Stefan Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 ja, és a klíma vagy marad, vagy nem, az alapcél, hogy megmaradhasson, de nincs semmi feltétele, ha menni kell, megy a levesbe, pályanapon úgy se fogok klímázva nyomni. :D Pedig az milyen gizda már, hogy mindenki izzad a fullplexis célgépében, te meg odaállsz egy fullextrás gyorsuló verdával :lol:
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Elküldve Május28, 2009 nem biztos, hogy vissza kell azt venni, csak figyelni kell az EGT-re. persze a biztos a biztos alapon megértelek. nekem is azt kellett volna tennem, de kinek van erre képessége? :D :lol: :D hát azok után amiket végigjátszottam...nekem van...szal visszatekertem még...most hibátlan...bár nem is megy úgy... :lol:
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Elküldve Május28, 2009 Pedig az milyen gizda már, hogy mindenki izzad a fullplexis célgépében, te meg odaállsz egy fullextrás gyorsuló verdával :lol: Persze gizda...csak így épp, hogy fog tudni futni egy 12 alját...az meg ma már nem akkora szám, mint 5 évvel ezelőtt...
Stock16v Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Blankl az, akinek a 270lovas (vagy még erősebb :lol: ) szívó, zöld E Kadett Cabriója van. Nagyon komoly motorokat épít! Blank-nak nem Böhm csinálta a motorját? :D
Demó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Klasen szívósorhoz tudsz adni linket? megnézném. mekkora a pillangó hozzá? Sajnos a Klasen honlapján még nem találtam meg. Regelve vagy a c20let.de-n? Itt van egy topic a Klasen szívósorról. A gyári 57-es pillangóhoz van tervezve. Írta, hogy kipróbálták egy 61,5mm-es pillangóval is, de semmi nem változott. Szerintem írj neki emailt, vagy hívd fel és kérdezz rá.
Demó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Blank-nak nem Böhm csinálta a motorját? :lol: A 2 lényegében ugyanaz, ha jól tudom. De lehet tévedek, azt tudom, hogy a Blankl csinálja a kinti élmenők hengerfejeit, mint szívóban, mint turbóban.
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Elküldve Május28, 2009 ... Szerintem írj neki emailt, vagy hívd fel és kérdezz rá. Jáááááááá...Hááálóóóó...Iss bin Oszi áusz Ungááárn... :lol: :D
Demó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Jáááááááá...Hááálóóóó...Iss bin Oszi áusz Ungááárn... :D :lol: :D Én is így csináltam, amikor felhívtam az EDS-t és Arno Schindler vette fel személyesen. :lol: Mondjuk én a saját nevem mondtam. ;)
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Elküldve Május28, 2009 Mondjuk én a saját nevem mondtam. :lol: És mondtad neki: - Hááálóóó, is bin Demó áusz Ungááárn, und is háábe ejnige Frágen. Is hábe ejn Liszt... - Is hábe áuh, Sindlersz Liszt... :D :lol: :D .
Demó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 És mondtad neki: - Hááálóóó, is bin Demó áusz Ungááárn, und is háábe ejnige Frágen. Is hábe ejn Liszt... - Is hábe áuh, Sindlersz Liszt... :D ;) ;) . :lol: :D :lol:
Stock16v Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Érdemes megnézni a srác többi videóját is, ugyanis most télen épített a Klasen neki egy közel 500 lovas Z20LEH F Astrát. Ha már Astra F....ez sem
voszi Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 A 2 lényegében ugyanaz, ha jól tudom. De lehet tévedek, azt tudom, hogy a Blankl csinálja a kinti élmenők hengerfejeit, mint szívóban, mint turbóban. nem találok semmit erről a blankl-ról. nincs valami webshop rászerelve az agyára?
Demó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 nem találok semmit erről a blankl-ról. nincs valami webshop rászerelve az agyára? Írok privit. :lol:
mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 ....mert utcán ezzel a turbóval felejtős lesz...mire betölt már ott állsz a kövi lámpánál... :D.... Als nemde ? :lol:
Demó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Als nemde ? :D Elsőkerekesnél, első pár sebességben úgyse tölt be rendesen, mert nincs terhelés. :lol:
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Elküldve Május28, 2009 Als nemde ? :lol: Nemde...de deeeee... :D :lol: :D Szal az sokat segít, de abban, hogy ne ejtse vissza a nyomást...viszont nem lehet állandóan fent tartani...mert 2 hét és lefossa a turbót a helyéről... ;) viszont az alatt a két hét alatt annyiszor élvezne el az ember, hogy utána menekülne a csajok elől egy darabig... ;) :D :D
voszi Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 elképzelem magam, amint németül übermájerkedek. :lol: legfeljebb egy lovaskocsi siklócsapágya jönne ki a projektből a részemre.... als ha minden igaz lesz. de erről majd laller nyilatkozik, ha ide eszi a fene. fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán értelme, majd kiderül.
Atommanó Elküldve Május28, 2009 Szerző Elküldve Május28, 2009 als ha minden igaz lesz. de erről majd laller nyilatkozik, ha ide eszi a fene. fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán értelme, majd kiderül. Vaaaaaaan... Csitttttt-csaaaaaaaaatttttt...bratttt báááfff... Meg ez azzal jár, hogy mindig mindenki rá fog recskázni a verdádra... :lol:
Demó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 elképzelem magam, amint németül übermájerkedek. :D legfeljebb egy lovaskocsi siklócsapágya jönne ki a projektből a részemre.... Írsz a Blanklnak, vagy inkább írjak akkor én? :lol:
voszi Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 írtam neked! :D eddig jutottam blankl ügyben. ha megteszed, hogy írsz neki, azt nagyon megköszönöm, valamint olvasd el a levelem, van benne számodra vmi, ami lehet érdekel! :lol:
voszi Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Vaaaaaaan... Csitttttt-csaaaaaaaaatttttt...bratttt báááfff... Meg ez azzal jár, hogy mindig mindenki rá fog recskázni a verdádra... :lol: :D :lol: flesselem a lurdit előre, úgy fogjuk hívni, rejsztág :D
mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 ....Szal az sokat segít, de abban, hogy ne ejtse vissza a nyomást....viszont nem lehet állandóan fent tartani...mert 2 hét és lefossa a turbót a helyéről... ;).... Voxi majd vesz másikat :lol: :D :lol: :D
Demó Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 regeltem a clet fórumra, de nem enged be. :lol: Néha eltart pár napig, amíg megkapod a visszaigazolást, attól függően, hogy TiCar (Admin) mikor éri magát utol a munkával.
Recommended Posts