Demó Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Egész jó, ha azt vesszük, hogy még a kézifék is be volt húzva. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 C20LET, Z20LET különbségek nincsenek? sajnos ott nem voltak, de ha megtalálom, majd bővítem azzal is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Egész jó, ha azt vesszük, hogy még a kézifék is be volt húzva. :huh: 700méter kellett neki a 230hoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Lali, ennyit szedtem össze a csoda EDS interkúlerről: - 50mm a vastagasága, 400mm x 500mm az oldalmérete itt vannak róla a fotók: a kocsi frontja gyári kúlerrel: a kocsi frontja eds kúlerrel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 C20LET - Z20LET: - a dugók formára azonosak - a dugók anyagát és gyártási eljárást tekintve nem tudtam mindent kideríteni, mert eléggé ellentmondásos, amit írnak egyesek: - van aki szerint a Z20LET dugó présöntött, van aki szerint kéregöntött ("solid skirt casted" - asszem ez ezt jelenti) -> de ez a dugó kódjából kiderül, meg kell kérdezni Viktort - ha "P", akkor kovácsolt - ha "F", akkor présöntött - ha "L", akkor kéregöntött - van aki szerint a C20LET dugó présöntött, van aki szerint kovácsolt, és van olyan is, aki szerint bizonyos korai széria C20LET dugók eleve Mahle gyártmányok és kovácsoltak, a későbbiek présöntöttek - ehhez szereztem egy Mahle leírást is: - eszerint azt írják az okosok, hogy a Mahle a C20LET-hez kovácsoltvas utángyártott dugót forgalmaz, míg a Z20LET-hez kéregöntöttet mást eddig nem találtam, esetleg kiegészíthetnéd azzal Tom, amit Te tudsz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 c20let biztos hogy P itten van elöttem egy ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Vosziiiiiii, már január van, mingyá március :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 köszi :D na majd megnézem az orcád, ha végre 30-cal téphetek a géppel! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 c20let biztos hogy P itten van elöttem egy ... kiszedted a motrodból? nade mi ment a helyibe? mézvackor? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2008 c20let biztos hogy P itten van elöttem egy ... Az enyim közepén egy "o" volt... :lol: :huh: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 sajnálom Anti, de az az "oooo de sz@r" típusú dugók jele... :D :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Anti! miután megolvadt? vagy még előtte? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2008 ...én csak azután láttam, hogy megolvadt...de nem ilyedtem meg, mert Atti már látott korábban is olyan dugeszt, aminek a közepéből kispóroltak egy karikagyűrűt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 köszi :D na majd megnézem az orcád, ha végre 30-cal téphetek a géppel! :lol: :D Óóóóóóóó hát biztos vagyok benne, hogy arra az 500 km-re te is bizzzzzzzzzzzzztos naon boldog leszel :huh: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 na majd meglátjuk... :lol: remélem nem Neked lesz igazad! ha igen, akkor véged!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 reszkess Anti, elkészült a csodafegyver: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 na majd meglátjuk... :D remélem nem Neked lesz igazad! ha igen, akkor véged!!! :lol: Előbb-utóbb csak veszel egy evo-t :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 nem hiszem... a következő lépcsőfoknak az már kevéske lenne... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 nem hiszem... a következő lépcsőfoknak az már kevéske lenne... :huh: Vicces, de igaz. :lol: Persze csak gyáriközeli állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 nem hiszem... a következő lépcsőfoknak az már kevéske lenne... :huh: Akkor marad ez, az immár klasszikusnak mondható darab összesztergálása : http://videa.hu/main.php?page=play&v=Ut7k61D25Fvf4iOr :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 http://video.racing.hu/evovsimpreza "Majd ha kiszállunk, eltörjök a lábát" :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Vicces, de igaz. :huh: Persze csak gyáriközeli állapotban. 2 milkát rádobva, 3 havonta széteséssel, reszeléssel éppen jobb lenne az asztránál... kifórumoztam, reménytelen darab az evo is 350LE felett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 2 milkát rádobva, 3 havi reszeléssel, széteséssel éppen jobb lenne az asztránál... kifórumoztam, reménytelen darab az evo is 350LE felett... Akkor mi lenne a zOPC helyett, ami "viszonylag" elérhető árú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 C32AMG, M3 tetszik, és 350LE megbízhatóan, lassan az ára is elfogadható lesz... de a s..gem üljön egy 8 éves autóba... jó nekem a jaupíszí Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts