Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
F28asokkal mit csinálnak, amikor hátul nincs hajtás ?

Hogyan "zárják le"?

csinalnak hozza kupakot :P

vagy olyan ugysek mind én és tudjak milyen kupak jo oda :( de ritka mint a fehér hollo ..

ezenfelül kell egy központosito is a difibe ezt is csinaltatni kell

Elküldve
köszi! jól látom, hogy 90ánglius fontokért lehet kapni kb.? van jobb áron is?

lassan elköltöd a fizetésem felét feleslegesen .. tudod mit ... amennyivel olcsobban meglehet venni mindent meg egy nagyobb turbo is kitelik a végén :(

Elküldve

Ha injektor kell, azt én tudok 120-130 euróért. A kék 470-es Bosch spricnik. Van egy kontaktom a GEMA-nál, töle tudok ilyesmit venni.

Elküldve
Ha injektor kell, azt én tudok 120-130 euróért. A kék 470-es Bosch spricnik. Van egy kontaktom a GEMA-nál, töle tudok ilyesmit venni.

ebay en is ugyan ennyi 30/db vagy licittel meg olcsobb

Elküldve
lassan elköltöd a fizetésem felét feleslegesen .. tudod mit ... amennyivel olcsobban meglehet venni mindent meg egy nagyobb turbo is kitelik a végén :(

juuuuuuuhhhhhéééééééééé kötsük a voszi lecsoját van ocsoé minden drágadezsvérem késkészlöt meg territö teritö

Elküldve

naaa, vigyé a strasszköves kárcórából rátyimázsola, vagy ráteszek egy szakajtó taslit az arcodra! :(

@Demó:

az a 120ajrós 470ccm-es Bosch sztem jó is lenne nekem. mi a teendőm, ha magamévá akarom tenni? :cry:

nincs ebay tapasztalatom, majd abban is kérek segítséget ha úgy alakul!

@Sonique, Laller

köszi az eddigi segítséget, nemkő a szélmalom, mer az asszony elzavar otthonról, oszt beköltözhetek a csigaházba... :P

Elküldve

jut eszembe, a Z20LET-ben is 1bar-on megállít a mapszenzor mint C20LET-ben? elvileg a gépben 1.3bar-on van a turbó - Incontrol ezt hazudta - de lehet, ez is csak átverés volt?

azt is cserélni köll akkó?

Elküldve
csinalnak hozza kupakot :cry:

vagy olyan ugysek mind én és tudjak milyen kupak jo oda :( de ritka mint a fehér hollo ..

ezenfelül kell egy központosito is a difibe ezt is csinaltatni kell

Meg nemárt egy féltengely sem... :P

Elküldve

Féltengelyböl nem feltétlenül kell az osztott hosszú Caliból, hanem össze lehet azt tenni a gyárival is, ami az OPC-ben van. Bár lehet abban is már osztott van. :(

Elküldve
@Demó:

az a 120ajrós 470ccm-es Bosch sztem jó is lenne nekem. mi a teendőm, ha magamévá akarom tenni? :(

Na, akkor utánaérdeklödök, hogy nem változtak-e az árak azóta.

Ha még valaki igényelne injektorokat, az most jelezze, mert lehet úgy olcsóbban kijönne, meg nem akarok kéthetente rendelni. :P

Elküldve
Na, akkor utánaérdeklödök, hogy nem változtak-e az árak azóta.

Ha még valaki igényelne injektorokat, az most jelezze, mert lehet úgy olcsóbban kijönne, meg nem akarok kéthetente rendelni. :P

Csak tuning injektorokat tudsz? :(

Elküldve
Csak tuning injektorokat tudsz? :(

Mivel a srácok leginkább komolyabb LET-ekkel, illetve más turbós gépekkel foglalkoznak, így szerintem csak olyasmit tudok tölük venni.

Elküldve
Mivel a srácok leginkább komolyabb LET-ekkel, illetve más turbós gépekkel foglalkoznak, így szerintem csak olyasmit tudok tölük venni.

de ha megirnád mibe kell meg mihez lehet többre mennénk

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.