voszi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 hát igen, a felfogatásra oda kell figyelni, hogy bírja a kiképzést. demó bá'! az jutott eszembe, hogy nem érdekel jópécé futóműve féknyereggel, új fékekkel, minden sz@rral kompletten? 5x110-re átalakítós, mert csonkállványt, agyakat, mindent tudok hozzá adni. amint látom, magadnak már megoldottad, de hátha másik morzsához beépíthető. itt van a nyakamon, ha nem kell senkinek veszek egy 1,2-es G asztra dobozt, oszt építek belőle egy jópécét, már majdnem mindenem van hozzá. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Csak a felfogatás is bírja majd... :lol: Én ettől igazán nem félek, mert egyrészt ismerek többet, akinek ettől nagyobb féke van, illetve kisebb fékkel is be lehet satuztatni nagy sebességnél és ezzel semmivel se nagyobb a terhelés, csak akkor, ha sokkal komolyabb gumikat rakok rá. De a 284-esekkel és slickekkel már leteszteltem a történetet és akkor se tört el semmi. Pedig amikor rendesen bemelegedtek a gumik, megemelte a hátulját. Na attól több terhelés tuti nem lesz most sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Én ettől igazán nem félek, mert egyrészt ismerek többet, akinek ettől nagyobb féke van, illetve kisebb fékkel is be lehet satuztatni nagy sebességnél és ezzel semmivel se nagyobb a terhelés, csak akkor, ha sokkal komolyabb gumikat rakok rá. De a 284-esekkel és slickekkel már leteszteltem a történetet és akkor se tört el semmi. Pedig amikor rendesen bemelegedtek a gumik, megemelte a hátulját. Na attól több terhelés tuti nem lesz most sem. :lol: Amit nekem mutattál 1.0 felfogatást...hát nem tudom,én a mezei szögvasra nem bíznék ilyen terhelést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 olvasgatom itt a hsz -eket nem nagyon szoktam hozzáugatni de érdekelne pl:630-as dekákkal 480LE. még 4bar-on is elég meredek. ????? oké....elmagyarázod miért sztem kiváncsiak rá meg én is egy tartalmas válaszra hamár igy belejüttél elvtárs Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 olvasgatom itt a hsz -eket nem nagyon szoktam hozzáugatni de érdekelne pl:630-as dekákkal 480LE. még 4bar-on is elég meredek. ????? oké....elmagyarázod miért sztem kiváncsiak rá meg én is egy tartalmas válaszra hamár igy belejüttél elvtárs Istenem,egyszer megtanulnák használni az idéz gombot még azt is tudnánk kinek is szólt ez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Istenem,egyszer megtanulnák használni az idéz gombot még azt is tudnánk kinek is szólt ez... :lol: tudja kinek szolt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Istenem,egyszer megtanulnák használni az idéz gombot még azt is tudnánk kinek is szólt ez... ;) Soha nem annak, aki kérdezi :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 tudja kinek szolt.... Mesélsz arról a vr6 csodaszinkronról ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Mesélsz arról a vr6 csodaszinkronról ? :lol: hát nagyon hasonlit a kettő de necces mert egy huzott let nél méghamarabb behal max egy átlagos használatra lehet megoldás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 nem nekem szolt de egy 630as siemens 4baron tökéletesen elég 500le ig ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 hát nagyon hasonlit a kettő de necces mert egy huzott let nél méghamarabb behal max egy átlagos használatra lehet megoldás bár erről szartse tudok taratti mondta régebben Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Soha nem annak, aki kérdezi :lol: :D :lol: :D Ezt valahogy sejtettem! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 nem nekem szolt de egy 630as siemens 4baron tökéletesen elég 500le ig ..... ennyi .....csak fura volt voszi hsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 bár erről szartse tudok taratti mondta régebben a lantos csinaltatta a valtoit vr6 szinkronnal a tarr tudja hol csinaljak .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 nem nekem szolt de egy 630as siemens 4baron tökéletesen elég 500le ig ..... lehet 700 at akar azé adja el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2009 bár erről szartse tudok taratti mondta régebben neki meg én mondtam... :lol: szal ebből kiindulva a hír igaz lehet, de nem biztos, hogy bírná a strapát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Amit nekem mutattál 1.0 felfogatást...hát nem tudom,én a mezei szögvasra nem bíznék ilyen terhelést. Te most milyen felfogatésra gondolsz? A két menetre a csonkállványban, vagy az adapterre, amit csináltam a nyeregnek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Te most milyen felfogatésra gondolsz? A két menetre a csonkállványban, vagy az adapterre, amit csináltam a nyeregnek? :lol: Az adapterre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Az adapterre. Előbb fog eltörni a csonkállvány, mint az adapter! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Előbb fog eltörni a csonkállvány, mint az adapter! :D Ok!Most már nyugodt vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ok!Most már nyugodt vagyok! :lol: Azért nézd meg az anyagvastagságokat. Én igazából még könnyítettem volna rajta, mert elég nehéz lett így a fékrendszer, de inkább hagytam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Akkor nekem anno még valami nagyon kezdetleges verziót mutathattál,mert totál más rémlett! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Milyen anyagból van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Akkor nekem anno még valami nagyon kezdetleges verziót mutathattál,mert totál más rémlett! <_< Az az alu adapter az alsó képen volt a prototipus. :) Az is csak azért volt alu, mert gyorsabban lehetett marni. :) Milyen anyagból van? A végleges verzió acélból van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 A végleges verzió acélból van. Ebben az esetben akkor szerintem is inkább a csonkálvány a szük keresztmetszet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts