Atommanó Elküldve November2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November2, 2007 255l/h-s (pl walbro) hibátlan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 oks, akkor felvettem a listára. mekkora teljesítmény kell? 255l/h? azzal egy ciszternát kiszippantok egy óra alatt... :( Asszem ilyesmi : http://aruhaz.vtx.hu/alap.php?mod=reszlet&...=98&oldal=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 köszi! jól látom, hogy 90ánglius fontokért lehet kapni kb.? van jobb áron is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 F28asokkal mit csinálnak, amikor hátul nincs hajtás ? Hogyan "zárják le"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 F28asokkal mit csinálnak, amikor hátul nincs hajtás ? Hogyan "zárják le"? csinalnak hozza kupakot :P vagy olyan ugysek mind én és tudjak milyen kupak jo oda :( de ritka mint a fehér hollo .. ezenfelül kell egy központosito is a difibe ezt is csinaltatni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 köszi! jól látom, hogy 90ánglius fontokért lehet kapni kb.? van jobb áron is? lassan elköltöd a fizetésem felét feleslegesen .. tudod mit ... amennyivel olcsobban meglehet venni mindent meg egy nagyobb turbo is kitelik a végén :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 csinalnak hozza kupakot :P vagy olyan ugysek mind én és tudjak milyen kupak jo oda :( de ritka mint a fehér hollo .. ezenfelül kell egy központosito is a difibe ezt is csinaltatni kell Áhááám, köszi. Valami ilyesmi kell : http://www.quaife.co.uk/Vauxhall-Calibra-F...acer-4WD-to-2WD ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Áhááám, köszi. Valami ilyesmi kell : http://www.quaife.co.uk/Vauxhall-Calibra-F...acer-4WD-to-2WD ? igen .. de minek is ez neked mit veszel már te is :( ?!?!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 igen .. de minek is ez neked mit veszel már te is :( ?!?!! Egyenlőre csak nézelődök, gyűjtöm az infókat :P Amit a Voszi írt LEH befecsi az milyen színű ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Ha injektor kell, azt én tudok 120-130 euróért. A kék 470-es Bosch spricnik. Van egy kontaktom a GEMA-nál, töle tudok ilyesmit venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Ha injektor kell, azt én tudok 120-130 euróért. A kék 470-es Bosch spricnik. Van egy kontaktom a GEMA-nál, töle tudok ilyesmit venni. ebay en is ugyan ennyi 30/db vagy licittel meg olcsobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 ebay en is ugyan ennyi 30/db vagy licittel meg olcsobb Igen, de én szívesebben vásárolok ismerösöktöl, mint eBayen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 lassan elköltöd a fizetésem felét feleslegesen .. tudod mit ... amennyivel olcsobban meglehet venni mindent meg egy nagyobb turbo is kitelik a végén :( juuuuuuuhhhhhéééééééééé kötsük a voszi lecsoját van ocsoé minden drágadezsvérem késkészlöt meg territö teritö Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 naaa, vigyé a strasszköves kárcórából rátyimázsola, vagy ráteszek egy szakajtó taslit az arcodra! :( @Demó: az a 120ajrós 470ccm-es Bosch sztem jó is lenne nekem. mi a teendőm, ha magamévá akarom tenni? :cry: nincs ebay tapasztalatom, majd abban is kérek segítséget ha úgy alakul! @Sonique, Laller köszi az eddigi segítséget, nemkő a szélmalom, mer az asszony elzavar otthonról, oszt beköltözhetek a csigaházba... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 igen .. de minek is ez neked mit veszel már te is :( ?!?!! Pittyantó szerkezet is begolózott... rárepül egy búsztbísztre Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 jut eszembe, a Z20LET-ben is 1bar-on megállít a mapszenzor mint C20LET-ben? elvileg a gépben 1.3bar-on van a turbó - Incontrol ezt hazudta - de lehet, ez is csak átverés volt? azt is cserélni köll akkó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 csinalnak hozza kupakot :cry: vagy olyan ugysek mind én és tudjak milyen kupak jo oda :( de ritka mint a fehér hollo .. ezenfelül kell egy központosito is a difibe ezt is csinaltatni kell Meg nemárt egy féltengely sem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Féltengelyböl nem feltétlenül kell az osztott hosszú Caliból, hanem össze lehet azt tenni a gyárival is, ami az OPC-ben van. Bár lehet abban is már osztott van. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 @Demó: az a 120ajrós 470ccm-es Bosch sztem jó is lenne nekem. mi a teendőm, ha magamévá akarom tenni? :( Na, akkor utánaérdeklödök, hogy nem változtak-e az árak azóta. Ha még valaki igényelne injektorokat, az most jelezze, mert lehet úgy olcsóbban kijönne, meg nem akarok kéthetente rendelni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Na, akkor utánaérdeklödök, hogy nem változtak-e az árak azóta. Ha még valaki igényelne injektorokat, az most jelezze, mert lehet úgy olcsóbban kijönne, meg nem akarok kéthetente rendelni. :P Csak tuning injektorokat tudsz? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 :P És milyen durván kanyarodik ez,ha jó a futómű alatta!Emléxel? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Csak tuning injektorokat tudsz? :( Mivel a srácok leginkább komolyabb LET-ekkel, illetve más turbós gépekkel foglalkoznak, így szerintem csak olyasmit tudok tölük venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Mivel a srácok leginkább komolyabb LET-ekkel, illetve más turbós gépekkel foglalkoznak, így szerintem csak olyasmit tudok tölük venni. de ha megirnád mibe kell meg mihez lehet többre mennénk Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 de ha megirnád mibe kell meg mihez lehet többre mennénk Voszinak 470es spricnik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts