Stefan Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ja, és a klíma vagy marad, vagy nem, az alapcél, hogy megmaradhasson, de nincs semmi feltétele, ha menni kell, megy a levesbe, pályanapon úgy se fogok klímázva nyomni. :D Pedig az milyen gizda már, hogy mindenki izzad a fullplexis célgépében, te meg odaállsz egy fullextrás gyorsuló verdával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 nem biztos, hogy vissza kell azt venni, csak figyelni kell az EGT-re. persze a biztos a biztos alapon megértelek. nekem is azt kellett volna tennem, de kinek van erre képessége? :D :lol: :D hát azok után amiket végigjátszottam...nekem van...szal visszatekertem még...most hibátlan...bár nem is megy úgy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Pedig az milyen gizda már, hogy mindenki izzad a fullplexis célgépében, te meg odaállsz egy fullextrás gyorsuló verdával :lol: Persze gizda...csak így épp, hogy fog tudni futni egy 12 alját...az meg ma már nem akkora szám, mint 5 évvel ezelőtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Blankl az, akinek a 270lovas (vagy még erősebb :lol: ) szívó, zöld E Kadett Cabriója van. Nagyon komoly motorokat épít! Blank-nak nem Böhm csinálta a motorját? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Klasen szívósorhoz tudsz adni linket? megnézném. mekkora a pillangó hozzá? Sajnos a Klasen honlapján még nem találtam meg. Regelve vagy a c20let.de-n? Itt van egy topic a Klasen szívósorról. A gyári 57-es pillangóhoz van tervezve. Írta, hogy kipróbálták egy 61,5mm-es pillangóval is, de semmi nem változott. Szerintem írj neki emailt, vagy hívd fel és kérdezz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Blank-nak nem Böhm csinálta a motorját? :lol: A 2 lényegében ugyanaz, ha jól tudom. De lehet tévedek, azt tudom, hogy a Blankl csinálja a kinti élmenők hengerfejeit, mint szívóban, mint turbóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 ... Szerintem írj neki emailt, vagy hívd fel és kérdezz rá. Jáááááááá...Hááálóóóó...Iss bin Oszi áusz Ungááárn... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Jáááááááá...Hááálóóóó...Iss bin Oszi áusz Ungááárn... :D :lol: :D Én is így csináltam, amikor felhívtam az EDS-t és Arno Schindler vette fel személyesen. :lol: Mondjuk én a saját nevem mondtam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Mondjuk én a saját nevem mondtam. :lol: És mondtad neki: - Hááálóóó, is bin Demó áusz Ungááárn, und is háábe ejnige Frágen. Is hábe ejn Liszt... - Is hábe áuh, Sindlersz Liszt... :D :lol: :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 És mondtad neki: - Hááálóóó, is bin Demó áusz Ungááárn, und is háábe ejnige Frágen. Is hábe ejn Liszt... - Is hábe áuh, Sindlersz Liszt... :D ;) ;) . :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Érdemes megnézni a srác többi videóját is, ugyanis most télen épített a Klasen neki egy közel 500 lovas Z20LEH F Astrát. Ha már Astra F....ez sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ha már Astra F....ez sem Eheehhheeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 A 2 lényegében ugyanaz, ha jól tudom. De lehet tévedek, azt tudom, hogy a Blankl csinálja a kinti élmenők hengerfejeit, mint szívóban, mint turbóban. nem találok semmit erről a blankl-ról. nincs valami webshop rászerelve az agyára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 nem találok semmit erről a blankl-ról. nincs valami webshop rászerelve az agyára? Írok privit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ....mert utcán ezzel a turbóval felejtős lesz...mire betölt már ott állsz a kövi lámpánál... :D.... Als nemde ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Als nemde ? :D Elsőkerekesnél, első pár sebességben úgyse tölt be rendesen, mert nincs terhelés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Als nemde ? :lol: Nemde...de deeeee... :D :lol: :D Szal az sokat segít, de abban, hogy ne ejtse vissza a nyomást...viszont nem lehet állandóan fent tartani...mert 2 hét és lefossa a turbót a helyéről... ;) viszont az alatt a két hét alatt annyiszor élvezne el az ember, hogy utána menekülne a csajok elől egy darabig... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 elképzelem magam, amint németül übermájerkedek. :lol: legfeljebb egy lovaskocsi siklócsapágya jönne ki a projektből a részemre.... als ha minden igaz lesz. de erről majd laller nyilatkozik, ha ide eszi a fene. fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán értelme, majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 als ha minden igaz lesz. de erről majd laller nyilatkozik, ha ide eszi a fene. fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán értelme, majd kiderül. Vaaaaaaan... Csitttttt-csaaaaaaaaatttttt...bratttt báááfff... Meg ez azzal jár, hogy mindig mindenki rá fog recskázni a verdádra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 elképzelem magam, amint németül übermájerkedek. :D legfeljebb egy lovaskocsi siklócsapágya jönne ki a projektből a részemre.... Írsz a Blanklnak, vagy inkább írjak akkor én? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 írtam neked! :D eddig jutottam blankl ügyben. ha megteszed, hogy írsz neki, azt nagyon megköszönöm, valamint olvasd el a levelem, van benne számodra vmi, ami lehet érdekel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Vaaaaaaan... Csitttttt-csaaaaaaaaatttttt...bratttt báááfff... Meg ez azzal jár, hogy mindig mindenki rá fog recskázni a verdádra... :lol: :D :lol: flesselem a lurdit előre, úgy fogjuk hívni, rejsztág :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 regeltem a clet fórumra, de nem enged be. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ....Szal az sokat segít, de abban, hogy ne ejtse vissza a nyomást....viszont nem lehet állandóan fent tartani...mert 2 hét és lefossa a turbót a helyéről... ;).... Voxi majd vesz másikat :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 regeltem a clet fórumra, de nem enged be. :lol: Néha eltart pár napig, amíg megkapod a visszaigazolást, attól függően, hogy TiCar (Admin) mikor éri magát utol a munkával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts