Speed Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 lehet hogy valamit rosszul csinálsz... :lol: a gúúúdzsír gumi hangos, és drága. szerintem ennyi az összesrossz, amit elmondhatok róla... olyan kanyarokat veszek be vele, amit az asztra f el elképzelni se mertem volna .... pedig azon a végén kléber gumi volt... klehet hogy apuha, vagy szar lengéscsillapito okozza a nem jó stabilitást??? ilyet éreztem én is, de volt 4 gátló csere, és azóta k.jó az autó.... Én írok-e érthetetlenül... ? Mindenki másban keresi az okot! De ugyanazt az autót, ugyanaz az ember vezeti, ugyanazzal a futóművel, a Goodyear-t nyáron használva, a Kleber-t télen használna... jobban fogja a KLÉBER! Ennyi! :) na... Max arra tudok gondolni, hogy öregek lehettek a GoodYear-eim. (ca. 2002-2003-asok voltak) bár egy GoodYear-nek nem lenne szabad még 3-4 éves korára felkeményednie!!! ...szerintem... A QP gyári futóműve pedig nem rossz. Ettől függetlenül valszeg belerakok egy sportfutóművet. :) Az sosem árt. De egy biztos! Tavasszal NEM FOGOK GOODYEAR-t venni! :) U.I.: Ákos, Neked GSD 3-asod van? nekem GSD 2... hm. Lehet, hogy ez az oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Na de, hogy igazán QP legyen a Téma... Nekem BEN autója (amit Ákos is belinkelt) nagyon-nagoyn tetszik! Valami döbbenetesen gyönyörű állapotban van a belseje is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 U.I.: Ákos, Neked GSD 3-asod van? nekem GSD 2... hm. Lehet, hogy ez az oka? asszem igen. de nem tudom, hogy mi a különbség a 2 és a 3 között... amugy nem kötözködtem, hanem azt irtaM, HOGy nekem ringatozott a hátulja, a kanyarok olyan taknyosra sikerültek, és nekem a megoldást a 4 lengéscsillapitó cseréje hozta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Márk, nem lehet hogy a lengéscsillapítód ilyen hidegben megkeményedik kicsit, és ezért feszesebbnek hat, és ezért érzed jobbnak az úttartást? a képen nagyon szép az a qp :) (kár hog fekete a kalaptartója :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Ha a fizikát vesszük alapul akkor az anyagok hidegben összemennek, melegben kitágulnak...szal inkább puhább télen a gátló mint kemény... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 és mivel összemennek meg is sűrűsödnek... szélsőséges példa: mikor lenne feszesebb egy lengéscsillapító, ha gumimassza lenne benne vagy ha csapvíz?... annyira pedig "nem mennek össze", hogy az térfogatilag észrevehető legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 nah, ilyen műszerfal kell nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 a középrész rendelhető... és ugyemlékszem nem is tul drágán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Ja, mert az utolsó évjáratok navis típusaiban ez vót. Csak ott a BC meg a navi megy az LCD-n és nem a DVD... nemtom van-e a gyári nagy navinak videobemenete. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 a középrész rendelhető... és ugyemlékszem nem is tul drágán... csergőben huszonezer, mindenféle árnyalatban... kedvezmény nélkül, ha jól látom... vagyis relatíve nem is drága (egy b corsa belső tükörborítás 4ezréhez képest...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 neked van csergőprogramod?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 neked van csergőprogramod?? van egy pár marhaságom... egyszer talán egy coupe-m is lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 nézd meg lécci, hogy mennyibe kerül egy astra g opc lökös plusz 2db ködlámpa...... kösziii Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Létezne, hogy a zafira és a G astra első lökösök kompatibilisek? Mert epc-ben együtt vannak, és az opc lökös a zafira ábrával van illusztrálva... amúgy 200e.... plusz a rács középre 19e... ködlámpa takarókeret 8e/db... folytassam tovább? opc ködlámpa kit 42e.... kicsit sokba lenne egy csere... nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ejjha, remélem bronzban is kapható... más kérdés hogy nekem egyben van a középkonzol, nincs kettéosztva a szellőzők alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 Létezne, hogy a zafira és a G astra első lökösök kompatibilisek? Mert epc-ben együtt vannak, és az opc lökös a zafira ábrával van illusztrálva... amúgy 200e.... plusz a rács középre 19e... ködlámpa takarókeret 8e/db... folytassam tovább? opc ködlámpa kit 42e.... kicsit sokba lenne egy csere... nem? elég huzós.... akkor asszem marad a lumma, vagy a magyar üvegszálas. én arra számitottam hogy 100 plusz ködlámpa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 ha valaki dob egy tuti opc g astra alvázszámot pü-ben, akkor biztosra lehetne menni... de tényleg kompatibilis lenne a zafira a g astrával? elég huzós.... akkor asszem marad a lumma, vagy a magyar üvegszálas. én arra számitottam hogy 100 plusz ködlámpa... végülis, ha ebből leveszed a mote kedvezményt... jujj... igen komoly összeg még az is... huhh... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 a zafira meg az asztra más... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 a zafira meg az asztra más... ezért kéne egy opc számocska...bár próbáltam moci alapján szűrni. ha meg más, akkor mijamanóért együtt taglalja az epc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 formára hasonmló, de nem ugyanaz szerintem... mért? 1 cikkszámon hozza?? más a saroknál is, ott a zafiránál a sárvédő ív belecsatlakozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 az elsőszériás zafira is ilyen volt? amúgy opc csak így van az epc-ben... Voszi nincs a közelben valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 és mivel összemennek meg is sűrűsödnek... szélsőséges példa: mikor lenne feszesebb egy lengéscsillapító, ha gumimassza lenne benne vagy ha csapvíz?... annyira pedig "nem mennek össze", hogy az térfogatilag észrevehető legyen. Szerintem velonak van igaza :lol: :) elég huzós.... akkor asszem marad a lumma, vagy a magyar üvegszálas. én arra számitottam hogy 100 plusz ködlámpa... Ebay-n nézted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2006 Ebay-n nézted már? nem. mert ennyi nem utalok előre, meg nem tudok németül meg nincs regisztráciom, meg ilyenek... itt is van eből... de nem tudom elolvasni... bééénaaa vagghyok :lol: http://cgi.ebay.de/ASTRA-G-OPC-2-Front-NEU...VQQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 nem. mert ennyi nem utalok előre, meg nem tudok németül meg nincs regisztráciom, meg ilyenek... itt is van eből... de nem tudom elolvasni... bééénaaa vagghyok :) http://cgi.ebay.de/ASTRA-G-OPC-2-Front-NEU...VQQcmdZViewItem Anti tud németül,a Pista tud rendelni,ez nem is olyan nagy összeg :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Mááá nézem is... :) A gátló ügyében rosszul írtam igazatok van, hát persze, hogy keményebb, feszesebb lesz...én arra gondoltam, hogy lejjebb lesz a kocsi... Nálam pont annyira hogy míg nyáron nem...addig most télen épp, hogy beleér a kerék...de legalább mindig szép fémtiszta az ív...és nem tud elrohadni...max elfogy... :lol: Meg van aki úgy is összetöri...ezért kár vigyázni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts