voszi Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 mielőtt a feldühodott XE-s hadak rámtámadnak megjegyzem nekem is XE-m volt, és semmi baja nem volt végig (3 hónap) :(
Lanti Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 mielőtt a feldühodott XE-s hadak rámtámadnak megjegyzem nekem is XE-m volt, és semmi baja nem volt végig (3 hónap) :( Akkor kérdezzük meg Antit! ;)
Atommanó Elküldve December24, 2007 Szerző Elküldve December24, 2007 Szerintem semmi gond az xe-vel...és azt a plusz erőt amit az Ne-hez képest ad, annyi plusz odafigyelést meg is ér bőven a dolog... ;) ...bár tudjuk, hogy "Csak a puffin adhat erőt és mindent legyőző akaratot..." :(
voszi Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 mondjuk én is az XE-t választanám, ez nem kérdés, de ha vki csak menni szeret a kocsijával, akkor az NE jobb választásnak tűnik...
voszi Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 ja, azt hallottátok már, hogy MINDENKINEK BÓDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!! :(
Atommanó Elküldve December24, 2007 Szerző Elküldve December24, 2007 Nem hallottuk mééég... ;) Én is kívánok mindenkinek magas turbónyomásban gazdag Ünnepeket...(Na persze csak a turbósoknak...a nyámnyila szívómotoros banditáknak, persze csak egy laza 12-es időt...) :(
voszi Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 így van, azok ne menjenek olyan jó időket... :(
coupe Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 tehát marad az NE. XE-t nem javaslom, mert sztem nem a szervízben akarja tölteni gyermekkorát a kolléga... :( Halkan jegyzem meg hogy több mint két éve van meg a GSi,de még egyszer se állt az Attilánál 3óránál többet ;) :( ;) :) .
Atommanó Elküldve December24, 2007 Szerző Elküldve December24, 2007 Halkan jegyzem meg hogy több mint két éve van meg a GSi,de még egyszer se állt az Attilánál 3óránál többet ;) :) :( ;) . Látod Voszi milyen gyorsan dolgoznak Attiék??? 3 óra egy mocicsere... :(
coupe Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Látod Voszi milyen gyorsan dolgoznak Attiék??? 3 óra egy mocicsere... :( Biztos láttak benne fantáziát :) ;) ....Neked mikor csinálják az audit?
Atommanó Elküldve December24, 2007 Szerző Elküldve December24, 2007 Biztos láttak benne fantáziát ;) :( ....Neked mikor csinálják az audit? Elvileg két ünnep között valamelyik nap...nem tom, majd beszélek Attival...
coupe Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Elvileg két ünnep között valamelyik nap...nem tom, majd beszélek Attival... Sok lehetőség nincs 27-28.....Nekem is kell mennem...Karcsika oda lett.Én azt beszéltem vele hogy 27.én oda gurulok vele.....
Atommanó Elküldve December24, 2007 Szerző Elküldve December24, 2007 Sok lehetőség nincs 27-28.....Nekem is kell mennem...Karcsika oda lett.Én azt beszéltem vele hogy 27.én oda gurulok vele..... Nekem jó január eleje is...Már lassan tök 8... :( Mi lett a kékcsodakarcsikával???
coupe Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Az egyik ékszíjvezető görgö csapágya felatta......lecsúszott róla a szíj és bele ért a kasztniba,ami ledarálta......De azért haza hozott ;) :) ;) ..Viszont most néztem hogy a csergő nincs nyitva a két ünnep között :(.....Így nem tudom honnan lesz alkatrész. miattam nyugodtan viheted,ha minden jól megy 1 óra alatt kész van az enyém :D :(
Atommanó Elküldve December24, 2007 Szerző Elküldve December24, 2007 Unix, Bárdi, Viktor+kulcs... ;) :(
coupe Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Unix, Bárdi, Viktor+kulcs... :( :( Remélem hogy lesz,mert így is áthárúl minden feladat a sárgára ;) ;)....Mindig a GSi húz ki mindenkit a szarból :) :D
Zsoltee Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Bódog karit. Ilyen kell nektek... A kipufogógázzal meghajtott turbó már a múlté. Ez már a 21.század. :( ;) :) Azért kivi lennék mért kér 60eFtot egy olyan orosz hajszárítóért amiből a fűtőszálakat kivágta hogy azé mégse meleget keringessen szegény. :(
voszi Elküldve December25, 2007 Elküldve December25, 2007 :( biztos szépen lehet vele melírozni, oszt az megdobja az árát...
voszi Elküldve December25, 2007 Elküldve December25, 2007 Halkan jegyzem meg hogy több mint két éve van meg a GSi,de még egyszer se állt az Attilánál 3óránál többet ;) :( :( ;) . nem köll annyir lehalkítani magunkat ezért, nem olyan szégyen az... :) habár, ha a géped neked is 150-ről 210-re lenne gyarapítva, akkor lehet, Te is többet kecmeregtél volna a Tar udvarán.
coupe Elküldve December25, 2007 Elküldve December25, 2007 nem köll annyir lehalkítani magunkat ezért, nem olyan szégyen az... :( habár, ha a géped neked is 150-ről 210-re lenne gyarapítva, akkor lehet, Te is többet kecmeregtél volna a Tar udvarán. Tudod,Én azok közé az emberek közé tartozom akik hallgatnak a jó barát tanácsaira :( ;) Azt mondta az Attila eszembe ne jusson turbós mocit venni....Megfogadtam a tanácsát így nem kell hozzá járnom autót szereltettni :D ;) :)
mélykék76 Elküldve December25, 2007 Elküldve December25, 2007 ....Azt mondta az Attila eszembe ne jusson turbós mocit venni....Megfogadtam a tanácsát így nem kell hozzá járnom autót szereltettni :( ;) :(.... Khmmmmm....höm-höm Mintha mostanában hallottunk volna tőled más vélekedést is a témakörben :)
Rattesid Dénes Elküldve December25, 2007 Elküldve December25, 2007 Tudod,Én azok közé az emberek közé tartozom akik hallgatnak a jó barát tanácsaira :( ;) Azt mondta az Attila eszembe ne jusson turbós mocit venni....Megfogadtam a tanácsát így nem kell hozzá járnom autót szereltettni :D ;) :) :( jaja ez így van
voszi Elküldve December25, 2007 Elküldve December25, 2007 Tudod,Én azok közé az emberek közé tartozom akik hallgatnak a jó barát tanácsaira :( ;) Azt mondta az Attila eszembe ne jusson turbós mocit venni....Megfogadtam a tanácsát így nem kell hozzá járnom autót szereltettni :D ;) :) bölcs dolog volt ezt el kell ismerni, de megfoszt egy élménytől, és van ugyan helyette sok más ez igaz, de ezt mégis kár kihagyni -> ezt azért némi tapasztalat után írom. pölö. 500ezer km-t autóztam le turbó nélkül (leszámítva pár dízel tragit), és az astra adta vissza a kedvem a vezetéshez (na jó a Morzsa dobott rajta sokat, ez igaz :()
voszi Elküldve December25, 2007 Elküldve December25, 2007 Anti barátunknak van egy karácsonyi meglepim: újraszámoltam és nagyítottam a legjobb futamodat, amit 2007 január 15.-én futottál a dyno-val. a nyers időd egyébként 13.96 volt, és én akkor 13.89-et olvastam le a diagramról. a roll-out-tal nem foglalkoztam, meg az eredmény körüli nagyítást se csináltam meg jól (nem nagyítottam eléggé ki a végeredmény körül és ezért a görbéket nem adta vissza elég pontosan a diagram). most ezt mind javítottam: 215/40 R17 gumikkal kb. 10" roll-out-tal számolva az időd 13.611 @ 174.9km/h lett volna hivatalos fotocellás méréssel, upsz!!!!! -> nyugodtan kijavíthatod az aláírásod :( - a futamod nyers ideje 13.951mp és ezért érthető is, hogy a dyno 13.96-ot mondott (felfelé kerekített helyesen) - a 10" roll-out-hoz pedig 0.340s tartozott upsz -> 0.34mp alatt tettél meg az elején 0.25 métert (egyébként ez egy elég jellemző érték, csak elsőre meglepőnek tűnik)
Tom Elküldve December25, 2007 Elküldve December25, 2007 - a 10" roll-out-hoz pedig 0.340s tartozott upsz -> 0.34mp alatt tettél meg az elején 0.25 métert (egyébként ez egy elég jellemző érték, csak elsőre meglepőnek tűnik) Hiába, nem összkerék...:(
Recommended Posts