Atommanó Elküldve Június17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2009 ... illetrve anti a stock bubuval simán beszálhat Stock 320ps...igen fincsi kanyartempóval... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Turbo e85-re történő programozásáról tucccccccc ? mit szeretnél tudni??? foglalkoztunk vele egy időben jol müködött mindennel kb 25-30% al több nafata kell belőle mert itt nem 14,7:1 a lambda 1 hanem 9,x de pl van egy elektronika(progizható injectorvezérlő) ami % os arányban tudja növelni az injectorok nyitvatartási idejét igaz csak + ba - ba nem de 40 ezer ft,ki-be kapcsolható stb... illetve alacsonyabb az égéshő is ,magassabb a kopogási küszöb,....nagyobb ac nem kell ha tiszta etanollal kivánsz menni max 4db 630 injector vagy az emlitett rover injectorok azok 480asok szemben a kékkel amit ha jol emléxem 420ra mértünk max me ezek a ratyi németek ugy adják meg ezeket az adatokat hogy rászámolnak vac ot is lefelé(3barnál) +1 az 3,5 szal ugy megvan de csak ha baszod neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Na ahhoz aztán simán kellenek a nagyobb befecsik neked Piiista...és lehet még egy vagy egy nagyobb AC...de igazából hogy értelme van e az már más tészta...ezeknek a mociknak 300ps-nél vége van...így ebben a formában... Én csak tájékozódom. Annyi minden új kérdés van, hogy csak kapkodom a fejem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Én csak tájékozódom. Annyi minden új kérdés van, hogy csak kapkodom a fejem <_< hinnye tééleg most esett le .....turbo power lettél Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 +++++ lehet, hogy alacsonyabb nyomáson tudja a 300at. Én csak érdeklődöm lehetséges-e ez mondjuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 hinnye tééleg most esett le .....turbo power lettél <_< Annyira azért nem vagyok f28 fanatikus, hogy csak úgy érdeklődjek a reparálásáról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 +++++ lehet, hogy alacsonyabb nyomáson tudja a 300at. Én csak érdeklődöm lehetséges-e ez mondjuk :) Kezdődik... <_< Először csak tizes kulcs, aztán kék-fekete a vége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 ennyiii :) " pályán menni kell részterhesen is sokat," höh nem fogsz te max a boxutcába , majd ugy csináld ,hogy megyek mögötted és figyelek versenyezhetünk kinek eszik majd többet 6x750 vs 4x1000 illetrve anti a stock bubuval simán beszálhat edzőautónak megteszi <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 amin érdemes lenne elgondolkoznod ,egy benzin "kecstank " pályás üzemmodra , ha most csinálnám mégegyszer sok mindend nem ugy csinálnék ahogy az első motornál igen, ez benne van a pakliban. ezt hagyjuk meg jövőre, pénz is kell mindehhez. maradjunk ott, ahol a bili jelenleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 ma megjöttek a felnijeim, nem sokára megyek értük. kész a féket felfogó közdarab, valamikor vihetem a homokfújásra és fényezésre a cuccot. még hiányzik pár alkatrész a javító kittből, 2 hónapja nem jött meg. viszont pár hete megvettem a komplett futóművet is, vettem új szilenteket, új csonkállványokat, agyakat, mindent. kellene még gumi, próbálgatni, hogy mivel lesz a legjobb a sz@rdoboz. tud vki segíteni? 215/40 R17, 235/40 R17, 245/35 R17 ezek a méretek jöhetnek számításba. van r888-ból 215/40 R17. jó lehet az nekem? elég széles lesz?????? még picit ráér, mert ugye összerakni csak akkor lehet az egészet, ha kész a fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 hinnye tééleg most esett le .....turbo power lettél szedd magad össze,l és ne feledkezz meg arról, hogy pityutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyutyu <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 kellene még gumi, próbálgatni, hogy mivel lesz a legjobb a sz@rdoboz. tud vki segíteni? 215/40 R17, 235/40 R17, 245/35 R17 ezek a méretek jöhetnek számításba. van r888-ból 215/40 R17. jó lehet az nekem? elég széles lesz?????? még picit ráér, mert ugye összerakni csak akkor lehet az egészet, ha kész a fék. Érdekes hogy japánban (pályán) a különféle ottani tuning verdákkal senki nem versenyez r888-al.Ott a favoritok a következőek: Advan A048 Advan A050 Bridgestone RE55S Kérdés hogy ezeket itthon vagy a környező országokban mennyire lehet beszerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Szinte bármit be lehet szerezni bárhonnan, csak pénz kérdése <_< Mondjuk Zusából :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Szinte bármit be lehet szerezni bárhonnan, csak pénz kérdése <_< Mondjuk Zusából :) re 55s em nekem is van,meg bf drag radial is itthon vettem nem volt nehéz....az r888 meg szart se ér ennyi a v6 kadettal nem lehetett még 2000 ről se elrugni akármilyen meleg volt me elteker a picsába jelenleg is az van rajta de sokat nem ér Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 ezeket írtam össze még tavaly, mint potenciális gumikat: Bridgestone Potenza RE 55S Bridgestone Potenza RE 070 Bridgestone Potenza RE 01R Dunlop Direzza D03G Falken Azenis RT-615 Hankook VENTUS RSS Z 211 Hankook VENTUS RS-2 Z 212 Kumho Ecsta V700 Kumho Ecsta V70A Kumho Ecsta MX KU 15 Michelin Pilot Sport Cup Mickey Thomson Sportsman sorozat Nitto NT01 Nitto NT555 Pirelli P-Zero Corsa Toyo Proxes R888 Toyo Proxes R1R Yokohama A048R Yokohama Advan A050 Yokohama A032R fingom se nincs, már annyi a bejövő információáradat, hogy ez is sz@r az is sz@r, ez meg de jó (előbb még sz@r volt), stb. stb. nem tudom, mindenki mást mond. ezért se kéne vásárolni, hanem előbb próbálgatni a cuccot, hogy jó-e valamire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2009 Én ezekből az információk alapján az advan 050-re szavazok...máááá ha érdekel... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 nem érdekel! <_< :) :) ugyanis ezért írtam a posztot, hogy nehogy bárki hozzászóljon! :lol: anti, tegnap ekkora ruhát kaptál a népektől, hogy még mindig meg vagy zavarodva?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 ja, és gratulkodok, azt asszem el is felejtettem tagnap. mert kicsit tahó is vagyok :######tarisznyás szmájli: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 ja, és gratulkodok, azt asszem el is felejtettem tagnap. mert kicsit tahó is vagyok :######tarisznyás szmájli: <_< Hívtalak délben :) Volt értelme ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Hívtalak délben :) Volt értelme ? :lol: szerintem nem sok :) majd 2 hét mulva ... igaz mára igérte de ugyis elfelejti 2 perc alatt :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 szerintem nem sok :) majd 2 hét mulva ... igaz mára igérte de ugyis elfelejti 2 perc alatt :lol: :) Kétszer hívtam ma :lol: Már az is csoda, hogy ennyiszer sikerült nem elfelejtenem mit kért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Egy kis más márkás szösszenet. Friss, ropogós MR2 kúleeer és csövezés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2009 anti, tegnap ekkora ruhát kaptál a népektől, hogy még mindig meg vagy zavarodva?? <_< Reggel egy zakóban jöttünk Dettivel... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2009 ja, és gratulkodok, azt asszem el is felejtettem tagnap. mert kicsit tahó is vagyok :######tarisznyás szmájli: <_< Köszi Te tahóóóóóóóóóó... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3057622_opel_calibra_1996 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts