coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Mi van a Casablanca fehér csapásmérőgéppel? :wub: Vagy jobban bejön az Ikarus I-412? Nem éri el a pedált az új ülésből :P B) :lol: (bocs Norbi de ezt most nem tudtam kihagyni :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Dr. Genyák :D :P :P 10 napja eloszor mentem vele egy kört...egészen ujszerű érzés volt :wub: B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Dr. Genyák :lol: :P :P Csakis szeretettből csináljuk :wub: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nem éri el a pedált az új ülésből :wub: :P :P Tényleg, el is felejtettem. B) :lol: Viszont akkor a forgalmit addig kölcsönadhattad volna... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 ezek a képek kurvajók :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 ezek a képek kurvajók :wub: http://foto.arcor-online.net/palb/alben/60...43061376263.jpg http://foto.arcor-online.net/palb/alben/60...33634633233.jpg http://foto.arcor-online.net/palb/alben/60...83631636636.jpg http://foto.arcor-online.net/palb/alben/60...63461636539.jpg ezek tényleg nagyon gyönyörű képek!!! Mellesleg az autó is nagyon szép :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hexe Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 baromi szép fényképek... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 ákos voltam az elöbb :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 De ennek a feketének miért vannak ilyen lámpái?,Honnan????? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 melyikre gondolsz? az első vagy a hátsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 melyikre gondolsz? az első vagy a hátsó? hátsók... baromi szép lámpák!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 melyikre gondolsz? az első vagy a hátsó? Hátsó............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Én azt néztem hogy ha le lehetne fejteni a hátsó lámpáról valahogyan a színes, ragasztott plexi részt, akkor az indexnél az csak egy sárga műanyag lap és símán ki lehet kapni. Sárga izzót meg bárhol kapsz bele. Erősítsétek meg az ötletemet. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Te kecskeméten laksz,mi meg Pesten(remélem senki nem sértödik meg :P :wub: )ami nagyban befolyásolja a casco összegét.Ráadásul az önrészed is magas :D :P B)Én megnéztem! Akkor sem lesz 25-30e! De mint mindig, biztos most is Neked lesz igazad... szerinted! :D Egyébként nem magas a 10%, min 100.000,- Legalábbis az én biztosításomnál ha az autó új ára 6 milla alatt van, akkor 50.000,- az önrész, de mivel ennek 6.000.000,- fölött volt az új ára... így 100.000,- De ennek a feketének miért vannak ilyen lámpái?,Honnan????? :PEz a LEXMAUL hátsólámpája! Ilyet akarok én is magamnak! Csak sajna elég drága! :P NFS - Az neeem megy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Én azt néztem hogy ha le lehetne fejteni a hátsó lámpáról valahogyan a színes, ragasztott plexi részt, akkor az indexnél az csak egy sárga műanyag lap és símán ki lehet kapni. Sárga izzót meg bárhol kapsz bele. Erősítsétek meg az ötletemet. :wub: Kicsit meredek ez így nem? :P Lefejteni, meg ilyenek........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Te kecskeméten laksz,mi meg Pesten(remélem senki nem sértödik meg :lol: :P ) B) :D :P Vágom, és bocsi... :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Én megnéztem! Akkor sem lesz 25-30e! De mint mindig, biztos most is Neked lesz igazad... szerinted! ez csunya mondat szerintem. nekem a negyedéves cascom 50 ezres önrésszel 79.290 ft. az 26.300 ft/ hó. és B10 es kötelezővel, és női tulajjal, és Szentendrei lakossal ennyi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 és B10 es kötelezővel, és női tulajjal, és Szentendrei lakossal ennyi.... ez pont 3 olyan opció ami miatt nekem sokkal-sokkal magasabb lenne (semmi bonusz, férfi tulaj (nem is akármilyen :wub: ), bp-i cim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 (semmi bonusz, férfi tulaj (nem is akármilyen :P ) persze,minden biztosítónak elküldtük a felvételt mikor a szlalomon mész :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 persze,minden biztosítónak elküldtük a felvételt mikor a szlalomon mész :wub: Szegény Redinek így sosem lesz coupéja... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 A jármű mind2 esetben egy Astra Coupe, 2001-es évjárat, 1,8 benyás "ADATOK Bruttó vételár: 2 500 000 Ft Futamidő: 60 hó Önerő: 500 000 Ft Önerő %-ban: 20 % Devizanem: Svájci frank HVB bankszámla: Igen " KECSKEMÉTI LAKOS: "HVB Leasing direkt hitel - Hitelajánlat HVB hitelajánlatok Használt (1 évnél idősebb) gépjárműre Termék Havi törlesztő Kamat Induló THM Hitel beépített CASCO-val 55.403 Ft 22.14 % 24.95 % Egyenletes Hitel 41.287 Ft 8.76 % 9.45 % " BUDAPESTI LAKOS: "HVB Leasing direkt hitel - Hitelajánlat HVB hitelajánlatok Használt (1 évnél idősebb) gépjárműre Termék Havi törlesztő Kamat Induló THM Hitel beépített CASCO-val 58.397 Ft 24.74 % 28.18 % Egyenletes Hitel 41.287 Ft 8.76 % 9.45 % " Látható, hogy ha kiszámolod a Cascot: kecskeméti lakosnak: 14.116,- /hó budapesti lakosnak: 17.110,- /hó UNIQA biztosító, 10%, min. 100.000,-es önrész. Szóval lehet találni bőven 20.000,- Ft alatt is! Én itt vettem fel hitlet, ennyit fizetek Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 hát én akkor valami mást nézek asszem: http://uhuhu.uw.hu/casco.jpg nagyméretű kép, levéve linkre. Mackosajt a Groupama cascot nem köt az ember mert az olyan mintha nem is lenne, a mai cascóról még soha za életembe nem hallottam. a harmadik az enyém :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Lehet kalkulálni! www.hvbleasing.hu Itt a Casco-ra elég nagy kedvezményt kapsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 hát én akkor valami mást nézek asszem: ... a Groupama cascot nem köt az ember mert az olyan mintha nem is lenne, a mai cascóról még soha za életembe nem hallottam. a harmadik az enyém :wub: Nekem Groupama van (OFF Stilora), fizettek mint a katonatiszt, nem volt gond. Igaz, megszemlézték az autót javítás után, nehogy kóklerkedjünk vele, dehát nem tudtak belekötni.... Lehet kalkulálni! www.hvbleasing.hu Itt a Casco-ra elég nagy kedvezményt kapsz! A lízingcégeknél és egyéb hitelintézeteknél máshogy mérik a cascót, mint ha csak bemész az utcáról kötni. Bele van kalkulálva, hogy a hitelt náluk csengeted. Viszont ha van egy kocsid, és nem hitelre veszed, akkor ugye nem állnak szóba veled.... szóval ez nem mérvadó, szerintem. Na eleget offoltunk már itt biztosításilag, biztos van erre jobb topik is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nekem egy 7 hónapos történetem van a Groupamával, éás a rendőrségi papirokat is felül próbálták bírálni, mert ők olyan okosok. oszt ügyvédért kiáltottam, egyből hittek a rendőrségi papirnak, miszerint én álltam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts