laller Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 sok sikert hozzá csinálj nekünk is majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 nekem ki volt belezve csak a órám müködött ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 és szerintem meg ne vegyél benzinnyomás szabályzot me minek ....######ság ahhoz a csucshoz nem kell mert egyedi programja lessz tehát a befecskendezési időt programbol állitjuk hozzá ,és nem nagy számokban kell gondolkodni mert kb 60% on megy és 85% ig bátran irható....neked meg max 70% lessz akkor is ha 350lovad lessz..szal vegyél ha erre flashelsz de hülyeség ...a c20let ph 3 asoknak azé kell mert sablon chippek és senki se plusszol rájuk programbol csak 15é másolgatják ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 miert is ne vegyen ?? az annyi szabadságot enged hogy ha valami kis eltérés van nem kell egyböl uj programot irni .. eltérés pedig lessz ... ugye most megirjatok a programot .. adot helyen adott légköri nyomashoz és épp az akkori hömérséklethez .. meberünk mashol lakik .. mashol autozik .. valtozik az idöjarás .. és még talan külfüldre is megy egy kellemes hegyi uton maris nem lessz megfelelö az érték .. és egyéb hasonlo dolgok ... de bocsi én nem értek hozzá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2007 Erre megoldás, hogy Motecet vagy Vemset bele...aztán mikor Boszi bácsi tekereg felfele a hegyi úton, Niki néni üti majd mellette a laptopot, és írja a progit... :( ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 naja zotya viszont az az ecu a szenzorokkal :iat maf kompenzál +- 5% ot is akár joval fejlettebb minta let ahol ténylegesen számit amiről beszélsz de ha megirsz egy progit mondjuk tlin lambda 0,8 ra nincs az a hegy meg hőmérséklet ami akár 5 tizedet elviszi a keveréket máshová Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 [ezt azé nem hagytad ki: de bocsi én nem értek hozzá teeeee...:-) a let nem használja csak a táblát kigyrsitásnál a z20 meg pluszba másodpercenként 10x iat ot olvas (és telin is olvas lambdát)szemben a let el és folyamatosan kompenzál .szal ebből kiindulva egész jo kis ecu......mondjuk biztonsági célbol vehecc egy minőségit mert legalább duplán biztositott a üa nyomás.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 egyébként nagyon hasonlit a 1,8t kre mindene még a benyanyomi is ua meg a turbo is fura Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 akkor nyomjuk:szerinted ha a gyárban megirják a progit ,és akkor az csak 100 kilométeres körzetben lesz jo?? magasságra,légköri nyomásra ,légtömegmérő...... hömérsékletekre a höfok jeladok vannak....és az ecu méri a légköri nyomást is Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 akkor nyomjuk:szerinted ha a gyárban megirják a progit ,és akkor az csak 100 kilométeres körzetben lesz jo?? magasságra,légköri nyomásra ,légtömegmérő...... hömérsékletekre a höfok jeladok vannak....és az ecu méri a légköri nyomást is " de bocsi én nem értek hozzá " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Mint mikor régebben Azteq kollégát olvastuk.....hi-hi-hi(oda is soxor szótár kellett! :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 Mint mikor régebben Azteq kollégát olvastuk.....hi-hi-hi(oda is soxor szótár kellett! :( ) Teljesen perfekt amit Laller ír.Mondjuk én meg anno megtanultam Aztecul! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 értem Laller amit mondasz a szabályozóra vonatkozóan. a többit már kevésbé, ahhoz meg kell fejteni pár szót még: "iat", "tlin", "telin", stb. de akkor most vegyek szabályozót, vagy offoljam a prádzsektet? aszondom a biztonság miatt meg kéne venni valamit, meg a mérőt is cserélni kéne tényleg valami jobbra - mint az Anti féle glicerines. a Zoli féle hozzá nem értő :( hídba építendő szabályozó nekem azért szimpi, mert eltakarodik a gyári egység a képből. Lali bá' a VEMS-et se felejtsük már el! lökjél egy telefonszámot pls. remélem már túl vagy a nászéjszakán, és még üzemképes vagy ;) :) és nem adtal el a VEMS-edet valami télapónak Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Teljesen perfekt amit Laller ír.Mondjuk én meg anno megtanultam Aztecul! ;) émmeg sirályul tudok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Erre megoldás, hogy Motecet vagy Vemset bele...aztán mikor Boszi bácsi tekereg felfele a hegyi úton, Niki néni üti majd mellette a laptopot, és írja a progit... ;) :) :( ;) boszi az ángyod térgye kalácsa pudliimitátor :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 és szerintem meg ne vegyél benzinnyomás szabályzot me minek ....######ság ahhoz a csucshoz nem kell mert egyedi programja lessz tehát a befecskendezési időt programbol állitjuk hozzá ,és nem nagy számokban kell gondolkodni mert kb 60% on megy és 85% ig bátran irható....neked meg max 70% lessz akkor is ha 350lovad lessz..szal vegyél ha erre flashelsz de hülyeség ...a c20let ph 3 asoknak azé kell mert sablon chippek és senki se plusszol rájuk programbol csak 15é másolgatják ennyi na hát én nem ennyiért másolgattam az én programom, oszt mégis ugyanoda jutottam... ######omkaratekutya Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Na itten van e...az ebay linkek már olyan hosszúak, hogy nem tudja kezelni a fórum... De itt az Artikelnummer: 160162408209 Na így már csak megtalálod... :( köszi climó bácsi, így már minden oks! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Voszi emlékszel még hogy hány kiló volt a gyári 17"os felnid?Esetleg a pirelli gumikat is lemérted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Voszi emlékszel még hogy hány kiló volt a gyári 17"os felnid?Esetleg a pirelli gumikat is lemérted? Áhhh nem hiszem, nem a precíz tipus :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Voszi emlékszel még hogy hány kiló volt a gyári 17"os felnid?Esetleg a pirelli gumikat is lemérted? 7,8kg volt a felni a mérésem szerint, de ezt még megmérem még1x, mert valaki azt mondta az AOC-on, hogy kb. 9,5kg a súlya. a gumit nem fogod elhinni megmértem :( Nyári: Pirelli Zero Nero 215/45 R17 -> 10,2kg Téli: Pirelli W240 205/45 R17 -> 11,3kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 7,8kg volt a felni a mérésem szerint, de ezt még megmérem még1x, mert valaki azt mondta az AOC-on, hogy kb. 9,5kg a súlya. a gumit nem fogod elhinni megmértem ;) Nyári: Pirelli Zero Nero 215/45 R17 -> 10,2kg Téli: Pirelli W240 205/45 R17 -> 11,3kg Lemértem az RH ZW1 és nem tudtam mihez viszonyítani,10.5kg nyomtávszélesítővel együtt.Szerinted ez jó? Kicsit nehéz a pirelli gumma :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 eddig elvittem a Tarnak: - vösszner dugók - ígöl hajtókarok - áerpé csavarok - glikó csapágyak - minden tömítés, szimering dzsíem - valbró benyapumpa - béemvé olaj spricnik - dzsíem vízpumpa - dzsíem vezműszíj cuccok még várom - könnyű lendkerék - boss benya spricnik nincs még meg - vems - benyanyomásszabályozó - punci (a többit elfelejtettem, majd eszembe jut) a gépmunka kész, nem kellett főtengelyt köszörülni, a többi oks itt állok kösz mindenkinek az eddigi segítséget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Lemértem az RH ZW1 és nem tudtam mihez viszonyítani,10.5kg nyomtávszélesítővel együtt.Szerinted ez jó? Kicsit nehéz a pirelli gumma :( 10kg sztem jó, a K104 ventus sport, amit az Anti vett át 9,5kg-os volt, de az 215/40 R17 volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2007 Puncit szerintem kapsz otthon Karácsonyra...de ha Niki ezt elolvassa, lehet már nem fox tudni mit kezdeni azzal sem, max nézegeted majd... ;) :( Vemset szerintem ne eröltesd...nem versenyautót építesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 10kg sztem jó, a K104 ventus sport, amit az Anti vett át 9,5kg-os volt, de az 215/40 R17 volt Mondjuk Én 205/40R17" szeretnék feltenni,gondolom az is könnyebb pár dekával :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts