nyuszifül Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 2005. december 25. Karácsonyi Megatali!!!! De.10:00 Tesco-EW parkoló 1. Nyuszifül 2. S.S. (sztárvendég) 3. mackosajt (Manta tesztpilóta) 4. SzaboT (Manta tesztpilóta) 5. CORSikA (meglepetés vendég) lekicsinyítettem a képet,hogy ne kelljen linkre venni opeltomi
nyuszifül Elküldve December25, 2005 Szerző Elküldve December25, 2005 Sziasztok! Ezt a topicot azért nyitottuk, hogy a Debrecenben élő Opel tulajdonosok, és Debrecenbe látogatók a tapasztalataikat, élményeiket ide írják. A mai találkozóval szeretnénk megnyitni a sort, mely reméljük rohamosan bővelkedik újabb hozzászólásokkal, a debreceni topicokra jellemző sebességgel. Nos, a mai (dec. 25.) találkozó érdekesen alakult. Mi hárman (Mackósajt, SzaboT, Nyuszifül), időre, még tíz óra előtt odaértünk, Sörös Sanyi viszont műszaki problémákkal küszködött, majd jól eltévedt :blink:. De én a nyuszikra "jellemző" halált megvető bátorsággal segítségére siettem, így ő is kis késéssel bár, de a találkozó helyszínére érkezett. Nagy meglepetésre Corsika is betoppant a találkára 10:30 körül. A meglepetés oka az volt hogy ő nem is említette, hogy ellátogat ma Debrecenbe, ezért jelenlétének nagyon örültünk. Ettünk, ittunk, jókat beszélgettünk, a fiúk mentek egy próbakört a Mantával. Szóval az első "nagyobb" találka remekül sikerült, már mindenki várja a következő alkalmat. A képen láthatóak balról jobbra: Mackósajt, Corsika, Nyuszifül, Sörös Sanyi, SzaboT
Sörös Sanyi Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Nagyon örülök ennek a topicnak (is). Nagyon jó ötlet, remélem ezt is hamarosan egy óra alatt sem lehet végigolvasni, annyi lesz a hozzásólás! :) Nos, az előzőeket annyival szeretném kiegészíteni, hogy elhagytam az autó kulcsait, és fel sem tűnt, mivel gombbal indítom, nem kulccsal. A stori: A találkozó után (ami nagyon-nagyon jól sikerült) elmentem Nyuszifülékhez, ebédelni. A megérkezéskor zárnám az autót, de kulcs az sehol. Ismerve a debreceni "autóbarátok" ténykedését, csöppnyi aggodalommal mentem fel, de mivel éhes voltam, inkább a hasamra halgattam. Ebéd után jól elbeszélgettünk, a kulcs teljesen ki is ment a fejemből. Sötétedés után (mikor máskor? :blink:) aztán lámpával felszerelkezve irány a Tesco parkoló. És hol a kulcs? A parkoló legközepén! Úgyhogy szerencsésen megtaláltuk, és az autó sem lett feltörve. És hogy esett ki? Mivel gombbal indul, a kulcs a váltó előtti box szerűségben szokott lenni. De mivel a Manta sportosságát akartam bizonyítani (ami nem igazán sikerült a gyengus motorom miatt :)), elég hírtelen fékeztem, és a kiszakadt váltóharangon kicsúszott... Tanulság? Szigszalagtuningos lesz a gumiharang az átépítésig :lol:.
telo Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali! Gratulálok! Szépek vagytok így együtt gyerekek. :) Hogy ennek Sanyinak milyen mázlija van.... :blink: :) Mi jót kajáltál nyuszifüléknél?
mackosajt Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Hát örülök, hogy megszületett ez a topic! Annak is örülök, hogy meglett a Manta kulcsa! Meg annak is örülök, hogy végül CORSikA is eljött! Nyuszifül...hol vannak az eredeti képek? Linket tudsz rakni? Mert letölteném? Vagy mail? Megköszönném! :blink:
Korzika Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Már itt is vagyok,nagyon örülök,hogy találkozhattam veletek. :) Jó lett volna tovább maradni,csak az idő nagyon szorított ,így is nyomni kellett a gázt,hogy az ünnepi ebédre hazaérjek.Annak is örülök,hogy meglepetés vendég lehettem ezen a talin. :D .Mivel tegnap éjszakás voltam ezért még reggel sem tudtam,hogy menni fogok,de egy hirtelen elhatározást tett követett ,a gyerkőcöt leadtam mamáéknak megőrzésre és irány Debrecen.Látni kellett volna az arcokat ,mikor befordultam a parkolóba,mivel macisajton kívül még más nem ismerte sem a kocsit sem engem, volt meglepi.Utána pedig minket lepett meg nyuszi az ajándékkal. :blink: Jót dumcsiztunk,de sajnos csak rövid ideig maradhattam,mivel várt az ebéd meg ismét jöttem vissza éjszakai műszakba.Kicsit fáradt is vagyok,de nagyon megérte.Alig várom a köv. talit ,ami remélhetőleg még nagyobb és jobb lesz.Jók a képek,kár,hogy a pólóm nem látszik jobban,meg jó lett volna borozgatni is ,de ugye azt meg nemigen lehet a vezetéssel összeegyeztetni.Majd legközelebb iszunk is. :) :lol: uff ,én beszéltem.CORSikA.
nyuszifül Elküldve December25, 2005 Szerző Elküldve December25, 2005 Juhéééééééééééééééééééééééééé B) :) Mantáztam!!!!! Sanyi nagy bánatára :o Szegény biztos megbánta, hogy ideadta :blink: Dehát sötét is, volt, a hó is esett, de a lényeg, hogy MANTÁZTAM!!!! :lol: Nagyon tetszett, remélem azért majd még egyszer világosban is kipróbálhatom, amikor látom is hogy mit csinálok :) :D Szóval végetért a mai tali, Remélem majd sok új követi Örültem, hogy itt voltatok, Debrecen szekció!!!kívánom sokasodjatok B)
Gepard Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 Ebéd után jól elbeszélgettünk, ........ Sötétedés után (mikor máskor? :lol:) aztán lámpával felszerelkezve irány a Tesco parkoló. Szerintem halat ettek. :blink: :) :) Ettől függetlenül gratula a talihoz, majd beindul ott is az élet. Hajrá Debrecen!
Sörös Sanyi Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 Juhéééééééééééééééééééééééééé B) :) Mantáztam!!!!! Sanyi nagy bánatára :o Szegény biztos megbánta, hogy ideadta :blink: Dehát sötét is, volt, a hó is esett, de a lényeg, hogy MANTÁZTAM!!!! :lol: Nagyon tetszett, remélem azért majd még egyszer világosban is kipróbálhatom, amikor látom is hogy mit csinálok :) :D Szóval végetért a mai tali, Remélem majd sok új követi Örültem, hogy itt voltatok, Debrecen szekció!!!kívánom sokasodjatok B) Még véletlenül sem akarok offolni ebbe a topicba, hiszen ott voltam a születésénél, és teljesen tisztába vagyok céljával, ezért (illetve nem csak ezért, egyébként is) azt kell, hogy mondjam, egy élmény volt ez a találkozó, mint ahogy az is élmény volt, hogy Nyuszifül is kipróbálta a kocsit. Bánatról szó sincs, ahogy ügyetlenkedésről sem. Sőt, kicsit még nekem ég a pofám, hogy nem tudtam egy 100%-os kocsival szolgálni a próbautakra. De ami késik, nem múlik! Az utolsó csavarig felújított drágasággal bizonyíthat majd mindenki a bűvös ötösből, hogy a kisebb-nagyobb ügyetlenségek csak a műszaki hiányosságnak voltak betudhatók (és akkor már guminyikorgást akarok hallani mindenkitől! B))
szabot Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Sziasztok! A netszolgáltatóm végre elkezdte rendberakni a rendszerét, úgyhogy sikeresen feltöltöttem a tali képeit. Link: w3.bicomix.hu/szabot/opel/index.html A tali maga egy élmény volt, kár hogy sietnem kellett vissza. Én is mantáztam és nagyon tetszett :) , annak ellenére, hgy Sanyi egyfolytában "sipítozik", hogy így sajnálja, úgy sajnálja! :blink: Király volt! :) Már alig várom a következőt! Addig is gyorsan visszaolvasok, mert 2 napja nem voltam a fórumon. Tiszta elvonási tüneteim vannak!
Gepard Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Elnézve a képeket egész közel sikerült állni egymáshoz. Főleg Nyuszi kocsija és a piros corsa tükre került közel egymáshoz. Hogy szálltatok ki? Jól láttam a képen, a meglepi a cicis illatosító volt? :blink: :)
szabot Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 A Corsa az enyém, azzal álltunk be először, kiszálltam, majd az Astraval álltunk be :blink:. Visszafelé meg megfordítottuk a sorrendet :).
corsarulez Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Úgy emlékszem, a kecsói szekciónak is sikerült egyszer jó szorosan félkörivbe beállni! :blink:
nyuszifül Elküldve December29, 2005 Szerző Elküldve December29, 2005 Felhívnám a kedves szekciótársaim figyelmét, hogy nyilvánosságra hozatal előtt a képeiket hozzám átküldeni szíveskedjék :blink: Cenzúrázás végett!!! :)
Korzika Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Én meg mia francért nem tudom megnézni szabot képeit? :blink: Nincs fenn máshol?
szabot Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Én meg mia francért nem tudom megnézni szabot képeit? :blink: Nincs fenn máshol? Más meg tudta nézni a képeket?
mackosajt Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Én meg mia francért nem tudom megnézni szabot képeit? :blink: Nincs fenn máshol? Ha továbbra sem megy, akkor nézd meg nálam ITT! vagy az aláírásomra kattintva!
Korzika Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Na végre megnézhettem SzaboT képeit is. :) Azok is pont olyan jók mint a többi,persze könnyű jó képeket csinálni ilyen modellekkel. :blink:
corsarulez Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Csak az a baj, hogy kevés "emberes" kép van..... :blink:
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Szerző Elküldve Január3, 2006 Csak az a baj, hogy kevés "emberes" kép van..... :blink: Nos igen, magunkról valami oknál fogva elfelejtettünk képeket csinálni :) :lol: Majd szombaton bepótoljuk, addig is itt egy a fiúkról :D http://www.kepfeltoltes.hu/view/060103/Ope...ltoltes.hu_.jpg És még egy http://www.kepfeltoltes.hu/view/060103/Ope...ltoltes.hu_.jpg Itt épp finomítgatnak a félkörön :) http://www.kepfeltoltes.hu/view/060103/Ope...ltoltes.hu_.jpg
szabot Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 Hééé! Ezek a lesifótok mikor készültek? Míg mi dolgoztunk az összképen, addig te kattintgattál? Na megállj csak! :blink:
nyuszifül Elküldve Január4, 2006 Szerző Elküldve Január4, 2006 Hééé! Ezek a lesifótok mikor készültek? Míg mi dolgoztunk az összképen, addig te kattintgattál? Na megállj csak! :lol: :blink: :) Szemfüles voltam, de sajnos nem eleget kattingattam :)
corsarulez Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 Nagyon jók a képek, most már van valami fogalmam arról, hogy néznek ki azok, akikkel beszélgetek itt! :blink: :) Bár még mindig nem tudom, melyik ki, de kezdem sejteni. :)
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 Nagyon jók a képek, most már van valami fogalmam arról, hogy néznek ki azok, akikkel beszélgetek itt! :blink: :) Bár még mindig nem tudom, melyik ki, de kezdem sejteni. :lol: A bőrdzsekis emberke én volnék! :) Egyébként a topic elején van egy kép, ahol mindenkinek ott a Nickje. Bár elismerem kicsi a kép, de ekkora a korlát...
corsarulez Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 Valóban, még egyszer megnéztem itt, a munkahelyi gyors géppel (otthon optimalizálva van a net). :) Minden ok, tiszta és világos! :blink: Most már látom a szineket és a formákat is!
Recommended Posts