voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 ...nálam a közvetlen befecskendezésen volt a hangsúly... a turbo csak a modiknak szólt, hogy ne üssenek nagyon! :lol: :) ...amúgy az a citróen dízel valami világcsúcsot is tartott vagy mifene...egy idejig legalábbis... 4 liter alatt evett, asszem tán 3,6 volt a gyári országúti fogyasztás... akkoriban ez nagy szám volt....meg most is! :blink: :) mentem vele 1100 km-t városban 45 literes tankkal. de elegem lett a dieselekből, soha többet, megfogadtam. pedig mondom, szépen trutymogott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szerinted, amikor most, hogy szétugrasztotta az agyontuningolt C20XE mociját... és helyette egy 300-330LE-re tuningolt C20LET-et akar rakni a gépbe, akkor már "megjött a "hülyére tuningolásból"" ? :blink: Mert szerintem nem! :lol: Tévedsz! PÉLDA: egy Astra GTC 2.0 Turbo (benzin) alapból is viszi a 240-et, belenyomják az OPC tuningot és akkor is leszabályozzák (gyárilag) max 250-nél (nem tudom a pontos adatot). Akkor lenne értelme? Nem. A tuning a gyorsuláról szól! Nagyon-nagyon ritkán megy az ember 200 fölött... főleg Magyarországon. Mégis nagyon sokan tuningolnak... egy direkt szűrő, egy kis chip tuning, egy új szívósor... stb. Ez mind-mind a gyorsulásról szól! Azt szeretné az ember, ha jobban "ugrana" az autója... vagy esetleg "büntetne" :D Én nem tévedek, csak nem számodra is érthetően fogalmaztam...a sebesség alatt a gyorsulást is értettem... akkor helyesbítenék! A sebesség, és a gyorsulás együttesen az amiért tuningolnak.... nna így tetszik?? :o Mert gondolom nem viccből buherálják meg a tiltást a gépekben, és nem véletlenül száguldanak akár 270 -280 -nal is...(ha nem is Mo. -on) Ne legyél már szőrszálhasogatóóóó.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szerinted, amikor most, hogy szétugrasztotta az agyontuningolt C20XE mociját... és helyette egy 300-330LE-re tuningolt C20LET-et akar rakni a gépbe, akkor már "megjött a "hülyére tuningolásból"" ? :blink: Ugrasztotta a nyavaja...ugrott az magától...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ugrasztotta a nyavaja...ugrott az magától...:-) löktem is egy kicsit a mamán... tudod, naa, csak hogy nehogy má' keményre essen! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Én nem tévedek... Szerényen nyomod... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Egyébként ültem már párszor a Muha Csabi mellett (turbós kadett), és eszméletlen élménnyel lettem gazdagabb minden alkalommal...az én c20xe-m sem mert szarul, de elképzelni sem tudom milyen lesz vezetni nap mint nap a 300 paci feletti GSI-t... ...ááá ki sem fogom tudni várni...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Egyébként ültem már párszor a Muha Csabi mellett (turbós kadett), és eszméletlen élménnyel lettem gazdagabb minden alkalommal...az én c20xe-m sem mert szarul, de elképzelni sem tudom milyen lesz vezetni nap mint nap a 300 paci feletti GSI-t... ...ááá ki sem fogom tudni várni...:-) Muha Csabi és Turbós Csabi ugyanaz a személy? Hülye kérdés. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Muha Csabi és Turbós Csabi ugyanaz a személy? Hülye kérdés. :blink: valószínű hogy igen. A fent említett turbódizel 1-es golf őt is megalázta pár éve tökölön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 szerintem a turbós csabi a pilisi csabi lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 szerintem a turbós csabi a pilisi csabi lesz Lehet ő is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 valószínű hogy igen. A fent említett turbódizel 1-es golf őt is megalázta pár éve tökölön. De az a golf az 4 kerekes neeeem? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 De az a golf az 4 kerekes neeeem? :blink: Szerintem első kerekes volt de fogadni nem mernék rá.Egy külsöleg"szakadt" 1es golf volt szürke.De az még akkor volt mikor a Tarrnak még a c20xe volt bent tehát legalább 3 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 Szerintem első kerekes volt de fogadni nem mernék rá.Egy külsöleg"szakadt" 1es golf volt szürke.De az még akkor volt mikor a Tarrnak még a c20xe volt bent tehát legalább 3 éve. Há nem tudom...lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Atom írta, hogy "Csabi" építi a kocsiját. Tudom, hogy létezik (ez már legendárium szagú :blink:) egy "Turbós Csabi", szóval gondoltam a kettő azonos. Hogy az a Muha Csabával is azonos-e, azt nem tudom. Utóbbiról csak annyit tudok, hogy van neki az a barom vedlett kinézetű kegyetlen Kadettje :), de nem tudom, hogy ő szereli-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Há nem tudom...lehet... Majd lesz egy kis időm megkeresem, nyomok linket, én is véletlen botlottam bele mikor dízeltuningos ódalakat nézegettem. Voltak fenn videjók is a versenyekről... ha jól rémlik I golf kasztniba az 1.9 TDI motorja volt felspécizve... nem tudom hánykereket hajtottak, de ment mint az ökör! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 de nem tudom, hogy ő szereli-e. ő Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 apropó, valahol olvastam, hogy a nagy autógyárak piaci rést látnak a kisbenzines mocik turbosításában. 1.2 meg 1.4-es turbo-s méregzsákokat fognak állítólag piacra dobni. A Polo 1.4 turbo-t (170LE) mutatták be benne. mi lesz itt? :blink: a smart-om legfőbb átka volt a kényes turbója... nyelte a pénzt, nem szabad vele 100ezreket gurigázni. ő köszi! ez akkor megódódni láccik :) Xaba csak 1 van!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Tuningolt dízel! Vannak fenn videók is a versenyekről.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Tuningolt dízel! Vannak fenn videók is a versenyekről.... Ez a szürke golf volt az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 nemnem két csabi van a muha a turbó kadettes, azt ő is szereli, a pilisi meg az ex-turbó-kalibrás, akinek az autóját a a muha csinálja most egy turbó-á-korsában gondolkoznak, megy át a kaliból a cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 de akkor csak a Muha szerel, vagyis ŐŐŐŐŐŐ a Turbós Csabi? :blink: Jól megkevertem, mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 de akkor csak a Muha szerel, vagyis ŐŐŐŐŐŐ a Turbós Csabi? :blink: Jól megkevertem, mi? Csak a Muha szerel ővé a turbos kadett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ezt a Diesel tuning Golfot ismerem a Hungaroringről, egyszer előttem rajtolt, de versenyzett ennek egy tesója is. Mentek, mint a meszes! Már nem tudom, a kettő közzül melyik ment egy Pontiac Firebirddel, de kétszer hívta vissza, és csak nitróval hagyta ott, ha jó emlékszem.. De turbóval az Istenkirály a Pöcsköszörű! Az a kispolák egy űberf@sza gép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 És Csabi csinálja az enyim is... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 És Csabi csinálja az enyim is... :blink: Tehát kap 1 feltöltőt a gép ? Milyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts