Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Voszi bá!

EGR valve inkább Exhaust Gas Recirkulation valve. Ez a sokszor "AGR" szelepként nevezett kütyü, ami egy idő után beragad.

szerintem semmi köze a benyanyomáshoz. :D

esetleg fuel pressure gauge, vagy petrol pressure gauge. Bár ez angolul volt. :P

ui: jársz még mostanában felénk?

igen, nekem is így rémlett az EGR szelep. akkor marad az "oil pressure gauge".

vmikor jövő héten megyek, de nem OPC-vel :cry: mivel annak ugye nincs bele :(

Elküldve

Minek neked olajnyomás szabályzó???? :( :P :cry: Az max az én S4-látszatú füstgépembe kell... :D ;)

Benzinnyomásszabályzó kell neked...nem??

Dájccsúll: Benzindruckregler (dászépszóóó...)

Elküldve
igen, nekem is így rémlett az EGR szelep. akkor marad az "oil pressure gauge".

vmikor jövő héten megyek, de nem OPC-vel :P mivel annak ugye nincs bele :(

ahogy Anti is írja, ne olajozzál. :P

ui: majd mielőtt jössz, írsz, hogy merre? Hátha összefutunk. (feltéve, ha nem gond. :P )

Minek neked olajnyomás szabályzó???? :P :cry: :D Az max az én S4-látszatú füstgépembe kell... ;) :P

Benzinnyomásszabályzó kell neked...nem??

Dájccsúll: Benzindruckregler (dászépszóóó...)

ez az utolsó sor, mintha valaki káromkodna. :P

Elküldve
ahogy Anti is írja, ne olajozzál. :(

ui: majd mielőtt jössz, írsz, hogy merre? Hátha összefutunk. (feltéve, ha nem gond. :P )

ez az utolsó sor, mintha valaki káromkodna. :cry:

na ha kell nekem van benynyomás szab....most kukáztam itt lent...

Elküldve

ha aszondod jó lesz bele, bírni fogja, akkor kell! de megveszem én az újat, ha annyi az ára, nem erről van szó. csak ne fizessek már 48Ft-ot 30Ft-os szarér.

szósz, hogy hova mikor mennyit, oszt jövök. köszi!

Elküldve

Lali, hogy volt az a VEMS amit tegnap mondtál? BENZINnyomásszabályozó + mérő céljára, vagy az csak a mérő lenne a szabályozóhoz? meg kéne bazseválni akkor azt is. hasznos, hogy nézhető rajta a szitu.

Zoli mondta, megjöttek a hajtókarok + dugók jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Elküldve

kicsit fosok a Z20LET olajpumpától, de lehet az tényleg elég lesz. a legfőbb baj, hogy nincs is semmi érdemi ajánlat helyette, mert az LEH-hoz tartozó bikább az be se építhető a helyére.

esetleg azóta vkinek ötlet? :(

Elküldve

Ne fosssáááá...elég az a pumpa...vagy kösséééé arra meg egy kompresszort azt olyan olajnyomásod lesz, hogy idejön az összes arabus, ha meglátják az olajszökőkutat... :(

Elküldve
kicsit fosok a Z20LET olajpumpától, de lehet az tényleg elég lesz. a legfőbb baj, hogy nincs is semmi érdemi ajánlat helyette, mert az LEH-hoz tartozó bikább az be se építhető a helyére.

esetleg azóta vkinek ötlet? :(

voszi vazze a z20let pumpa több mint elég no para.....nekem is ez volt bent

Elküldve

a mindenfelé emlegetett turbónyomások, mint 0.8, 1.0, 1.5 bar etc az ugye a légkörihez képest mért érték? vagyis a légkör 1 bar + a töltőnyomás, vagyis abszolút 1.8, 2.0, 2.5 bar?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.