Sonique Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Hát hogy ne legyünk off-ok... Egy phase 3-as Cali már méltán sportautó...ha műxik a 4x4 is... :lol: :P én autom meg tolokocsi ...de hat csakmegszokom valahogy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 bár legyen inkabb bevásárlo auto ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 velorex? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2007 Fapuma... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Ha a megbízható üzemidőt nézzük tényleg bevásárlókocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Ha a megbízható üzemidőt nézzük tényleg bevásárlókocsi! naaaa az enyém azért még sehol sem hagyott ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2007 Hát ha hetente mocit cseréltem volna én is az enyimben, akkor az sem... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Hát ha hetente mocit cseréltem volna én is az enyimben, akkor az sem... :lol: :lol: no ez azért kicsit erösvolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2007 Hát akárhogy is nézzük a tied kb pont ugyan annyit megy el gond nélkül mint az enyim... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Hát ha hetente mocit cseréltem volna én is az enyimben, akkor az sem... :lol: :lol: Hetente volt generál, vigasztaljon ez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2007 Hetente volt generál, vigasztaljon ez... :lol: :lol: :lol: 4X4 műszik már??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 :lol: :lol: 4X4 műszik már??? :lol: Minek? A leragadt turbós koromDácsia ellen már így is túl félelmetes. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2007 Minek? A leragadt turbós koromDácsia ellen már így is túl félelmetes. :lol: Fosol mi??? Megszünt a 4X4 megbíztató hatása... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 kicsit szemtelenek vagytok ám .... :lol: nem tom miért lett volna hetente ? de mind1 arrol meg hogy a gépmuhely mit is hogyan basz el nem tehetek .... de ezenkivül a kocsi megbizhato ... és amikor szétszedtem mindig a laban jött soha nem allt meg .. szoval én ugy gondolom ha nem hagy ott az utszélén .. akkor az igenis megbizhato ... ezt a Ex kék-feketéröl már nemlehet elmondani :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2007 Amikor otthagyott valahol, ami egyébként nem volt soxor...talán összvissz kétszer...egyszer amikor a veztengely pukkant el aztán amikor a dugó...bár akkor hazajött volna a lábán, csak nem akartam kínozni... Nincs itt semmi cukkolódás, nem kell mindent a szívedre venni ám rögtön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Amikor otthagyott valahol, ami egyébként nem volt soxor...talán összvissz kétszer...egyszer amikor a veztengely pukkant el aztán amikor a dugó...bár akkor hazajött volna a lábán, csak nem akartam kínozni... Nincs itt semmi cukkolódás, nem kell mindent a szívedre venni ám rögtön... :lol: ugynezek én ki mint aki a szivére vette :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2007 ugynezek én ki mint aki a szivére vette :lol: Hááááá nem lááátlaaaak... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 TOM osztomű how to ...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 én is csak viccőtem Sonique koma. az enyém sose hibásodik meg, és sose kell semmit kicserélni rajta. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 itten van az új tüdeje a gépesnek (K04 hibrid -> Astra H OPC széria): tapasztalatok: 1.) belső likátmérő K04 Astra G OPC széria: 40mm -> K04 Astra H OPC széria: 48mm, 20% növekmény az átmérőben 2.) ez se nem golyós csapágyas turbinyekk, pedig azt hittem. káááár. 3.) a leömlő alakra tök azonos a széria talppal, mondjuk a toroknál a lukátmérőt persze nem tudom az újnál megmérni, az lehet, kicsit szintén nagyobb. az EDS leírás szerint kicsit magasabb hőmérsékletig terhelhető. 4.) a súlya 8kg remélem beválik, ha nem akkor GT2876R golyóscsapágyas lesz a vége. az bírni fogja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 én is csak viccőtem Sonique koma. az enyém sose hibásodik meg, és sose kell semmit kicserélni rajta. :lol: :lol: kép és hova teccett vini az Egressy uton a kocsit .. hozhattad volna hozzám is :lol: ha csak turbot kell cserélni ... Képpel nem idézünk. :P Üdv: S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 K04 hibrid -> Astra H OPC széria 1.) belső likátmérő K04 Astra G OPC széria: 40mm -> K04 Astra H OPC széria: 48mm, 20% növekmény az átmérőben 2.) ez se nem golyós csapágyas turbinyekk, pedig azt hittem. káááár. 3.) a leömlő alakra tök azonos a széria talppal, mondjuk a toroknál a lukátmérőt persze nem tudom az újnál megmérni, az lehet, kicsit szintén nagyobb. az EDS leírás szerint kicsit magasabb hőmérsékletig terhelhető. 4.) a súlya 8kg remélem beválik, ha nem akkor GT2876R golyóscsapágyas lesz a vége. az bírni fogja... :lol: ne is törödj vele hogy nem golyos .. egyébként az enyém sem az ... ha mar azon gondolkodsz ezutan mi lessz akkor nem garrett kell .. valami jo kis turbonetics .. Pl... GTK 325 vagy 350 ezek nagyon jo darabok.. itt egy video .. igencsak pörög a joszág Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 vittem az Incontrolba a cuccost. a helyzet az, hogy rajta keresztül vettem a cuccost, vele is szereltetem. remélem nem lesz gáz semmi. de ha a map nem lesz tökéletes, akkor majd asszem téged meg a lalit letámadom, hogy segítsetek összehozni ezzel a csoda-mapper ürgével, hogy becsiszolja a gépet. ja, és remélem most még azért nem kell a cserén gondolkodni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2007 Ha valakit érdekel, akkor tudok, 100ért új K03-as gyári turbincseket...egybetalpas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Ha valakit érdekel, akkor tudok, 100ért új K03-as gyári turbincseket...egybetalpas... az nagyon kicsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts