tascona Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Neked hogy áll a projekt Tas Bácsi? haladoban az asci lejutott a lakatosig megvan a leömlö alu olajteknö meg minden ami kell most kezdödik a faragás a mult hétvégén felraktam a mattig felniket brutálisan néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2008 Na kircsi...akkor nyárra bőven összáll a verda... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 biztos vagy te abban hogy ez az egész csak igy összeál irunk egy kis csipet :huh: Kolega esetleg pl a mini moris kompressora de az is csak szeleppel áll meg 0,3 báron a g töltök köztudottan szétesnek nem birják a strapát próbálj ebay-on rákeresni eaton kompressor meg aztán hogy is nézne ki hogy a kompressor nagyobb mint a motor (ez nem sértés) de a kompressor erőt is vesz el a motortól mert a főtengelyre van kötve sokkal olcsóbb belógatni egy kisblokkos 1.6 os mocit és legalább nincs ennyi faragás bizonytalanság Chipeltem már az autómat, nem azt mondom hogy csak így, mert elég sok idő. A szelep természetes vagy nagyobb meghajtótárcsa kell neki, hogy ne pörögjön annyira. Utóbbi az élettartamra is jótékony. Néztem eaton kompresszorokat is, pofás darabok, de tényleg baromi nagyok. A g feltöltő képeket nézve jóval kisebb. Motort meg nem akarok cserélni, bár lehet az lenne a jó megoldás. De mindenáron a lényeg a visszalalkíthatóság. üdv josh Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Na kircsi...akkor nyárra bőven összáll a verda... :huh: remélem :lol: te hogy álsz a projectel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2008 Moci bennt, váltó a helyén, hétfőre kész a kinyomócsapágy, így ha az bekerült, már többet nem vesszük ki a mocit... (remélem) eleje kész van futóműügyileg is... Amit még meg kell csinálni: - Manta hídat be alá - Sperecskét beszúrni - fékcsöveket, benyacsövet kasztnin belül áthúzni - Kardánt megcsinálni (csak várjuk, hogy bekerüljön a hátulja) - Mocitra felszórni a mogyókat meg bekötni (Hűtő, fék, kipuff elhelyezés már megoldva) - Ülés behekkelése - Belső tér teljes felcsiszolása, fújás - Külső detto... Meg kell még vennem a műanyag elemeket...meg ha úgy alakul akkor a mocihoz ezt azt...mert egyenlőre még a powercapot leszámítva gyári marad... Váltóalagút már vissza van rakva, csak meg kellett emelnem a váltó miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ... Királyul alakul! A málnaszörpös üveg az mihez jó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2008 Királyul alakul! A málnaszörpös üveg az mihez jó? :huh: A benne levő nedü nagyon jól oltja a szomjat...ja meg tüzet oltani is...tegnap pl arra használtam...az aknában levő valaminek a kábelkötege kicsit lángra kapott...aztán ez volt kéznél...szal erre is jó... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Királyos bőven elörébb vagy mint én de a tied kezd alakot ölteni én meg bombázom szét amikor időm van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2008 Az lehet, de nekem nincs egész 1 hónap és versenykész állapotban kell állnia... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Az lehet, de nekem nincs egész 1 hónap és versenykész állapotban kell állnia... :huh: :lol: Kell?! Ott van a Discovery Channel is? :D ;) :) Amúgy tényleg nagyon tetszenek ezek az Asconák. Tegnap láttam egy 4 ajtós pirosat a Móricznál. Létra volt a tetjén a csomagtartón, de így is vonzotta a tekintetemet. Még jó, hogy BéKáVal voltam, így nem kellett nagyon aggódnom az út miatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Az lehet, de nekem nincs egész 1 hónap és versenykész állapotban kell állnia... :huh: :lol: akkor huzzal bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Sonique bá', ezt kukázta nekem Thomack a német ebay-ről: http://cgi.ebay.de/Stahlschwungrad-4-5KG-Z...1QQcmdZViewItem mit szólnál, ha ezt halásznánk le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Így jobb : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...08225%26fvi%3D1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sonique bá', ezt kukázta nekem Thomack a német ebay-ről: http://cgi.ebay.de/Stahlschwungrad-4-5KG-Z...1QQcmdZViewItem mit szólnál, ha ezt halásznánk le? ez jobb lessz ?? vagy hogy 4,5kg ? nem tom de az biztos hogy 1db értékelése sincs a figurának és csak banki atutalással lehet fizetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 nem nem, Zoli bá' maradjunk az ángliusnál, az remélhetőleg itt lesz hamar! két problémám van: az egyik, hogy valami krix-krax-om van, amit megadtál számlszám helyett. de mintha rémlene, hogy az kellett a píz föltéthez. a másik, hogy hova kellett menni pízt föltenni? :) tegnap (vagy azelőtt) hívtalak, de nem vetted fel, olybá vettem, hogy alszol :) -> kérnék egy sms-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Hogy szalad az idő, már január 29 van :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 maga mindég a másik vérét szíjjja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 maga mindég a másik vérét szíjjja? :) Na mesélj, hogy áll az áprilisban végződő projekt ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 má' mindent megszereztem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 csak az a ro-ha-dék lendkarika hiányzik... holnap tolom a zsét szoniknak, aztán remélem jövő héten örülünk :) már lassan olyan leszek, mint a hörcsög, csak hordom a cuccot a Tar Atihoz, már alig tudja hova tenni, illetve kinek eladni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Mennyi szép alkatrésssssssssz. Tiszta karácsony :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts