warwolf Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Ezek a dolgok a japán autóknál sokkal kiforrottabbak. Opelnál nehezebb összelöni ezeket a külön vezérlöket a gyárival. "Csak" ennyi lenne a trükk? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Hát Tom akkor ez tényleg semmi hűha :unsure: Ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 úgy olvastam, hogy a Klasen féle Speedster 600...650 lovas. Z20LET :unsure: brutál jó. az ideje meg biztos 3mp alatti 0-100-on, különben képtelenség lenne 10 alatti időt futni 1/4-en. a célponti sebességeket néztétek? 1/8 mérföldön annyi, amennyit Anti sose tolt 1/4-en... besz@rás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Milyen jó példát is hoztál fel...tök jó azonosulni azzal, hogy csigabiga és batka"manó" taxiját vezettem... :unsure: :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 nézd mar van itt nekem való topic is :unsure: kaptam meglepit a héten ... :wacko: nem tudom a gt30r hez képest ez milyen lessz de remélem nem rossz az az astra f azért elég kellemesen megy ... kivancsi vagyok milyen valto van benne hogy nem megy szét a csapágy hogy 2 böl indul !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Hmmm ez hivatalosan 300e pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Szép darab.. :unsure: Látom Te sem nyuxol... :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Szép nagyon. :unsure: Ez pontosan melyik is? Valamelyik T04? Látom Need egyből felismerte, de nekem nem sikerült. Gratula hozzá egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ez egy t3/t4e-60 trim stage-3 0,63A/R cirka 475le ig hat azért 300 nincs de mire hivatalos áron megvennéd és ide érne amerikábol cirka 250e ft lenne ... .vám és áfa nélkül ha ezt is ki kell fizetni akkor már 300e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Szóval sikerült, hogy ajcsi legyen... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 jaj boccccsánat, hogy épp a te géped hoztam fel példának, de a sajátomat nem hozhattam, mert azzal épp még kettesből váltok hármasba, amikor a Klasen átcammog a 402 méteres célvonalon :wacko: érti-e má' kend? :lol: @Sonique szép darab turbinyekk, az enyém sokkal moderate-abb lesz: az EDS féle K04 sport változat, ennek csak 300LE fér ki a torkán, de nekem ez is megteszi. :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Majd szórunk bele egy kis strepsilst....nehogy véres legyen a torka... :unsure: :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 @Sonique szép darab turbinyekk, az enyém sokkal moderate-abb lesz: http://www.adeptnet.hu/images/misc/cars/op...-sportlader.jpg az EDS féle K04 sport változat, ennek csak 300LE fér ki a torkán, de nekem ez is megteszi. :unsure: :wacko: de azért te könnyebb helyzetben vagy mert a tiedhez 800euro a turbo .. mig az enyémhez 1700 vagy 2100 euro .. ami igencsak durva :lol: igy maradt az hogy megcsinalom magamnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 mig az enyémhez 1700 vagy 2100 euro .. ami igencsak durva :wacko: igy maradt az hogy megcsinalom magamnak :unsure: Hogy lesz megoldva a leömlő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Hogy lesz megoldva a leömlő? ezt most nem értem ?!?! hat csinalva lessz egy ... már félig készvagyok vele .. sztem a héten kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Aztán megy is fel a helyére??? Le-be hova kalklulálod majd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 de azért te könnyebb helyzetben vagy mert a tiedhez 800euro a turbo .. mig az enyémhez 1700 vagy 2100 euro .. ami igencsak durva :lol: igy maradt az hogy megcsinalom magamnak :wacko: naja, kis pénz kis búúszt :unsure: nem lesz nagyon turbólikas egy ekkora szörnyetegtől a cucc? azonkívül megnő rendesen a motor szétesési rátája. persze nem az Anti féle mega ráta jön ki, de mondjuk 4000km-ként egy blokk. vagy rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Soniquenak már nem gyári a mocibele...van ott már hajtókar, csavar, tömítés, csapágy, dugó minden erősebbre cserélve... Mondjuk a főtengelyben én még mindig a gyenge láncszemet látom...már ha még nem lett cserélve... :unsure: Voszi! Te meg húúúzzzááá szülinapozni... :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Soniquenak már nem gyári a mocibele...van ott már hajtókar, csavar, tömítés, csapágy, dugó minden erősebbre cserélve... Ezek elvileg 600 paciig jók. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 szétesik ez mindentöl már :unsure: turbo felrak megyünk egy jot azt betoljuk az árokba :D :o :lol: te Anti le vagyok maradva kicsit amilyen szlenget hasznalsz mostansag ... szal mi az hogy ajcsi ?? és mi s Le-be ? esetleg Lébe ? biztos sokat beszélgettél mostansag Aztec komával és megfertözött :) szal ha rajtam mulna minden akkor a motor tökéletese lenne ... de sajna vannak külsö tényezök mint gépmühely nemrég azért kellett fötengelyt cserélni mert amikor összefüzték ugynézki nem huztak meg 3 csavart rendesen csapagyas lett a motor 10e km utan és elgörbült a fötengely :wacko: ezen tanulva most én raktam be a fötengely és reménykedek hogy most minden jo lessz de ugysem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Hihi... Szal: LE : Lóerő Ajcsi: Hogy kellett e rá perkamerkálni még pluszban vagy sem mikor átvetted...ajándékként külték? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 ...de ugysem :wacko: Nem szabad negatívan hozzálni... Bár sajnos tény, hogy mindig akad "egy leggyegébb láncszem" ahol szakad a lánc... Tomnál ez most az osztómű volt...nálam mikor mi...sajnos ez ezzel jár...ezért is csak XE-ben agyalok és semmi turbóban... Súly Lőerő arányra mentem rá...abból kevésbé lehet baj... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 ezért is csak XE-ben agyalok és semmi turbóban... Súly Lőerő arányra mentem rá...abból kevésbé lehet baj... :unsure: Biztos vagyok benne, hogy egy gyári LET közel annyira megbízható, mint az XE. Ha hozzányúlsz, csúnyán eltolódik az arány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 szal hogy ? Le is varhato istenigazabol nem tudom .. azert vettem ezt mert a k16ban ugye hosszaban megmozdult a tengely en meg meg1x nem rakom rendbe .. ennyipenzbol rendes turbot is lehet venni ... egyenlöre 1bar körül fog üzemelni .. ami legalabb 30% biztos megnöveli a teljesitmenyt mivel sokkal tobb levegot szallit ez a turbo mint a k16 1baron de lehet hogy meg alul saccolom ... ... aztan meg majd ami kialakul.. hogy mindig a leggyengebb lancszem szakad nem értek 1et ebben a formaban .. mert itt max emberi tevedes és hibas megmunkalas miatt mehet tönkre .. es nem azert mert ezt a teljesitmenyt nem birja el de ugye kishazankban nem igen talal az ember megbizhato szakembert ... mivel en tudom hogy amit en rakok és raktam össze azert soha nem kellett szetszedni mert elqrtam valamit es szarul raktam ossze vagy az altalam beepitett es kitalalt modositott elakatresz nem birta ... es nem birja ... ez meg nem fordult elő ....Kop kop kop .... mindig mas miatt ... de ez lassan el is varható:unsure: mivel a motor meglatja az emelöt és mar magatul kiugrik a motortérbö l:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts