Tom Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 semmi :huh: Akkor bármilyen árban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 http://video.racing.hu/evovsimpreza "Majd ha kiszállunk, eltörjök a lábát" :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 :D Akkor bármilyen árban? a kérdés máris nem akadémikus :huh: az OPC vérvonal földi végpontja a C63AMG :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 nekem plyan kocsi nem köll, amiből csak úgy tudok kiszállni, hogy közben saját brékóm útba van a számnak (Speedster) :huh: se olyan, aminek lobog az ajtaja, stb. (lavórdzsini) se olyan, amivel nem lehet felmenni Badacsonyban a présházhoz a murvás úton megint csak a C63AMG maradt, vagy az új M3, vagy a 911 Porsche, de az majd, akkor köllene, ha 60+ lettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 nekem plyan kocsi nem köll, amiből csak úgy tudok kiszállni, hogy közben saját brékóm útba van a számnak (Speedster) :huh: se olyan, aminek lobog az ajtaja, stb. (lavórdzsini) se olyan, amivel nem lehet felmenni Badacsonyban a présházhoz a murvás úton megint csak a C63AMG maradt, vagy az új M3, vagy a 911 Porsche, de az majd, akkor köllene, ha 60+ lettem :lol: ez talán teljesíti az összes elvárást... vagy lassú ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ez talán teljesíti az összes elvárást... vagy lassú ? :huh: Ezt már ismerjük az Antival. Nincs benne erő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Ezt már ismerjük az Antival. Nincs benne erő... :D Anti azért elsírta magát :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 http://video.racing.hu/evovsimpreza "Majd ha kiszállunk, eltörjök a lábát" :lol: :D Nemsemmi! :D Nem megy rosszul az az EVO....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 dzsippp nem köll, otromba, és nem fér be a garazsamba... :huh: azonkívül környezetvédelem is van a világon, a 10-12 literes fogyi az oks, de a 27 az nem oks... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 dzsippp nem köll, otromba, és nem fér be a garazsamba... :huh: azonkívül környezetvédelem is van a világon, a 10-12 literes fogyi az oks, de a 27 az nem oks... 10-12vel eljársz ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 így gyalog? :huh: az asztra 10 alatt ment el, de az Ati meg is mondta, hogy ez a biztos jele a túlzottan szegénykeverékes üzemmódnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2008 Anti azért elsírta magát :lol: :D Csak belement valami a szemembe... :P :D :D :P Amúgy hiheteteln, hogy tudott a csajszi olyan gyorsulás mellett körmöt reszelni... :huh: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Nekem 14 litert eszik mostanában, kizárólag város és hóüzemmód. Ha teljesítmény/fogyasztás arányt nézünk, akkor szerintem nem olyan vészes. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Csak belement valami a szemembe... :P :lol: :D :D Amúgy hiheteteln, hogy tudott a csajszi olyan gyorsulás mellett körmöt reszelni... :huh: :D :P Ahogy én láttam közben még DVD-t is nézett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 így gyalog? :huh: az asztra 10 alatt ment el, de az Ati meg is mondta, hogy ez a biztos jele a túlzottan szegénykeverékes üzemmódnak... Mikóó gyalogolsz teeeeeeeeeeeeeeee ? :D :D Ha nem 20-30 akkor már egyből szegény a keverék ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 14 lityi nem sok, moderát, de én szeretném, ha nem enne majd ennyit a traguár. meg remélem is... ja és én nem szoktam igazán csapkodni, ha csak úgy megyek, akkor elég keveset szokott minden kocsim fogyasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 14 lityi nem sok, moderát, de én szeretném, ha nem enne majd ennyit a traguár. meg remélem is... ja és én nem szoktam igazán csapkodni, ha csak úgy megyek, akkor elég keveset szokott minden kocsim fogyasztani. Evett már a Cali is 8at, akkor végig 100-zal mentem főúton és amikor előzni kellett akkor volt csak 160-170. :huh: Városban, elég gyakran rugdosva, rövid távokon, dugóban ennyit eszik. Kész. :lol: De inkább ez, mint hogy mondjuk 75 pacis legyen és 7.5 egyen.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 a 90 lovas Corsa is beeszi a 7.5-et, a 65 lovas 1.2-es G Astrammal 6 litereket etettem (6.8 volt a top), szóval a 10 liter az tényleg nem vészes, meg akár a 14 sem, de azért nem bánom ha 10-12 körül marad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ....ha csak úgy megyek, akkor elég keveset szokott minden kocsim fogyasztani.... Emberek többsége ezzel így van szerintem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 nem köll lenézni a kisbenyás gépeket <100LE :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Anti,a te géped mit abrakolt anno? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2008 Nem tom igazán sosem néztem... A biztos az az, hogy kereken 5000é tankoltam péntek este...az útvonal Örs--nyugis tempo-->Sziget--gogogogogo-->Lurdy--go/nyugis->Örs Na ez pont 5000 rongyomba került minden pénteken... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ezt vártam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ... De inkább ez, mint hogy mondjuk 75 pacis legyen és 7.5 egyen.:huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts