Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Turbo-sokk-feltöltés

Atommanó

Recommended Posts

ja, és a klíma vagy marad, vagy nem, az alapcél, hogy megmaradhasson, de nincs semmi feltétele, ha menni kell, megy a levesbe, pályanapon úgy se fogok klímázva nyomni. :D

Pedig az milyen gizda már, hogy mindenki izzad a fullplexis célgépében, te meg odaállsz egy fullextrás gyorsuló verdával :lol:

Megosztás:

nem biztos, hogy vissza kell azt venni, csak figyelni kell az EGT-re. persze a biztos a biztos alapon megértelek. nekem is azt kellett volna tennem, de kinek van erre képessége? :D :lol: :D

hát azok után amiket végigjátszottam...nekem van...szal visszatekertem még...most hibátlan...bár nem is megy úgy... :lol:

Megosztás:

Klasen szívósorhoz tudsz adni linket? megnézném. mekkora a pillangó hozzá?

Sajnos a Klasen honlapján még nem találtam meg.

Regelve vagy a c20let.de-n?

Itt van egy topic a Klasen szívósorról.

A gyári 57-es pillangóhoz van tervezve. Írta, hogy kipróbálták egy 61,5mm-es pillangóval is, de semmi nem változott.

Szerintem írj neki emailt, vagy hívd fel és kérdezz rá.

Megosztás:

A 2 lényegében ugyanaz, ha jól tudom.

De lehet tévedek, azt tudom, hogy a Blankl csinálja a kinti élmenők hengerfejeit, mint szívóban, mint turbóban.

nem találok semmit erről a blankl-ról. nincs valami webshop rászerelve az agyára?

Megosztás:

Als nemde ? :lol:

Nemde...de deeeee... :D :lol: :D

Szal az sokat segít, de abban, hogy ne ejtse vissza a nyomást...viszont nem lehet állandóan fent tartani...mert 2 hét és lefossa a turbót a helyéről... ;)

viszont az alatt a két hét alatt annyiszor élvezne el az ember, hogy utána menekülne a csajok elől egy darabig... ;) :D :D

Megosztás:

elképzelem magam, amint németül übermájerkedek. :lol: legfeljebb egy lovaskocsi siklócsapágya jönne ki a projektből a részemre....

als ha minden igaz lesz. de erről majd laller nyilatkozik, ha ide eszi a fene. fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán értelme, majd kiderül.

Megosztás:

als ha minden igaz lesz. de erről majd laller nyilatkozik, ha ide eszi a fene. fogalmam sincs, hogy van-e egyáltalán értelme, majd kiderül.

Vaaaaaaan...

Csitttttt-csaaaaaaaaatttttt...bratttt báááfff...

Meg ez azzal jár, hogy mindig mindenki rá fog recskázni a verdádra... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.