Speed Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Velo, valószínűsítem, hogy ez gyárilag lehetett fekete műszerfalas. Bár amikor a konfigurátort néztem korábban nem volt benne más bézs belsőhöz csak bronz műszerfal, de lehet, hogy a cabrio kivétel. Azért gondolom, hogy ez gyárilag fekete műszerfalas, mert az ajtókon is fekete a borítás, a küszöbök is feketék, és hátul is fekete a borítás a szélen és a könyöklőn (szélsőn). szóval valszeg így gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Velo, valószínűsítem, hogy ez gyárilag lehetett fekete műszerfalas. Bár amikor a konfigurátort néztem korábban nem volt benne más bézs belsőhöz csak bronz műszerfal, de lehet, hogy a cabrio kivétel. Azért gondolom, hogy ez gyárilag fekete műszerfalas, mert az ajtókon is fekete a borítás, a küszöbök is feketék, és hátul is fekete a borítás a szélen és a könyöklőn (szélsőn). szóval valszeg így gyári. lehet igazad van... közben találtam egy hűtőmaszkot, ami igazán tetszik (tudom, mercis, de akkoris k***a jó): :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Az gyári az a fekete műszerfal. Én már csak tudom, mert ilyen szép felnim van. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 akinek van regisztrácioja a www.astra-coupe.net hez: ez a jujj kategória asszem: http://www.astra-coupe.net/viewtopic.php?t=12895&start=80 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Beraknátok ide a képeket, törölték a nickemet a németek mert nem írtam az oldalra :wub: és kiváncsi vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Beraknátok ide a képeket, törölték a nickemet a németek mert nem írtam az oldalra :wub: és kiváncsi vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ezt már Coupe barátunk belinkelte ám! :lol: idén áprilisi hozzászólása! :D Ez meg a MyAstra oldal-ról van... :P Áááááákos... nem olvasol fórumot? :P :wub: Velo korábbi hozzászólásában találtam: Azt nézem, hogy elég rendesen kirakta a srác a hátsó pacskereket a szélére! B) Nyilván kéne nekem is egy nyomtávszélesítés... De így is darálj a gumimat a sárvédő ív... mi lenne ez esetben? :P Valszeg neki kőkeményre van hangolva a futóműve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Még most is azt mondom hogy ez a legszebb coupe astra amit láttam :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Még most is azt mondom hogy ez a legszebb coupe astra amit láttam :P :P Én meg azt, hogy - nekem - hiányzik belőle a gyári vonalvezetés megőrzése. Ami ebben viszont megvan: így nekem ez a gép jobban tetszik. (bocsi, tudom, hogy már vagy 3-szorra linkelem be! :wub: ) De ez már csak azért is jóóóó, mert így tutira nem fogunk egyforma autót építeni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 De ez már csak azért is jóóóó, mert így tutira nem fogunk egyforma autót építeni! B) Pláne hogy nem fogok többet coupe astrát venni :P :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Szpíd! te mivel fényesitetted a fényezést ilyen szépre??? én is akarok ilyet csinyázni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Pláne hogy nem fogok többet coupe astrát venni :P :P B)Akkor meg pláne! :lol: Szpíd! te mivel fényesitetted a fényezést ilyen szépre??? én is akarok ilyet csinyázni :DŐőőőő... a német autót kérdezed? :P Vagy nem érteni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....mivel fényesitetted a fényezést ilyen szépre???.... Talán "Szuprfény" fényezés fényesítővel ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Talán "Szuprfény" fényezés fényesítővel ? :wub: annál már csak a Szuperfény fényezés fényesítő a hatásosabb :lol: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 annál már csak a Szuperfény fényezés fényesítő a hatásosabb :lol: :P :P B) Ebből is látszik, hogy nem vágod milyen is egy prima dukkó. Szuprfény jobb, a Szuperfény csak silány utánzata :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ebből is látszik, hogy nem vágod milyen is egy prima dukkó. Szuprfény jobb, a Szuperfény csak silány utánzata :P jah hogy vmi import cucc :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 jah hogy vmi import cucc :wub: :P Made in PRC :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ez nekem nem jön be... :wub: Talán egyedül a szárnya (Hogy Redi nem haragudjon meg) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 ez igazi egyáltalán?? :wub: btw ez a szárny nagyon sz@r rajta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Vazze! Épp kajáltam és majdnem lehánytam a keyboardod! MIJEEZ? Jesszus! Kicsit kifutott a gyanta a műanyagosnál! :wub: :P :P Nekem ez már picit sok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 ez igazi egyáltalán?? :wub: btw ez a szárny nagyon sz@r rajta :PValahol már ezt már láttam... Ez igazi. Elég durván átszabta a srác. Ákos, ahonnan ez van, ott nem találtál róla többet? Előről, hátulról? Elvileg kis kerek lámpák vannak a hátulján... beépítve a kasztniba... Mellesleg nyilván az Astra Coupe Extreme OPC ihlette a srácot... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Valahol már ezt már láttam... Ez igazi. Elég durván átszabta a srác. Ákos, ahonnan ez van, ott nem találtál róla többet? Előről, hátulról? Elvileg kis kerek lámpák vannak a hátulján... beépítve a kasztniba... Mellesleg nyilván az Astra Coupe Extreme OPC ihlette a srácot... :wub: Anno vett 1 qp-t. Használta és rommá törte. Elgondolkodott azon, hogy vesz 1 másikat....de annyi pénzből csak 1 széria qp-ja lesz. Eldöntötte hogy annyi pénzből, mint amennyiből venne másikat....abból megcsináltatja a romhalmazát.Ez lett belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 nem találtam több képet róla sajnos.... pedig kiváncsi lennék az elejére..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Szerintem lumma cucc van rajta. Itt az eleje egy másiknak. Megjegyzem ez így nem beesett kerekekkel még tetszik is. :wub: Megtaláltam ezt is: Ez már megint nem tetszik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts