Zorro_16V Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Németböl egy lendkerék nagyságú cumó kb milyen szállítási költséggel jön be? Itt egy postadíj kalkulátor, ezzel pontosan megtudhatod : http://www.deutschepost.de/dpag/mapp?xmlFile=1004909 Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Itt egy postadíj kalkulátor, ezzel pontosan megtudhatod : http://www.deutschepost.de/dpag/mapp?xmlFile=1004909 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 lendkerék nagyságú? teszemazt egy törpetatu? :) szóval ahogy elnézem elég szép pénzeket leszednek a logisztikáért, nekem 30 fontokba kerül a lendkerék míg idekullog middántáninglisiából :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 lendkerék nagyságú? teszemazt egy törpetatu? :) szóval ahogy elnézem elég szép pénzeket leszednek a logisztikáért, nekem 30 fontokba kerül a lendkerék míg idekullog middántáninglisiából :) Nem törpetatu, hanem nagy, csak össze van nyomva :) Kompresszorokat meg g-feltöltöket nézegetem, és egyre jobban megjön a kedvem. Sajnos itthon nem nagyon vannak reális áron, a g-feltöltö meg felújíttandó sincs... Pedig méretre az lenne a legjobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 nem 30 font hanem 40 körül van az egy turbo szallitasa pl USA bol az enyémet 140$ ért postázták el ide ez 8kg ot jelent de igy is böven félár körül volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 sza josh figyu a kompressor sincs horor árba kb.200-400 eur szerintem a te motorodhoz ha nem nagyon akarod piszkálni elég a mininek a kompressora de mint minden feltöltőnél itt is befigyel a befecskendezés gyujtás ujraprogizása (hozzáigazitása)kompressor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 megvettem a benzinnyomás mérőórát: Zoli bá'! volt hozzá külön egy szerelő kit, de vagon pénzért, ezért nem hoztem el. kell hozzá? (a dobozban semmi más nem volt, csak ez a mérőóra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nem törpetatu, hanem nagy, csak össze van nyomva :) Kompresszorokat meg g-feltöltöket nézegetem, és egyre jobban megjön a kedvem. Sajnos itthon nem nagyon vannak reális áron, a g-feltöltö meg felújíttandó sincs... Pedig méretre az lenne a legjobb. én nem látam még Opelt kompresszorral töltve. egyről hallottam, az irmscher a Z32SE-re rátesz vmit. engem érdekelne, ha belefogsz egy ilyen mókába, írj meg mindent! de Anti tapasztalataiból kiindulva elég horror bulinak ígérkezik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2008 megvettem a benzinnyomás mérőórát: http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/op...anyomasmero.jpg Zoli bá'! volt hozzá külön egy szerelő kit, de vagon pénzért, ezért nem hoztem el. kell hozzá? (a dobozban semmi más nem volt, csak ez a mérőóra) Húúúha...ne rázogasd, mert a glicerin elpukkan benne... :) Nem kell hozzá semmi...egyik kiteker másik beteker...már ha veszel órás benyanyomiszabit...így csak óri le, óra fel... Amúgy kell, mert valahogy be kell kötnöd a rendszerbe..bár össze lehet hekkelni házilag is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2008 én nem látam még Opelt kompresszorral töltve. egyről hallottam, az irmscher a Z32SE-re rátesz vmit. engem érdekelne, ha belefogsz egy ilyen mókába, írj meg mindent! de Anti tapasztalataiból kiindulva elég horror bulinak ígérkezik... Nekem??? Milyen tapasztalatom van nekem??? Kompresszorral nem sok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 milyen milyen? nem emléxel arra, hogy vót' egy hejre kis bádogdobozod, ment mint atom, szép vót, jó vót, csak leelőztek mindenféle asszonkák a bevásárlós kocsijukkal? :) oszt megturbósítottad, oszt visszaelőztél... szétesett... én közben beerősítettem, hogy lehagyjalak... szétesett... :) :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2008 milyen milyen? nem emléxel arra, hogy vót' egy hejre kis bádogdobozod, ment mint atom, szép vót, jó vót, csak leelőztek mindenféle asszonkák a bevásárlós kocsijukkal? :) oszt megturbósítottad, oszt visszaelőztél... szétesett... én közben beerősítettem, hogy lehagyjalak... szétesett... :) :) :D :lol: :lol: Na akkor már csak tavasszal leszek kiváncsi, hogy kié lesz a gyorsabb móka...ha a Tied...beköplek Nikinél, hogy hány paci is a paripa... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Na akkor már csak tavasszal leszek kiváncsi, hogy kié lesz a gyorsabb móka...ha a Tied...beköplek Nikinél, hogy hány paci is a paripa... :D :lol: :lol: Hát voszi-nak itt dőlt meg a jó ideje :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hát voszi-nak itt dőlt meg a jó ideje :) :) :) Ennyi...Milyen jó is lesz majd azonosulnia azzal a tudattal, hogy sikerült mennie egy 15.5-et... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ennyi...Milyen jó is lesz majd azonosulnia azzal a tudattal, hogy sikerült mennie egy 15.5-et... :) Tiszta maffia...vagy mindent megteszel a családért és aláveted magad, vagy szembeszállsz de akkor a család kinyír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 sza josh figyu a kompressor sincs horor árba kb.200-400 eur szerintem a te motorodhoz ha nem nagyon akarod piszkálni elég a mininek a kompressora de mint minden feltöltőnél itt is befigyel a befecskendezés gyujtás ujraprogizása (hozzáigazitása)kompressor :) Igen az M45 lett kinézve (kicsi és 1 fordulat alatt 0,75liter levegöt tol), esetleg m65 :) Az tuti hogy injektort kell cserélni, mert teljes terhelésen 80%-os injektor nyitvatartás van. A másik a kompresszió csökkentés... Jelenleg 9,7 felett van. Mondjuk 0,3bart el kéne így is bírnia, tekintve, hogy a nagy veztengelyekkel is kb +30% levegöt kap. Természetesen a chipelést megcsinálom hozzá. De ahogy áll össze a kép a fejembe, egyre több probléma merül fel. Lehet neki se kezdek csak kap egy nagy tengelyt és erröl az autóról ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 megvettem a benzinnyomás mérőórát: http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/op...anyomasmero.jpg Zoli bá'! volt hozzá külön egy szerelő kit, de vagon pénzért, ezért nem hoztem el. kell hozzá? (a dobozban semmi más nem volt, csak ez a mérőóra) böven elég menj el a tarrhoz és kér el tölle a injector hidat ... és összerakom neked orastul szabályzostul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Húúúha...ne rázogasd, mert a glicerin elpukkan benne... :) Nem kell hozzá semmi...egyik kiteker másik beteker...már ha veszel órás benyanyomiszabit...így csak óri le, óra fel... Amúgy kell, mert valahogy be kell kötnöd a rendszerbe..bár össze lehet hekkelni házilag is... :D nem ugy lessz mint neked hanem igy és ekkor ki kell furni és abba menetet kell csinálni :) ez igy szerintem igényesebb mint a visszafolyoágon logo benzinnyomas szabályzo már én is banom hogy rá beszéltem magam erre a szabályzora és a vmax ot eladtam ami ráadásul elveszett a postán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Nem törpetatu, hanem nagy, csak össze van nyomva :) Kompresszorokat meg g-feltöltöket nézegetem, és egyre jobban megjön a kedvem. Sajnos itthon nem nagyon vannak reális áron, a g-feltöltö meg felújíttandó sincs... Pedig méretre az lenne a legjobb. Itt egy kompi : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...bbdb40&s=14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Itt egy kompi : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...bbdb40&s=14 Köszi már láttam, ez ebay-en megvehetö olcsóbban is. Hirtelen úgy gondolom, hogy még nem kezdem el a projektet. Leghamarabb összel fogom csak, addig figyelek a háttérböl. Hátha lesz egy jó vétel... Holnap megyek bi-xenont venni. üdv josh Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 ....Holnap megyek bi-xenont venni.... Jelentős teljesítménynövekedést azért ne várj tőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Itt egy kompi : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...bbdb40&s=14 Ott az a kopmresszor.Felrakom tegyük fel az Opelre.Konkrétan az én X20XEV-mre.Azon kívül, hogy sivítani fog, mi történik még?No meg kikönyököl a motorom.Vagy ennél nem olyan nagy a teljesítményleadás?Vagy hogy van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Ott az a kopmresszor.Felrakom tegyük fel az Opelre.Konkrétan az én X20XEV-mre.Azon kívül, hogy sivítani fog, mi történik még?No meg kikönyököl a motorom.Vagy ennél nem olyan nagy a teljesítményleadás?Vagy hogy van ez? Családi autóra kompresszor ? :) :D Majd Voszi, Zoli, vagy Lali megmondja a választ :) ui: biztos sivít :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Családi autóra kompresszor ? :D :lol: Majd Voszi, Zoli, vagy Lali megmondja a választ :) ui: biztos sivít :) Gyanítom ez a projekt is minimum 1M feletti......Mint minden ilyen vállalkozás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 De ha más is tudja választ, akkor megoszthatja velünk áááááááááááám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts