Zorro_16V Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 Németböl egy lendkerék nagyságú cumó kb milyen szállítási költséggel jön be? Itt egy postadíj kalkulátor, ezzel pontosan megtudhatod : http://www.deutschepost.de/dpag/mapp?xmlFile=1004909
josh_ Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 Itt egy postadíj kalkulátor, ezzel pontosan megtudhatod : http://www.deutschepost.de/dpag/mapp?xmlFile=1004909 köszi
voszi Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 lendkerék nagyságú? teszemazt egy törpetatu? :) szóval ahogy elnézem elég szép pénzeket leszednek a logisztikáért, nekem 30 fontokba kerül a lendkerék míg idekullog middántáninglisiából :)
josh_ Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 lendkerék nagyságú? teszemazt egy törpetatu? :) szóval ahogy elnézem elég szép pénzeket leszednek a logisztikáért, nekem 30 fontokba kerül a lendkerék míg idekullog middántáninglisiából :) Nem törpetatu, hanem nagy, csak össze van nyomva :) Kompresszorokat meg g-feltöltöket nézegetem, és egyre jobban megjön a kedvem. Sajnos itthon nem nagyon vannak reális áron, a g-feltöltö meg felújíttandó sincs... Pedig méretre az lenne a legjobb.
Sonique Elküldve Február1, 2008 Elküldve Február1, 2008 nem 30 font hanem 40 körül van az egy turbo szallitasa pl USA bol az enyémet 140$ ért postázták el ide ez 8kg ot jelent de igy is böven félár körül volt
tascona Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 sza josh figyu a kompressor sincs horor árba kb.200-400 eur szerintem a te motorodhoz ha nem nagyon akarod piszkálni elég a mininek a kompressora de mint minden feltöltőnél itt is befigyel a befecskendezés gyujtás ujraprogizása (hozzáigazitása)kompressor :)
voszi Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 megvettem a benzinnyomás mérőórát: Zoli bá'! volt hozzá külön egy szerelő kit, de vagon pénzért, ezért nem hoztem el. kell hozzá? (a dobozban semmi más nem volt, csak ez a mérőóra)
voszi Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Nem törpetatu, hanem nagy, csak össze van nyomva :) Kompresszorokat meg g-feltöltöket nézegetem, és egyre jobban megjön a kedvem. Sajnos itthon nem nagyon vannak reális áron, a g-feltöltö meg felújíttandó sincs... Pedig méretre az lenne a legjobb. én nem látam még Opelt kompresszorral töltve. egyről hallottam, az irmscher a Z32SE-re rátesz vmit. engem érdekelne, ha belefogsz egy ilyen mókába, írj meg mindent! de Anti tapasztalataiból kiindulva elég horror bulinak ígérkezik...
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Szerző Elküldve Február2, 2008 megvettem a benzinnyomás mérőórát: http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/op...anyomasmero.jpg Zoli bá'! volt hozzá külön egy szerelő kit, de vagon pénzért, ezért nem hoztem el. kell hozzá? (a dobozban semmi más nem volt, csak ez a mérőóra) Húúúha...ne rázogasd, mert a glicerin elpukkan benne... :) Nem kell hozzá semmi...egyik kiteker másik beteker...már ha veszel órás benyanyomiszabit...így csak óri le, óra fel... Amúgy kell, mert valahogy be kell kötnöd a rendszerbe..bár össze lehet hekkelni házilag is... :)
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Szerző Elküldve Február2, 2008 én nem látam még Opelt kompresszorral töltve. egyről hallottam, az irmscher a Z32SE-re rátesz vmit. engem érdekelne, ha belefogsz egy ilyen mókába, írj meg mindent! de Anti tapasztalataiból kiindulva elég horror bulinak ígérkezik... Nekem??? Milyen tapasztalatom van nekem??? Kompresszorral nem sok... :)
voszi Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 milyen milyen? nem emléxel arra, hogy vót' egy hejre kis bádogdobozod, ment mint atom, szép vót, jó vót, csak leelőztek mindenféle asszonkák a bevásárlós kocsijukkal? :) oszt megturbósítottad, oszt visszaelőztél... szétesett... én közben beerősítettem, hogy lehagyjalak... szétesett... :) :) :D :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Szerző Elküldve Február2, 2008 milyen milyen? nem emléxel arra, hogy vót' egy hejre kis bádogdobozod, ment mint atom, szép vót, jó vót, csak leelőztek mindenféle asszonkák a bevásárlós kocsijukkal? :) oszt megturbósítottad, oszt visszaelőztél... szétesett... én közben beerősítettem, hogy lehagyjalak... szétesett... :) :) :D :lol: :lol: Na akkor már csak tavasszal leszek kiváncsi, hogy kié lesz a gyorsabb móka...ha a Tied...beköplek Nikinél, hogy hány paci is a paripa... :lol: :D :D
Lanti Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Na akkor már csak tavasszal leszek kiváncsi, hogy kié lesz a gyorsabb móka...ha a Tied...beköplek Nikinél, hogy hány paci is a paripa... :D :lol: :lol: Hát voszi-nak itt dőlt meg a jó ideje :) :) :)
Atommanó Elküldve Február2, 2008 Szerző Elküldve Február2, 2008 Hát voszi-nak itt dőlt meg a jó ideje :) :) :) Ennyi...Milyen jó is lesz majd azonosulnia azzal a tudattal, hogy sikerült mennie egy 15.5-et... :D
redline Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Ennyi...Milyen jó is lesz majd azonosulnia azzal a tudattal, hogy sikerült mennie egy 15.5-et... :) Tiszta maffia...vagy mindent megteszel a családért és aláveted magad, vagy szembeszállsz de akkor a család kinyír :)
josh_ Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 sza josh figyu a kompressor sincs horor árba kb.200-400 eur szerintem a te motorodhoz ha nem nagyon akarod piszkálni elég a mininek a kompressora de mint minden feltöltőnél itt is befigyel a befecskendezés gyujtás ujraprogizása (hozzáigazitása)kompressor :) Igen az M45 lett kinézve (kicsi és 1 fordulat alatt 0,75liter levegöt tol), esetleg m65 :) Az tuti hogy injektort kell cserélni, mert teljes terhelésen 80%-os injektor nyitvatartás van. A másik a kompresszió csökkentés... Jelenleg 9,7 felett van. Mondjuk 0,3bart el kéne így is bírnia, tekintve, hogy a nagy veztengelyekkel is kb +30% levegöt kap. Természetesen a chipelést megcsinálom hozzá. De ahogy áll össze a kép a fejembe, egyre több probléma merül fel. Lehet neki se kezdek csak kap egy nagy tengelyt és erröl az autóról ennyit.
Sonique Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 megvettem a benzinnyomás mérőórát: http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/op...anyomasmero.jpg Zoli bá'! volt hozzá külön egy szerelő kit, de vagon pénzért, ezért nem hoztem el. kell hozzá? (a dobozban semmi más nem volt, csak ez a mérőóra) böven elég menj el a tarrhoz és kér el tölle a injector hidat ... és összerakom neked orastul szabályzostul
Sonique Elküldve Február2, 2008 Elküldve Február2, 2008 Húúúha...ne rázogasd, mert a glicerin elpukkan benne... :) Nem kell hozzá semmi...egyik kiteker másik beteker...már ha veszel órás benyanyomiszabit...így csak óri le, óra fel... Amúgy kell, mert valahogy be kell kötnöd a rendszerbe..bár össze lehet hekkelni házilag is... :D nem ugy lessz mint neked hanem igy és ekkor ki kell furni és abba menetet kell csinálni :) ez igy szerintem igényesebb mint a visszafolyoágon logo benzinnyomas szabályzo már én is banom hogy rá beszéltem magam erre a szabályzora és a vmax ot eladtam ami ráadásul elveszett a postán :)
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Nem törpetatu, hanem nagy, csak össze van nyomva :) Kompresszorokat meg g-feltöltöket nézegetem, és egyre jobban megjön a kedvem. Sajnos itthon nem nagyon vannak reális áron, a g-feltöltö meg felújíttandó sincs... Pedig méretre az lenne a legjobb. Itt egy kompi : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...bbdb40&s=14
josh_ Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Itt egy kompi : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...bbdb40&s=14 Köszi már láttam, ez ebay-en megvehetö olcsóbban is. Hirtelen úgy gondolom, hogy még nem kezdem el a projektet. Leghamarabb összel fogom csak, addig figyelek a háttérböl. Hátha lesz egy jó vétel... Holnap megyek bi-xenont venni. üdv josh
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 ....Holnap megyek bi-xenont venni.... Jelentős teljesítménynövekedést azért ne várj tőle :)
warwolf Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Itt egy kompi : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...bbdb40&s=14 Ott az a kopmresszor.Felrakom tegyük fel az Opelre.Konkrétan az én X20XEV-mre.Azon kívül, hogy sivítani fog, mi történik még?No meg kikönyököl a motorom.Vagy ennél nem olyan nagy a teljesítményleadás?Vagy hogy van ez?
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Ott az a kopmresszor.Felrakom tegyük fel az Opelre.Konkrétan az én X20XEV-mre.Azon kívül, hogy sivítani fog, mi történik még?No meg kikönyököl a motorom.Vagy ennél nem olyan nagy a teljesítményleadás?Vagy hogy van ez? Családi autóra kompresszor ? :) :D Majd Voszi, Zoli, vagy Lali megmondja a választ :) ui: biztos sivít :)
warwolf Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 Családi autóra kompresszor ? :D :lol: Majd Voszi, Zoli, vagy Lali megmondja a választ :) ui: biztos sivít :) Gyanítom ez a projekt is minimum 1M feletti......Mint minden ilyen vállalkozás... :)
mélykék76 Elküldve Február4, 2008 Elküldve Február4, 2008 De ha más is tudja választ, akkor megoszthatja velünk áááááááááááám :)
Recommended Posts