Stock16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 milyen turbó lehet ezen? ez a dbilas leömlő ami rajta van tök olyan, mint a K04-re való pv darab. én úgy emlékszem (bár jó régen 2007 szeptemberében hirdették) hogy k26 van rajta,de lehet hogy rosszul emlékszem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Ezt a jó multkorában árulták az ebay-n.Ha jól emlékszem 4000euro körül zárt."Porsche killer"-nek írta a gazdája. http://img0.tar.hu/stock16v/size2/35177893.jpg http://img0.tar.hu/stock16v/size2/35177877.jpg Az biztos hogy nem sok felesleges cucc van benne. Akksi vajon merre lehet eldugva? Súlya nem volt megadva? Tankot tehette volna értelmesebb helyre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 milyen turbó lehet ezen? ez a dbilas leömlő ami rajta van tök olyan, mint a K04-re való pv darab. Ez szerintem a gyári K16 leömlő. :rolleyes: De hogy mit faragtak bele a turbinaházba, azt nem lehet így megmondani, mert akár K29-et is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Ez szerintem a gyári K16 leömlő. :rolleyes: De hogy mit faragtak bele a turbinaházba, azt nem lehet így megmondani, mert akár K29-et is lehet. Nem tudom a leömlő milyen lehet csak arra emlékszem hogy olyan eszement nagy változtatások nem voltak rajta és le-ben is olyan 300-350 körül mozgott.Azt viszont 90%-ra mondom hogy nem k16-volt rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Akksi vajon merre lehet eldugva? Súlya nem volt megadva? Tankot tehette volna értelmesebb helyre is. Látod azt nem tudom merre lehet az aksi :rolleyes: A súlyát sem írta ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 milyen turbó lehet ezen? ez a dbilas leömlő ami rajta van tök olyan, mint a K04-re való pv darab. áh, igazad van demó bá' ez c20let gyári, a debilasz csőre középen van, nem mint ennek (meg a még pandacsökebb K04-nek) klasen mit ment koe-n? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 áh, igazad van demó bá' ez c20let gyári, a debilasz csőre középen van, nem mint ennek (meg a még pandacsökebb K04-nek) klasen mit ment koe-n? 10.2-t. Rossz volt a légtömegmérője, nem kapott hirtelen másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június28, 2008 Megoszt Elküldve Június28, 2008 az enyémbe má 11000km van meg pontleszarommenemisazenyémmá.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 http://de.youtube.com/watch?v=HmDmnqvZMW0 :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Mókás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 http://de.youtube.com/watch?v=HmDmnqvZMW0 :lol: :lol: :lol: :lol: Asszem így teljes... http://de.youtube.com/watch?v=4l_M-B30530&...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 bitang profi a videó...a végén amit a havon művelnek progizás közben, az meg egyenesen bekaki... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 a tájmszlippen láttam egy-két ürgét, akiknek a pados mérése szerint 233LE keréken az 307LE főtengelyen, meg 260LE keréken 339LE főtengelyen. sztetek ez hogy lehet? nem tudom hogy jön ez ki nekik a padon, de ha ez igaz, akkor a gépem 320LE-s :lol: :lol: (keréken 249LE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 a tájmszlippen láttam egy-két ürgét, akiknek a pados mérése szerint 233LE keréken az 307LE főtengelyen, meg 260LE keréken 339LE főtengelyen. sztetek ez hogy lehet? nem tudom hogy jön ez ki nekik a padon, de ha ez igaz, akkor a gépem 320LE-s :lol: :lol: (keréken 249LE) Majd ha mutat szkrínsotot róla vagy nyomtatott papírt,akkor lehiszem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 csak tessék, csak tessék: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 sajnos 10 kérdésemre jó ha egyre válaszolnak ott. szóval a megfejtést nem vágom, de módfelett érdekel. különösebb jelentősége nincs mondjuk, mert a kocsi nem attól megy jobb időt, mert többet írnak neki főtengelyre...... sztem óvoda ez az egész főtengelyesdi. ami keréken kifér, az számít, a többi rüszüség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 pityu, ha már idegyüttél :lol: pénteken mi a program a bliccen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 pityu, ha már idegyüttél :lol: pénteken mi a program a bliccen? Mármint hogy te ide úgy gondoltad ugye kedves offmájszter ? :lol: http://www.blitz-weekend.hu/index.php?opti...2&Itemid=48 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 na tudtam én, hogy számíthatok rád pityu bá'! :lol: kökönyömtyépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 egy sejtésem van... sztem a légköri állapothoz tartozó korrekciós tényező is benne van ebben a marha nagy (31%) különbségben. majd megnézem a közölt adatokhoz milyen tényező megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 ahogy elnéztem a SAE szerinti légköri + magassági korrekció értéke az adatok alapján, együttesen picit még 1 feletti is, vagyis a kerék és a főtengely teljesítmény picit kisebb eltérést kellene mutasson, mint normál körülmények közt.... fejvakarós szmájli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 ... sztem óvoda ez az egész főtengelyesdi. ami keréken kifér, az számít, a többi rüszüség. Adott autónál igen, de tulajdonképpen szinte elengedhetetlena jelenléte. Egyébként ha így nézzük, akkor már inkább leadott teljesítmény/tömeg arány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 egy sejtésem van... sztem a légköri állapothoz tartozó korrekciós tényező is benne van ebben a marha nagy (31%) különbségben. majd megnézem a közölt adatokhoz milyen tényező megy. Nem hiszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 jaja az nem jött be... :lol: van másik ötleted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Adott autónál igen, de tulajdonképpen szinte elengedhetetlena jelenléte. Egyébként ha így nézzük, akkor már inkább leadott teljesítmény/tömeg arány. :lol: az télleg szimpatkiusabb... na de WHP/kg :lol: :lol: szóval minek ide főtengely teljesítmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts