mélykék76 Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 oks, akkor felvettem a listára. mekkora teljesítmény kell? 255l/h? azzal egy ciszternát kiszippantok egy óra alatt... :( Asszem ilyesmi : http://aruhaz.vtx.hu/alap.php?mod=reszlet&...=98&oldal=1
voszi Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 köszi! jól látom, hogy 90ánglius fontokért lehet kapni kb.? van jobb áron is?
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 F28asokkal mit csinálnak, amikor hátul nincs hajtás ? Hogyan "zárják le"?
Sonique Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 F28asokkal mit csinálnak, amikor hátul nincs hajtás ? Hogyan "zárják le"? csinalnak hozza kupakot :P vagy olyan ugysek mind én és tudjak milyen kupak jo oda :( de ritka mint a fehér hollo .. ezenfelül kell egy központosito is a difibe ezt is csinaltatni kell
Sonique Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 köszi! jól látom, hogy 90ánglius fontokért lehet kapni kb.? van jobb áron is? lassan elköltöd a fizetésem felét feleslegesen .. tudod mit ... amennyivel olcsobban meglehet venni mindent meg egy nagyobb turbo is kitelik a végén :(
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 csinalnak hozza kupakot :P vagy olyan ugysek mind én és tudjak milyen kupak jo oda :( de ritka mint a fehér hollo .. ezenfelül kell egy központosito is a difibe ezt is csinaltatni kell Áhááám, köszi. Valami ilyesmi kell : http://www.quaife.co.uk/Vauxhall-Calibra-F...acer-4WD-to-2WD ?
Sonique Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 Áhááám, köszi. Valami ilyesmi kell : http://www.quaife.co.uk/Vauxhall-Calibra-F...acer-4WD-to-2WD ? igen .. de minek is ez neked mit veszel már te is :( ?!?!!
mélykék76 Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 igen .. de minek is ez neked mit veszel már te is :( ?!?!! Egyenlőre csak nézelődök, gyűjtöm az infókat :P Amit a Voszi írt LEH befecsi az milyen színű ?
Demó Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 Ha injektor kell, azt én tudok 120-130 euróért. A kék 470-es Bosch spricnik. Van egy kontaktom a GEMA-nál, töle tudok ilyesmit venni.
Sonique Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 Ha injektor kell, azt én tudok 120-130 euróért. A kék 470-es Bosch spricnik. Van egy kontaktom a GEMA-nál, töle tudok ilyesmit venni. ebay en is ugyan ennyi 30/db vagy licittel meg olcsobb
Demó Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 ebay en is ugyan ennyi 30/db vagy licittel meg olcsobb Igen, de én szívesebben vásárolok ismerösöktöl, mint eBayen. :(
laller Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 lassan elköltöd a fizetésem felét feleslegesen .. tudod mit ... amennyivel olcsobban meglehet venni mindent meg egy nagyobb turbo is kitelik a végén :( juuuuuuuhhhhhéééééééééé kötsük a voszi lecsoját van ocsoé minden drágadezsvérem késkészlöt meg territö teritö
voszi Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 naaa, vigyé a strasszköves kárcórából rátyimázsola, vagy ráteszek egy szakajtó taslit az arcodra! :( @Demó: az a 120ajrós 470ccm-es Bosch sztem jó is lenne nekem. mi a teendőm, ha magamévá akarom tenni? :cry: nincs ebay tapasztalatom, majd abban is kérek segítséget ha úgy alakul! @Sonique, Laller köszi az eddigi segítséget, nemkő a szélmalom, mer az asszony elzavar otthonról, oszt beköltözhetek a csigaházba... :P
voszi Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 igen .. de minek is ez neked mit veszel már te is :( ?!?!! Pittyantó szerkezet is begolózott... rárepül egy búsztbísztre
voszi Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 jut eszembe, a Z20LET-ben is 1bar-on megállít a mapszenzor mint C20LET-ben? elvileg a gépben 1.3bar-on van a turbó - Incontrol ezt hazudta - de lehet, ez is csak átverés volt? azt is cserélni köll akkó?
Tom Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 csinalnak hozza kupakot :cry: vagy olyan ugysek mind én és tudjak milyen kupak jo oda :( de ritka mint a fehér hollo .. ezenfelül kell egy központosito is a difibe ezt is csinaltatni kell Meg nemárt egy féltengely sem... :P
Demó Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 Féltengelyböl nem feltétlenül kell az osztott hosszú Caliból, hanem össze lehet azt tenni a gyárival is, ami az OPC-ben van. Bár lehet abban is már osztott van. :(
Demó Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 @Demó: az a 120ajrós 470ccm-es Bosch sztem jó is lenne nekem. mi a teendőm, ha magamévá akarom tenni? :( Na, akkor utánaérdeklödök, hogy nem változtak-e az árak azóta. Ha még valaki igényelne injektorokat, az most jelezze, mert lehet úgy olcsóbban kijönne, meg nem akarok kéthetente rendelni. :P
FPepe Elküldve November3, 2007 Elküldve November3, 2007 Na, akkor utánaérdeklödök, hogy nem változtak-e az árak azóta. Ha még valaki igényelne injektorokat, az most jelezze, mert lehet úgy olcsóbban kijönne, meg nem akarok kéthetente rendelni. :P Csak tuning injektorokat tudsz? :(
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 :P És milyen durván kanyarodik ez,ha jó a futómű alatta!Emléxel? :(
Demó Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Csak tuning injektorokat tudsz? :( Mivel a srácok leginkább komolyabb LET-ekkel, illetve más turbós gépekkel foglalkoznak, így szerintem csak olyasmit tudok tölük venni.
laller Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Mivel a srácok leginkább komolyabb LET-ekkel, illetve más turbós gépekkel foglalkoznak, így szerintem csak olyasmit tudok tölük venni. de ha megirnád mibe kell meg mihez lehet többre mennénk
MOR16V Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 de ha megirnád mibe kell meg mihez lehet többre mennénk Voszinak 470es spricnik
Recommended Posts