Sonique Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 hehe F28 7250es tiltassal és a gsi jelenlegi gumimérettel :D németeknél amikor antival kint voltunk 270 körül mentem és valoban böven messze volt a tiltas .. akkor lehettet 300le küröl .. mennyi kelll neki hogy leforgassa a 6dik sebességet 270 km/h 6695rpm ez kb realis ahogy emlékszem rá ... Gear Km/h per 1000 RPM Km/h @7000 RPM Km/h @7250 RPM -------------------------------------------------------- 1 8.36 59 61 2 14.21 99 103 3 20.58 144 149 4 27.13 190 197 5 33.53 235 243 6 40.33 282 292 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Demo egyébként minél hosszabb valtot raksz bele annál nagyobb rá az esély hogy lefogazod a valtot mert ugye sokkal nagyobb eröhatás éri ... erössebb valtoval lehet hosszabb ha jo erös a kocsi mert ugyis pik pak lepörgeti tiltasig .... de hosszu valtohoz a kupplungnak is jonak kell lennie .. egy rövid 1 es el a corsat nem is biztos tudod majd hasznalni mert nem tudsz majd elindulni ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2008 ...egy rövid 1 es el a corsat nem is biztos tudod majd hasznalni mert nem tudsz majd elindulni ... egy hosszúval sem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Az tuti, hogy utcai gumikkal nem 1-ben, vagy 2-ben fogaznék, mert akkor már az XE-vel is lefogazhattam volna. Indulni kb ugyanolyan szar lesz, mint eddig, azzal a különbséggel, hogy nem csak az 1-et és 2-t pörgeti le, hanem a 3-at is. ;) Egy átlagos F20-al szerintem 4-ben tapadna meg talán először, a végsebesség eléréséhez meg talán nem is kellene fél perc, ugyanis az én gumiméretemmel 240 körül tiltana. Van itt egy F18+ C345-öm, de az egy szívó Corsának még épp elég hosszú. Olyannal nem nagyon akarom összerakni. Tegnap találtam egy F18 W357-et, ha el tudom üzletelni a gyerekkel, akkor elhozom. Ha kész és szétesik valamikor a váltó, akkor így jártam. Kint egy ismerős NE-turbóra GT28R-el ilyen áttételű F16-ot rakott. Azok sokkal gyengébbek és mégis bírják. Én meg reménykedek, hogy nekem is bírni fogja. :P Ha megunom a váltócserét, akkor meg felújíttatom az F28-am és következő télen belefaragom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Az tuti, hogy utcai gumikkal nem 1-ben, vagy 2-ben fogaznék, mert akkor már az XE-vel is lefogazhattam volna. Indulni kb ugyanolyan szar lesz, mint eddig, azzal a különbséggel, hogy nem csak az 1-et és 2-t pörgeti le, hanem a 3-at is. ;) Egy átlagos F20-al szerintem 4-ben tapadna meg talán először, a végsebesség eléréséhez meg talán nem is kellene fél perc, ugyanis az én gumiméretemmel 240 körül tiltana. Van itt egy F18+ C345-öm, de az egy szívó Corsának még épp elég hosszú. Olyannal nem nagyon akarom összerakni. Tegnap találtam egy F18 W357-et, ha el tudom üzletelni a gyerekkel, akkor elhozom. Ha kész és szétesik valamikor a váltó, akkor így jártam. Kint egy ismerős NE-turbóra GT28R-el ilyen áttételű F16-ot rakott. Azok sokkal gyengébbek és mégis bírják. Én meg reménykedek, hogy nekem is bírni fogja. :P Ha megunom a váltócserét, akkor meg felújíttatom az F28-am és következő télen belefaragom. :D én sem mondtam hogy 1 vagy 1 ben fogazod le .. yah yo f28 az 1 szinkront meg se csinaltasd ha szar ugyis 2böl fogsz indulni csak egy jo kupplung kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 yah yo f28 az 1 szinkront meg se csinaltasd ha szar ugyis 2böl fogsz indulni csak egy jo kupplung kell :D Igen, erre már én is gondoltam. ;) Így hogy szar, viszont semmiképp nem akarom átalakítani a kocsi elejét, mert utána már nem tudok F20-at betenni utólag. A mostani váltótartómat egy az egyben le kell vágni a nyúlványról és rá kell heggeszteni egy másikat. És ezért nem tudom még, hogy mi legyen. Valamint a hosszstabilizátoromat, ami a lengőkarról megy az első kereszttartóra, azt is lejjebb kell raknom. Tehát A Corsába nem olyan egyszerű a történet, ezért sincs még eldöntve a dolog. Neked volt egy törött váltód, nem? Azzal mi van, mert kellene egy spirálos kuplungharang. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 megbolondult az ürge, rászúrt egy gt35-öst a nyikhaj omijára, ez lett belőle: :lol: :) Durrog mint a lakodalmas péló :P hát hasonló jelenségben nekem is volt részem az első indításkor :lol: durrrrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 hát hasonló jelenségben nekem is volt részem az első indításkor :lol: durrrrrr Kik ezek az állatok?Milyen röhögés ez már? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 :lol: :lol: ezt már láttam, elég rendes tevékenység! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Kik ezek az állatok?Milyen röhögés ez már? :lol: na hát igen nagyon tetszett, csak a végén kicsit megpörkölte a lábamat :lol: és lehet én röhögtem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 na hát igen nagyon tetszett, csak a végén kicsit megpörkölte a lábamat :lol: és lehet én röhögtem? :) Szerintem jópáran ugyan így reagáltunk volna a látottakra :P...én biztos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jampec Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Hali! Valaki meg tudná mondani, hogy az 1.8-as 5-ös és a 2.0 turbó 6-os váltója (H Astra) cserekompatibilis-e? (sajna váltókódokat nem tudok) Előre is köszi! Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 valaki meg tudja mondani, hogy a meriva-ban az 1.7-es dízel blokk az opel vagy isuzu? szemezek egy kkk k01 turbóval, ami állítólag ilyené, vajh rámenne az astra-m Z17DTL blokkjára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 valaki meg tudja mondani, hogy a meriva-ban az 1.7-es dízel blokk az opel vagy isuzu? szemezek egy kkk k01 turbóval, ami állítólag ilyené, vajh rámenne az astra-m Z17DTL blokkjára? A Kiss Gyuriék a Budai utcán meg tudják mondani is, ill. csinálni is.A másik csapat Helvécián dolgozik, TD Opeleket hebrákolnak.Kontaktot a Csóka utcán tudnak adni a Kasza Feriék, én is tőle hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 A Kiss Gyuriék a Budai utcán meg tudják mondani is, ill. csinálni is.A másik csapat Helvécián dolgozik, TD Opeleket hebrákolnak.Kontaktot a Csóka utcán tudnak adni a Kasza Feriék, én is tőle hallottam. thx... helvécia kicsit messze van, először az első illetővel próbálkoznék. hol találom meg őt? net, telszám, valami? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 thx... helvécia kicsit messze van, először az első illetővel próbálkoznék. hol találom meg őt? net, telszám, valami? :lol: Kuksi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Kuksi huhh, azt hittem pösti, hát nem a szomszédban van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 huhh, azt hittem pösti, hát nem a szomszédban van... :lol: Telhetetlen vagy :lol: Előbb megelégedtél volna elérhetőségekkel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 most nézem, az a 100km nem nagy túra, belefér ha korrekt a munka... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Lőttem egy ilyent ebayen: Forge DV004 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2008 Nekem is ugyan ilyen van a Cuprában...kedden rakom is át a Vecibe... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Nekem is ugyan ilyen van a Cuprában...kedden rakom is át a Vecibe... :rolleyes: Jól működik? Milyen a hangja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2008 Jól működik? Milyen a hangja? ilyen: psssssszt.... :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 ilyen: psssssszt.... :rolleyes: :) :) Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Köszi! :rolleyes: nemis olyan merrt több az ssss pssssssssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts