Tom Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Voszibácsi! Neked 306-os az első féktárcsád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Voszibácsi! Neked 306-os az első féktárcsád? nem az van neki hanem 308-as :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/op...ocsapagy_02.JPG opc, mi? oda van írva, hogy 1,6DA, 1,7D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 hát... ez is zöld varázs, medzsikterm vagy mi a sz@r :) oda van írva, hogy "egynyóc-kettő-kettőkettőlittyantó4cilinder" nem ösmeri a betüt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 nem az van neki hanem 308-as :) annyi, 308, de le lehet venni 306-ra, viszont 321-est nehezebb belőle csinálni... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 ja, Zoli bácsinak nyelem-nyalom a fülcimpáit, mer' megvette a lendkakirámat jeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 ja, Zoli bácsinak nyelem-nyalom a fülcimpáit, mer' megvette a lendkakirámat jeeee ilyeneked mondassz vissza küldöm :) :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Május :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Május :) :) te még hiszel a csodákban???? :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 az Astraowners-en azt írták a nagyokosok, hogy szerintük az ebay-en szerezhető hajtókarok kínából vannak, és nem méretpontosak. -> no hát igen csak tévedtek... a hajtókarok kínaiak, ez kiderült (eddig is sejtettem). a csavarokról kéne kideríteni, hogy ARP-e vagy sem, mert lehet, az nem ARP -> van vkinek vmi ötlete, hogy lehetne megbizonyosodni? egyébként a méretpontosság, meg a tömegazonosság rendben van, és ez a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 megjöttek a keselyűk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 ilyeneked mondassz vissza küldöm :) :D :lol: :lol: ááá, ez csak olyan költői túlzás volt :) simán csak leütöm egy féltéglával... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 ááá, ez csak olyan költői túlzás volt :) simán csak leütöm egy féltéglával... :D Én inkább Niki haragjától félnék :) :lol: Kína hajtókar az olyan gáz ? Szerintem az gyanús ha nem ott készül valami :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Én inkább Niki haragjától félnék :) :D Kína hajtókar az olyan gáz ? Szerintem az gyanús ha nem ott készül valami :) :lol: :lol: ...hát nem tudom...szerintem a Pilótakex nagyon finom...és nem sok köze van Kínához... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Én inkább Niki haragjától félnék :) :D Kína hajtókar az olyan gáz ? Szerintem az gyanús ha nem ott készül valami :) :lol: :lol: hát sztem sincs vele baj, de a tájmszlippen rögtön lefikázták (persze nagyon udvariasan :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 viszont 321-est nehezebb belőle csinálni... :) :) Gyorskötöző... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 vagy pl. varázscerka... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Az a baj a kínai hajtókarokkal és kovácsdugaszokkal, hogy még igazán nem lettek kipróbálva. Lehet beválnak, de ez csak akkor derül ki, ha valaki bevállalja őket. Egyébként az Audisok is használják a kínai cuccokat, ha jól vagyok informálva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 úgy véled, még senki se vett ebay-en hajtókart? ebben nem hiszek... sztem szénné keresték magukat a kereskedők ott, és a fél tuningmatyi hadnak olyanja van. esetleg letagadja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2008 vagy ott vannak az xs-power motyók...az is mind kíííínaiii...azt mindenki ilyenekkel rohangál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 vagy ott vannak az xs-power motyók...az is mind kíííínaiii...azt mindenki ilyenekkel rohangál... Szarok is.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 úgy véled, még senki se vett ebay-en hajtókart? ebben nem hiszek... sztem szénné keresték magukat a kereskedők ott, és a fél tuningmatyi hadnak olyanja van. esetleg letagadja... no aztan ottvannak a nagy nevü gyartok akik valoszinü mashol gyartatják a termékeiket és netalán az is kinábol érkezik ... szoval ilyenkor mindig az Armegeddon c film jut eszembe a ruszki asztronautával hogy mind made in taiwan :) sajnos pontosan nem jut eszembe az idézet .. de neki van igaza :) a wossner dugattyuk és kinaiak :) na jo ez csak pletyka de ki tudja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Szarok is.:) hat szerintem ez igen hamar meg fog valtozni és észre sem fogod venni amikor minden minöségi termék Kinábol jön .. mert akkora a fejlödés jelenleg abban a térségben .. na elég a a kina topicbol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 hat szerintem ez igen hamar meg fog valtozni és észre sem fogod venni amikor minden minöségi termék Kinábol jön .. mert akkora a fejlödés jelenleg abban a térségben .. na elég a a kina topicbol :) OFF Néztem tegnap taiwanról egy kis filmet. Beszéltek a gazdaságukról. Lecsúsztak a számtech termékek gyártásából a 4. helyre a 3.-ról. Megelözte öket kína. És miért? Mert a kínában gyártott számtechcuccok 70%-a taiwan által épített gyárakba készül. Mostmár nem made in taiwan, hanem made by taiwan ONocska Németböl egy lendkerék nagyságú cumó kb milyen szállítási költséggel jön be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts