voszi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Akkor ide is beírom: Ebben a kocsiban 140.000 km van, láttam júliusban, amikor behozták Olaszországból: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280
warwolf Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Akkor ide is beírom: Ebben a kocsiban 140.000 km van, láttam júliusban, amikor behozták Olaszországból: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Értem én, de akkor miamanónak tekergetik vissza az óráját? Jah!Az eladási Eurotax ár így kedvezőbb.Értem már! :blink:
voszi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Ezt viszont ajánlom a leendő Turbo tulajdonosok / érdeklődők figyelmébe: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Értem én, de akkor miamanónak tekergetik vissza az óráját? Jah!Az eladási Eurotax ár így kedvezőbb.Értem már! :blink: Neeeeem. A 140.000 km kicsit sok egy turbo-s gépben, ha el kell adni. És lefogadom, hogy azóta beledobtak még vagy 20.000 km-t... Szóval ez egy klasszikus vevőátverés. A kocsi értéke szerintem 2,3-2,4 milka, nekem legalábbi 2,5-ért ajánlotta az, aki behozta (és ő nem csalta le a 140.000 km-t, akkor még mutatta az óra szépen...)
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 ugylátom, hogy ide én nem irhazok... :blink: :) :) kilettem közösítve... :lol:
Tom Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Ezt viszont ajánlom a leendő Turbo tulajdonosok / érdeklődők figyelmébe: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Akkor már inkább az OPC 240es verzió. :blink: Mondjuk ez biztos tartósabb lesz. Tényleg Anti! Csabi hozzákezd a LET-hez a héten?
redline Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Lehet ebben a topikban cseverészni a nitróról meg kopresszorról is?? :blink: akkor lehet át kellene nevezni feltöltés topikra....vagy inkább a leírásba belevenni Mellesleg mennyiért szoktak a "széria" c20let-ek jönni-menni? Csak ugy nagyságrendileg?
Tom Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Lehet ebben a topikban cseverészni a nitróról meg kopresszorról is?? :blink: akkor lehet át kellene nevezni feltöltés topikra....vagy inkább a leírásba belevenni Mellesleg mennyiért szoktak a "széria" c20let-ek jönni-menni? Csak ugy nagyságrendileg? Tudomásom szerint 4k körül. Persze erősen állapotfüggő a dolog.
voszi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Sztem simán jöhet a kompresszor, meg a nitro is! Engem legalábbis nagyon érdekel az is. Anti, írj vmit a kocsidról, mikor készül, hogyan, milyen lesz, stb., stb., stb.!
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Szerző Elküldve Január2, 2006 Hát miután meghalt a c20xe, így a npokban kezdődik a projekt...:-) Belekerül egy c20let, első túlméretre fúrva, 3000km-t ment turbós dugókkal, új gyűrűk, tömítések stb...a turbó állapota még kérdéses... Rákerül, egy nagy intercooler, HKS kopintott lefújó, CCT Chip, 70-es kipuffrendszer, 288-as luggatott fékek...nagyságrendileg ezek...:-) Várhatóan januárban még kész lesz...:-)
warwolf Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Ezt viszont ajánlom a leendő Turbo tulajdonosok / érdeklődők figyelmébe: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Neeeeem. A 140.000 km kicsit sok egy turbo-s gépben, ha el kell adni. És lefogadom, hogy azóta beledobtak még vagy 20.000 km-t... Szóval ez egy klasszikus vevőátverés. A kocsi értéke szerintem 2,3-2,4 milka, nekem legalábbi 2,5-ért ajánlotta az, aki behozta (és ő nem csalta le a 140.000 km-t, akkor még mutatta az óra szépen...) Órát tekergetni egy ilyen verdában csúnya dolog. :blink:
Stock16v Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Tényleg Anti! Csabi hozzákezd a LET-hez a héten? C20let lesz az agregát a gépedben Anti? Az elég karaj lesz! :blink:
redline Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Órát tekergetni egy ilyen verdában csúnya dolog. :) minden autóban az, csak itt a balkánon mlég mindig menő dolog geciparasztnak lenni....mind1 ez nem az a topik és ebben a 400K-ban (gondolom ennyire gondoltál, Tom? :) ) benne van minden? csonk, komputer, kábelköteg, diszcsomagolás meg minden?? btw, c20let-en ugye nincs gyárilag intercooler?? :blink:
rtomi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Lehet ebben a topikban cseverészni a nitróról meg kopresszorról is?? :blink: akkor lehet át kellene nevezni feltöltés topikra....vagy inkább a leírásba belevenni Odaírtam a címbe :)
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Szerző Elküldve Január2, 2006 minden autóban az, csak itt a balkánon mlég mindig menő dolog geciparasztnak lenni....mind1 ez nem az a topik és ebben a 400K-ban (gondolom ennyire gondoltál, Tom? :) ) benne van minden? csonk, komputer, kábelköteg, diszcsomagolás meg minden?? btw, c20let-en ugye nincs gyárilag intercooler?? :blink: Duplázd meg és akkor megvan hozzá minden...cooler, kipuff. stb...:-)
bazs Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 van rajta gyárilag is intercooler, csak nagyon kicsi
adobodo Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Duplázd meg és akkor megvan hozzá minden...cooler, kipuff. stb...:-) :blink: :) auh.
Tom Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 :) :) auh. Hát jah. A motor meg néhány cuccos megvan ennyiből, bár a teljesen jó állapotúért elkérnek 5-550e-t is. De amíg belekerül addig hozzájön még pár 100as a sallangok és a közben kiderülő hibák maitt. Viszont ha egyszer elkészül akkor legalább megy valahogy. :lol: :blink:
Speed Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 ugylátom, hogy ide én nem irhazok... :blink: :) :) kilettem közösítve... :lol: Gyere Ákos, csináljunk egy Z18XE Topicot! :D
redline Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Duplázd meg és akkor megvan hozzá minden...cooler, kipuff. stb...:-) hmm, ez igy tényleg soknak hangzik...első körben egy széria sziszegőssel is kibékülnék :) de a kipuff (a csiga után) pl az milyen kell rá? mert gondolom a calié az hosszabb.... megintcsak egy dolog amiért irigylem az amcsi meg japó hondásokat...bagóért kapnak turbó kit-et mindenhez :blink:
Tom Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Gyere Ákos, csináljunk egy Z18XE Topicot! :) De akkor az G Astra Coupe topicot töröljük. :) :blink:
Speed Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Speed nem is Te lennél... Én csak vígasztalom az Ákost! :blink: :)
Recommended Posts