Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

nekem plyan kocsi nem köll, amiből csak úgy tudok kiszállni, hogy közben saját brékóm útba van a számnak (Speedster) :huh:

se olyan, aminek lobog az ajtaja, stb. (lavórdzsini)

se olyan, amivel nem lehet felmenni Badacsonyban a présházhoz a murvás úton

megint csak a C63AMG maradt, vagy az új M3, vagy a 911 Porsche, de az majd, akkor köllene, ha 60+ lettem :lol:

Elküldve
nekem plyan kocsi nem köll, amiből csak úgy tudok kiszállni, hogy közben saját brékóm útba van a számnak (Speedster) :huh:

se olyan, aminek lobog az ajtaja, stb. (lavórdzsini)

se olyan, amivel nem lehet felmenni Badacsonyban a présházhoz a murvás úton

megint csak a C63AMG maradt, vagy az új M3, vagy a 911 Porsche, de az majd, akkor köllene, ha 60+ lettem :lol:

ez talán teljesíti az összes elvárást... vagy lassú ? :D

Elküldve

dzsippp nem köll, otromba, és nem fér be a garazsamba... :huh: azonkívül környezetvédelem is van a világon, a 10-12 literes fogyi az oks, de a 27 az nem oks...

Elküldve
dzsippp nem köll, otromba, és nem fér be a garazsamba... :huh: azonkívül környezetvédelem is van a világon, a 10-12 literes fogyi az oks, de a 27 az nem oks...

10-12vel eljársz ? :lol:

Elküldve

így gyalog? :huh:

az asztra 10 alatt ment el, de az Ati meg is mondta, hogy ez a biztos jele a túlzottan szegénykeverékes üzemmódnak...

Elküldve
Anti azért elsírta magát :lol: :D

Csak belement valami a szemembe... :P :D :D :P

Amúgy hiheteteln, hogy tudott a csajszi olyan gyorsulás mellett körmöt reszelni... :huh: :P :P

Elküldve

Nekem 14 litert eszik mostanában, kizárólag város és hóüzemmód.

Ha teljesítmény/fogyasztás arányt nézünk, akkor szerintem nem olyan vészes. :huh:

Elküldve
Csak belement valami a szemembe... :P :lol: :D :D

Amúgy hiheteteln, hogy tudott a csajszi olyan gyorsulás mellett körmöt reszelni... :huh: :D :P

Ahogy én láttam közben még DVD-t is nézett...

Elküldve
így gyalog? :huh:

az asztra 10 alatt ment el, de az Ati meg is mondta, hogy ez a biztos jele a túlzottan szegénykeverékes üzemmódnak...

Mikóó gyalogolsz teeeeeeeeeeeeeeee ? :D :D

Ha nem 20-30 akkor már egyből szegény a keverék ? :lol:

Elküldve

14 lityi nem sok, moderát, de én szeretném, ha nem enne majd ennyit a traguár. meg remélem is... ja és én nem szoktam igazán csapkodni, ha csak úgy megyek, akkor elég keveset szokott minden kocsim fogyasztani.

Elküldve
14 lityi nem sok, moderát, de én szeretném, ha nem enne majd ennyit a traguár. meg remélem is... ja és én nem szoktam igazán csapkodni, ha csak úgy megyek, akkor elég keveset szokott minden kocsim fogyasztani.

Evett már a Cali is 8at, akkor végig 100-zal mentem főúton és amikor előzni kellett akkor volt csak 160-170. :huh:

Városban, elég gyakran rugdosva, rövid távokon, dugóban ennyit eszik. Kész. :lol:

De inkább ez, mint hogy mondjuk 75 pacis legyen és 7.5 egyen.:D

Elküldve

a 90 lovas Corsa is beeszi a 7.5-et, a 65 lovas 1.2-es G Astrammal 6 litereket etettem (6.8 volt a top), szóval a 10 liter az tényleg nem vészes, meg akár a 14 sem, de azért nem bánom ha 10-12 körül marad...

Elküldve

Nem tom igazán sosem néztem...

A biztos az az, hogy kereken 5000é tankoltam péntek este...az útvonal Örs--nyugis tempo-->Sziget--gogogogogo-->Lurdy--go/nyugis->Örs Na ez pont 5000 rongyomba került minden pénteken... :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.