Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Turbo-sokk-feltöltés

Atommanó

Recommended Posts

Turbo e85-re történő programozásáról tucccccccc ?

mit szeretnél tudni??? foglalkoztunk vele egy időben jol müködött mindennel kb 25-30% al több nafata kell belőle mert itt nem 14,7:1 a lambda 1 hanem 9,x de pl van egy elektronika(progizható injectorvezérlő) ami % os arányban tudja növelni az injectorok nyitvatartási idejét igaz csak + ba - ba nem de 40 ezer ft,ki-be kapcsolható stb... illetve alacsonyabb az égéshő is ,magassabb a kopogási küszöb,....nagyobb ac nem kell ha tiszta etanollal kivánsz menni max 4db 630 injector vagy az emlitett rover injectorok azok 480asok szemben a kékkel amit ha jol emléxem 420ra mértünk max me ezek a ratyi németek ugy adják meg ezeket az adatokat hogy rászámolnak vac ot is lefelé(3barnál) +1 az 3,5 szal ugy megvan de csak ha baszod neki

Megosztás:

Na ahhoz aztán simán kellenek a nagyobb befecsik neked Piiista...és lehet még egy vagy egy nagyobb AC...de igazából hogy értelme van e az már más tészta...ezeknek a mociknak 300ps-nél vége van...így ebben a formában...

Én csak tájékozódom.

Annyi minden új kérdés van, hogy csak kapkodom a fejem <_<

Megosztás:

ennyiii :) " pályán menni kell részterhesen is sokat," höh nem fogsz te max a boxutcába , majd ugy csináld ,hogy megyek mögötted és figyelek versenyezhetünk kinek eszik majd többet 6x750 vs 4x1000 illetrve anti a stock bubuval simán beszálhat

edzőautónak megteszi <_< :)

Megosztás:

amin érdemes lenne elgondolkoznod ,egy benzin "kecstank " pályás üzemmodra , ha most csinálnám mégegyszer sok mindend nem ugy csinálnék ahogy az első motornál

igen, ez benne van a pakliban. ezt hagyjuk meg jövőre, pénz is kell mindehhez. maradjunk ott, ahol a bili jelenleg.

Megosztás:

ma megjöttek a felnijeim, nem sokára megyek értük. kész a féket felfogó közdarab, valamikor vihetem a homokfújásra és fényezésre a cuccot. még hiányzik pár alkatrész a javító kittből, 2 hónapja nem jött meg. viszont pár hete megvettem a komplett futóművet is, vettem új szilenteket, új csonkállványokat, agyakat, mindent.

kellene még gumi, próbálgatni, hogy mivel lesz a legjobb a sz@rdoboz. tud vki segíteni? 215/40 R17, 235/40 R17, 245/35 R17 ezek a méretek jöhetnek számításba. van r888-ból 215/40 R17. jó lehet az nekem? elég széles lesz?????? még picit ráér, mert ugye összerakni csak akkor lehet az egészet, ha kész a fék.

Megosztás:

kellene még gumi, próbálgatni, hogy mivel lesz a legjobb a sz@rdoboz. tud vki segíteni? 215/40 R17, 235/40 R17, 245/35 R17 ezek a méretek jöhetnek számításba. van r888-ból 215/40 R17. jó lehet az nekem? elég széles lesz?????? még picit ráér, mert ugye összerakni csak akkor lehet az egészet, ha kész a fék.

Érdekes hogy japánban (pályán) a különféle ottani tuning verdákkal senki nem versenyez r888-al.Ott a favoritok a következőek:

Advan A048

38279111.jpg

Advan A050

38279112.jpg

Bridgestone RE55S

38279113.jpg

Kérdés hogy ezeket itthon vagy a környező országokban mennyire lehet beszerezni.

Megosztás:

Szinte bármit be lehet szerezni bárhonnan, csak pénz kérdése <_<

Mondjuk Zusából :)

re 55s em nekem is van,meg bf drag radial is itthon vettem nem volt nehéz....az r888 meg szart se ér ennyi a v6 kadettal nem lehetett még 2000 ről se elrugni akármilyen meleg volt me elteker a picsába jelenleg is az van rajta de sokat nem ér

Megosztás:

ezeket írtam össze még tavaly, mint potenciális gumikat:

Bridgestone Potenza RE 55S

Bridgestone Potenza RE 070

Bridgestone Potenza RE 01R

Dunlop Direzza D03G

Falken Azenis RT-615

Hankook VENTUS RSS Z 211

Hankook VENTUS RS-2 Z 212

Kumho Ecsta V700

Kumho Ecsta V70A

Kumho Ecsta MX KU 15

Michelin Pilot Sport Cup

Mickey Thomson Sportsman sorozat

Nitto NT01

Nitto NT555

Pirelli P-Zero Corsa

Toyo Proxes R888

Toyo Proxes R1R

Yokohama A048R

Yokohama Advan A050

Yokohama A032R

fingom se nincs, már annyi a bejövő információáradat, hogy ez is sz@r az is sz@r, ez meg de jó (előbb még sz@r volt), stb. stb. nem tudom, mindenki mást mond. ezért se kéne vásárolni, hanem előbb próbálgatni a cuccot, hogy jó-e valamire.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.