szívósort, engem kicsit mintha az EDS féle C20LET szívósorra emlékeztetne. vélemény? Ta ddig nem kérdezhecc, amíg nem mérted meg a gumikat :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora az óverbúszt a motorban, amikor megszólal, hogy pityutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyu????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 héj zé nem is emléxem müködött az a csapágymegfuros verzió a spricniknél vagy mi volt azzal?? muködött nincs avval baj ... de ahol be is van marva még mindig jobb szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 tegyél bele minszk ***** fridzsidert kinyitva, nem lesz bajod, reumás kenőcsöd is legyen persze <_< demó papa! nézegettem amit feltettél szívósort, engem kicsit mintha az EDS féle C20LET szívósorra emlékeztetne. vélemény? arra gondolsz amit ÉN linkeltem be ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 muködött nincs avval baj ... de ahol be is van marva még mindig jobb szerintem jaja ez a csapágyfuros gyilkosul hangzik .....bár lehet jo ugyis de asszem inkább nem ajánlom senkinek me épp ma kérdezték mondtam majd megkérdezem azt akinek volt....az első verzio sokkal jobban hangzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora az óverbúszt a motorban, amikor megszólal, hogy pityutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyu????? -0,7 . -0,9 bar csak nem over hanem lowboost pffffff <_< me akkor zárt tp van a torlo luft által belassuló lapátok hangja tán.....vagy mi legyen???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 demó papa! nézegettem amit feltettél szívósort, engem kicsit mintha az EDS féle C20LET szívósorra emlékeztetne. vélemény? Felülről formára hasonlít, de lényegében más. Az EDS-nél az volt a lényeg, hogy kompakt, plug&play legyen és hogy sokkal nagyobbak legyenek a csatornák, hogy felső tartományban ne veszítsen olyan sokat a motor. Monjuk engem meglepett, hogy C20XE-n is kiválóan működik a szívósor, ezzel szerintem még ők se számoltak előtte. A Klasené pedig már egy plenum szívósor. Keress képeket oldalról mindkét szívósorról és akkor meglátod, hogy mi a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Felülről formára hasonlít, de lényegében más. Az EDS-nél az volt a lényeg, hogy kompakt, plug&play legyen és hogy sokkal nagyobbak legyenek a csatornák, hogy felső tartományban ne veszítsen olyan sokat a motor. Monjuk engem meglepett, hogy C20XE-n is kiválóan működik a szívósor, ezzel szerintem még ők se számoltak előtte. A Klasené pedig már egy plenum szívósor. Keress képeket oldalról mindkét szívósorról és akkor meglátod, hogy mi a különbség. hát az hogy az eds egy fos ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 hát az hogy az eds egy fos ..... Én ismerek jópár tagot, akinek van és mindenki elégedett. <_< Oké, persze nem egy rendes Plenum, de működik és elfér úgy, hogy semmit nem kell átalakítani. Felső tartományban pedig nem veszít teljesítményt, mint a gyári szívósorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts