uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Azé' elég veszélyes ez a járdázás ilyen lökössel..... :lol: De a lámpaszűkítés nagyon állat. (meg az alsó kép is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 ez as lökös nagyonállat... :lol: viszont ez ködlámpa nélkül nagyon cúúúnaaa.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ez as lökös nagyonállat... :lol: http://www.astra-coupe.net/files/schr_g_hinten_104.jpg viszont ez ködlámpa nélkül nagyon cúúúnaaa.. http://www.astra-coupe.net/files/schr_g_vorne.jpg a hátsó lökös tényleg szép. a ködlámpára meg nem maradt pénze, miután megvette az OPC lököst. :) boocs... ez a lumma.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 ja... hát milyen drága.... :) viszont igy szar. inkáb ne vett volna semmitse... mert vagycsináljunk valamit, de akkor normálisan, ne félig.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 na meg az a rácsozás se teljesen odavaló :) viszont a feljebb levő fekete coupe.... miért ilyen gyönyörű a coupé formája? :lol: és nekem miért nincs olyanom? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 na meg az a rácsozás se teljesen odavaló :) viszont a feljebb levő fekete coupe.... miért ilyen gyönyörű a coupé formája? :lol: és nekem miért nincs olyanom? :) Mert véletlenül Gasztrát vettél....... Mit ahogy én a GSi helyett shíma F-t.Ez van..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 na meg az a rácsozás se teljesen odavaló :) viszont a feljebb levő fekete coupe.... miért ilyen gyönyörű a coupé formája? :lol: és nekem miért nincs olyanom? :) bazzz mennyé add el a taligát, és abból a pénzbő vegyé egy kupét. én is igy csináltam. ujszerü autót akartam, aztán egy kupé lett belőle... nem is bántam meg egy pillanatig se... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 és mivel összemennek meg is sűrűsödnek... szélsőséges példa: mikor lenne feszesebb egy lengéscsillapító, ha gumimassza lenne benne vagy ha csapvíz?... annyira pedig "nem mennek össze", hogy az térfogatilag észrevehető legyen.Velo! Volt már Neked olyan autód, amiben TELESZKÓPOS volt a csomagtér ajtó? Gondolom akkor tapasztaltad, hogy télen lényegesen könnyebben csukódott! (nekem pl. az ex-Golf I-esem hátsó ajtaját nyáron megtartotta, de télen nem) ez as lökös nagyonállat... :lol: http://www.astra-coupe.net/files/schr_g_hinten_104.jpg viszont ez ködlámpa nélkül nagyon cúúúnaaa.. http://www.astra-coupe.net/files/schr_g_vorne.jpg Hát ha valaki ekkora paraszt, hogy ezüst rácsot rak egy sötét autóba... :) Ha fekete rácsot dobott volna bele már sokkal szebb lenne! Imhol e! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hát ezaz! Biztosan Zetoron látta, munka közben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 most nyitott a fórum vagy sem? mert most az van kiírva, hogy "csak club tagok..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 most nyitott a fórum vagy sem? mert most az van kiírva, hogy "csak club tagok..." Visszazáródott! :) :lol: Hopp! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Visszazáródott! :) :lol: Hopp! :) :) :) Pedig az van írva abban a bizonyos chat-topic-ba, hogy... . . . . . . ... hogy nem olvastam el a reklamációkat... szóval ismét bezárták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :lol: ez elég erősen állapot, felszereltség és km függő... nézz szét a használtauto.hu-n árak ügyében, az alapján nagyjából kikalkulálható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Szerintem nézd meg a hasznaltauto.hu-n, abból kalkulálhatsz. Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :lol: Nincs itt kárörvendés, csak poénkodnak. Hallottad volna, mi volt itt, mikor bezárult a fórum.... Most mire megszokták, megint változik. Az a baj, hogy öregek és idegenkednek minden változástól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :) Na szeva! Nincs káröröm... csak vegyes a fogadtatás! :) De úgy látom, hogy mégis elérhető még! :lol: Szóval a kérdésed... Astra Coupe-t (5 év körülit) most kapsz 2 milliótól egészen 2,8-3,0 millióig. Abszolult állapot függő. Én inkább annak vagyok a híve, hogy vegyél egy kicsit drágábbat, de szebbet. Nagyon vigyáznod kell, mert sokat hoznak be kintről mosatnában, és azt tudnod kell, hogy kint nem olcsóbb a QP alap esetben, szóval amit behoznak, az eléggé lelakott... max kicsit lepolírozzák. A lényeg, ha szépet akarsz és mondjuk legyen 1,8-as, akkor 2,5millára kalkulálnod kell. Ha Turós kell, akkor az a 3-at közelíti simán. Egyébként szerintem gumma jó moci ez a Z18XE... igaz, nem egy C20XE, de azért nem panaszkodok! És igen facássan fogyaszt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Egyébként szerintem gumma jó moci ez a Z18XE... igaz, nem egy C20XE, de azért nem panaszkodok! És igen facássan fogyaszt! Szerintem vegyen dízelt, mert az enyém még facássabban fogyaszt.. (bár nem Coupe) :lol: Én speciel nagyon örülök az új arcoknak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Hát kicsit a kárörvendést érzem a hangotokban! Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Coupenak? Mondjuk egy 5 éves jó állapotú mennyi lehet, csakis bőrrel? Ja és feketét szeretnék, mert az gyönyörű!!! :lol: Szerintem inkább először a GSi-det tedd rendbe, aztán nézz új autó után. :) Egy GSi úgyis sokkal emberközelibb, mint az új autók többsége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Egy GSi úgyis sokkal emberközelibb, mint az új autók többsége. Voszi meg mindjárt hozzáteszi, hogy: OPC Rulez! Mindenki a magáét dicséri! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 Voszi meg mindjárt hozzáteszi, hogy: OPC Rulez! Mindenki a magáét dicséri! :) Nem, mindenki a GSi-t dícséri, mert az a jó. :) Kérdezzük csak meg az Astragsi-t. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2006 wz a felni ultrajóóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 az egész ótó jühetne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2006 szerintem ez se olyan nagyon rossz lökös.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 http://www.jdm-per4mance.com/images/Opel%2...e%20Booster.jpg szerintem ez se olyan nagyon rossz lökös.... Akkó' mindenképp ilyet vegyé' :lol: Az OPC meg marad nekem! :) Na... egyébként az a bizonyos Irmscher felni tényleg ütős! Különösen így 18"-asban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts