voszi Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 emmegmi? eláraszt minket a turbótím? :lol: @Sonique szép kis motyeszka, gratulálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ma voltam kint a Porschésoknál Csepelen a Lalival és belöttük a Calit. 1 baron 297LE és ha jól emlékszem 380Nm. Nagyon komolyat meg így. Azért nem egy XE. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ma voltam kint a Porschésoknál Csepelen a Lalival és belöttük a Calit. 1 baron 297LE és ha jól emlékszem 380Nm. Nagyon komolyat meg így. Azért nem egy XE. :lol: És mik azok a sárga lámpák 160-260 között a müszerfalon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 És mik azok a sárga lámpák 160-260 között a müszerfalon? :lol: azok kellenek. :lol: Az egyik azért van, mert elfosta magát a 4x4, a máik mert szar a lambdaszonda és szét van húzva a csatija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 a máik mert szar a lambdaszonda és szét van húzva a csatija. azt hittem a kábelkötözönél meg a pillanatragasztónál már nem lehet lejjebb süllyedni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 azt hittem a kábelkötözönél meg a pillanatragasztónál már nem lehet lejjebb süllyedni :P ;) :hiya: Hebrákműhely Rulez! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 1 baron 297LE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 :lol: Igen, ahányszor elkenem neki, mindig ilyesmi érzés tölt el... :lol: Tehát, arra jutottam, hogy elöbb-utóbb kell egy ilyen motor A Corsában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Tehát, arra jutottam, hogy elöbb-utóbb kell egy ilyen motor A Corsában. :lol: Nem szeretnék a közeljövőben temetésen részt venni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ugyan, Demó egy túlélő bajnok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Nem szeretnék a közeljövőben temetésen részt venni! :lol: az az érzésem, hogy nem a közeljövöben fog belekerülni egy LET egy A Corsába nálam... De a megfelelö féltengelyek megvannak hozzá, tehát akkora baj már nem lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 az az érzésem, hogy nem a közeljövöben fog belekerülni egy LET egy A Corsába nálam... De a megfelelö féltengelyek megvannak hozzá, tehát akkora baj már nem lehet. :lol: V.mi penge, strapabíró kerékcsapágy, meg csövezés, mindenekelőtt.V. v.mi fa és táblaálló kasztni....... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Igen, ahányszor elkenem neki, mindig ilyesmi érzés tölt el... :lol: Tehát, arra jutottam, hogy elöbb-utóbb kell egy ilyen motor A Corsában. :lol: És milyen összkerék nélkül? Az a baj, hogy így szerintem nem sokat ér... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Hát lesz az is a Corsában! Hajóson nem téma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 http://videos.streetfire.net/video/cba7e5a...85a00b6f8b3.htm tudom hogy nem opel, de azért az ideje nem kutya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 9,48s 243km/h :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 9,48s 243km/h :lol: Nekem ehhez képest tegnap 17.96s@125.72km/h. Alig van különbség :lol: Igaz nekem se turbó, se feltöltés, de még sokk se vót, ugyhogy megyek is innen mielőtt szétoffolnám a topikot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2007 Nekem ehhez képest tegnap 17.96s@125.72km/h. Alig van különbség :lol: Igaz nekem se turbó, se feltöltés, de még sokk se vót, ugyhogy megyek is innen mielőtt szétoffolnám a topikot... Hát ennél még a TDI OOOO-val is jobbat mentem... :lol: :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Hát ennél még a TDI OOOO-val is jobbat mentem... :lol: :lol: :P ;) hihi, de nem vagytok 1 kategória, ha úgy vesszük, mert te turbós vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2007 hihi, de nem vagytok 1 kategória, ha úgy vesszük, mert te turbós vagy. :lol: Viszont dízel... :P Az meg 1 kategóriát ejt... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 tudom, azé írtam, úgy, ahogy. :lol: :lol: Amúgy érdekes ez a dízel "lealacsonyítás" is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Viszont dízel... :lol: Az meg 1 kategóriát ejt... :P :lol: :lol: Akkorsenem egy kategória, mert van köztük tizenpár év technikai fejlődés. Vagy ha már ragaszkodsz az Audihoz meg a dízelhez, akkor keressünk egy '90-es évek eleji kétezres TD-t, és hasonlítsuk össze azzal. Sztem a benzines jobban menne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2007 Akkorsenem egy kategória, mert van köztük tizenpár év technikai fejlődés. Vagy ha már ragaszkodsz az Audihoz meg a dízelhez, akkor keressünk egy '90-es évek eleji kétezres TD-t, és hasonlítsuk össze azzal. Sztem a benzines jobban menne. :lol: Persze lehet itt sokmindenről beszélni...hogy a calinak meg jóval jobb a légellenállása, vagy hogy jóval könnyebb... Ettől függetlenül nem értem, hogy lehet egy Calit C20ne mocival sportautónak, de akár még túraautónak is nevezni...egyáltalán hogy kerülhetett gyártásba...bár ezt még sikerült az autómata váltóval is megfűszerezniük... :lol: Ezzel meg nem megbántani akarlak...azt hogy jobban megy az óóódi, amúgy sem azért írtam be, hogy fírtassam, hogy melyik a jobb konstrukció... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Semmi gond, a Cali szerintem se sportautó (azok az én véleményem szerint 300LE felett kezdődnek, bár talán jobb lenne teljesítménytömeg arány szerint osztályozni), hanem inkább sportos túraautó, érdekes módon anno a gyári prospektusokban is a csomagtartó méretét helyezték előtérbe, meg hogy a konkurrensekkel szemben ebben tényleg el lehet férni hátul normális embereknek is, nem csak olyanoknak akik össze tudják hajtogatni magukat. :lol: De kezdünk nagyon off lenni attól tartok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2007 Hát hogy ne legyünk off-ok... Egy phase 3-as Cali már méltán sportautó...ha műxik a 4x4 is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts