uhuhu Elküldve December16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2006 Beszéltem a fazonnal... ez üvegszálas... :) ééééés mennyi??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Ne csigázz! Akkor mennyi is? És az miért baj, ha jól értem, hogy 3cmvel lejebb van? :lol: Ma nagyon kafát autókáztam és még norman fenyőt is sikerült kapnom ócsóé 2500/m. Még a forgalom is egészen jó volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 ééééés mennyi??? :) Disznót vágott éppen... és nem tudta fejből... :lol: :) De én nem veszek üvegszálas taknyot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2006 ma termosztát próba volt... jég hideg motorral(egészt éjszaka állt az utcán) elindultam a Flóriántól (Árpád hid)- Szentendre felé. szerencsém volt, minden zöld lámpát elkaptam szentendréig, ugyhogy kb 15-17 km ert mentem megállás nélkül. a tapasztalat: indulástól kb 1,5.-2 km után megmozdult a mutató, és kb 3,5-4 km mulva pontosan középen állt. se lejebb se feljebb. asztán szetendréig ott állt. A motor 5. fokozatban olyan 2000-2200 as fordulaton dolgozott, a fütés 2. állásban volt. ugyhogy szerintem most jól müködik nagyon... igyállt középen: http://emc.elte.hu/~uhuhu/kepek/k_p0.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 ma termosztát próba volt... Én multkor a hőgombámat teszteltem le pesten! :lol: Üllöi út,dugózás--->szépen kúszott a mutató felfelé. 90°-->95°-->100° és ekkor hirtelen leesett a hőfok 90°-ra!Tehát müködik! :) Rövidebbre vettem az idézetet. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 ma termosztát próba volt... én nem tudom mi van... nekem is új a termosztát, de valamiért soxor visszamegy 80°-ra, főleg ha városon kívül megyek... vajon miért van ez? :lol: Rövidebbre vettem az idézetet. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2006 lehet hogy a turboba elöbb nyit mint az egynyócba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Disznót vágott éppen... és nem tudta fejből... :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 :lol: :) Vigyázz, az ilyen post-okkal, mert kimoderál Maci-Laci! :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Vigyázz, az ilyen post-okkal, mert kimoderál Maci-Laci! :) :) :lol: :) Márk! Coupésok gyöngye! lécci ne akarj te rosszat. :) és amúgy se azt írtam, hogy tilos, hanem azt, hogy ajánlom figyelmetekbe... (jujj de jó lesz, ha úgy fogunk kinézni, mint a carstyling... csupa smile mindenütt! Király! De ha ti ezt akarjátok... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Márk! Coupésok gyöngye! lécci ne akarj te rosszat. :lol: és amúgy se azt írtam, hogy tilos, hanem azt, hogy ajánlom figyelmetekbe... (jujj de jó lesz, ha úgy fogunk kinézni, mint a carstyling... csupa smile mindenütt! Király! De ha ti ezt akarjátok... ) Kicsit rugalmasabban kéne kezelni talán a moderátori jogot és tisztán látni mi is egy moderátor "munkaköre"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Kicsit rugalmasabban kéne kezelni talán a moderátori jogot és tisztán látni mi is egy moderátor "munkaköre"! Johnny barátom... ezt én még az aláírásomban is beraknám, úgy a szívem szerint szóltál! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Johnny barátom... ezt én még az aláírásomban is beraknám, úgy a szívem szerint szóltál! :) :lol: Tedd azt.... még 1 sor úgyis elfér benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Átírjam a címet chat topicra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Átírjam a címet chat topicra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Na, megjött a másik is! :lol: Milyen jó, hogy csak 2 moderátor van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Nagy az én dilemmám... Toldat (műanyag) vagy komplett lökös (üvegszálból)... :lol: :) ????? Hm... Egy kis nyugtató... ihletet adó fotó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Na, megjött a másik is! :lol: Milyen jó, hogy csak 2 moderátor van! :) Remélem, nem vettétek a szívetekre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Remélem, nem vettétek a szívetekre! :) Ááááá,majd téged vesznek ököl végre! :lol: Egyébként irigylem a problémáid Márk!Miért nem gyúrsz inkább futóműre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Ááááá,majd téged vesznek ököl végre! :) Egyébként irigylem a problémáid Márk!Miért nem gyúrsz inkább futóműre? Most elkapott a hülyeség... egyébként a futómű is kelleni fog... Egyébként ma bizonyosodtam meg róla, hogy hihetetlen különbség van a KLÉBER télim és a Goodyear Eagle F1 nyári gumim között! Nem fogjátok elhinni, de SOKKAL jobb a KLÉBER! Sokkal jobban fogja a téli 205/50R16-os KLÉBER Krisalp-om az utat, mint a nyári 215/45R17-es GoodYear Eagle F1-em! :) :) Ez számomra teljesen megdöbbentő! Ezt tapasztaltam a körúton kanyarstabilitásban és egyértelműen érezhető - KÉTSÉG NÉLKÜL - a régi házunk előtt a keramit úton. Ott ahol egy adott sebességgel, adott kézifékkel simán 90°-ban befordult a gép a nyárikkal, ott most lényegesen nagyobb tempo és kézifék kell! --> sokkal jobban fogja ez az utat! (tudom, most megint jön, hogy hülye vagyok, hogy ilyeneket csinálok... :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 Így 0 fok környékén azért ez elfogadható szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 (De azért kiírom: Igen, szerintem is....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 De én a nyár közepéhez - ca. 20-25 fokos levegőhőmérséklethez viszonyítottam! Az addig világos, hogy a téli itt a nyári meg ott van "otthon". De az, hogy egy 205/50R16-os KLÉBER stabilabb és tapadósabb legyen, mint egy 215/45R17-es GoodYear...! :lol: Számomra megdöbbentő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2006 lehet hogy valamit rosszul csinálsz... :lol: a gúúúdzsír gumi hangos, és drága. szerintem ennyi az összesrossz, amit elmondhatok róla... olyan kanyarokat veszek be vele, amit az asztra f el elképzelni se mertem volna .... pedig azon a végén kléber gumi volt... klehet hogy apuha, vagy szar lengéscsillapito okozza a nem jó stabilitást??? ilyet éreztem én is, de volt 4 gátló csere, és azóta k.jó az autó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2006 Megoszt Elküldve December17, 2006 lehet hogy valamit rosszul csinálsz... :lol: a gúúúdzsír gumi hangos, és drága. szerintem ennyi az összesrossz, amit elmondhatok róla... olyan kanyarokat veszek be vele, amit az asztra f el elképzelni se mertem volna .... pedig azon a végén kléber gumi volt... klehet hogy apuha, vagy szar lengéscsillapito okozza a nem jó stabilitást??? ilyet éreztem én is, de volt 4 gátló csere, és azóta k.jó az autó.... Erre mondtam,hogy a futóműre kellene gyúrni inkább,mint a lökösre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts