Hic Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Holnap nekem is rajta lesznek a nagy papucsok! :wub: Akkó' Blitzen megsasoljuk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Nekem semmi bajon a 215/40-el bedig még rugózni sem rugózik a kocsi... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 http://www.illi.at/images/opag73.jpg jó ez a lökös.... Ezt Kecskeméten gyártják... nem nagy pénzért tudunk ilyet Neked! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Akkó' Blitzen megsasoljuk :P Ottan fent, már Velo belinkelte! :wub: Ezt Kecskeméten gyártják... nem nagy pénzért tudunk ilyet Neked! B) Nemtom hová rakni a ködlámpáimat. Lehet hogy csak toldat lesz belőle. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Ma kisfalunkban az egyik hídra araszoltam egy baleset miatt (opel volt a szenvedő alany) felfelé, miközben egy caprisárga coupe araszolt lefelé a szemközti sávban. Alalposan megnézte a kocsim... én meg viszont... de a sofőr nénit is! :wub: :P Aranyos volt! :P csak asszony meg ne tudja. Amúgy gyönyörű volt a gép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Mennyit ér meg neked ez a sztori... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Mennyit ér meg neked ez a sztori... :wub: :P A Coupét viheted! A csaj marad! :lol: :P Hűséget fogadtam... nem vakságot. B) viccet félretéve... szép ótók ezek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Rosszul így sem járok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Rosszul így sem járok... :wub: izé... ne érts félre, de én Coupe-ra gondoltam abban, amit neked írtam... nem a kocsira! :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 De irígyek vagyunk... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 bazs most kuldott mms-t: "RS tuning astra coupé. Fogott egy kátyút. Airrideon kéne futóművet állitani. Esélytelen. Amúgy bébi dzsúzzz sz@r állapotban van." :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 bazs most kuldott mms-t: "RS tuning astra coupé. Fogott egy kátyút. Airrideon kéne futóművet állitani. Esélytelen. Amúgy bébi dzsúzzz sz@r állapotban van." :wub: küldd át nekem lszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 küldd át nekem lszi! Az RS Tuning Astra Coupe-t? :P Tényleg Andris, mi van a gumiddal? A múltkor csörögtél, aztán azóta csend... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 ezt lessétek meg: MOAP Astra Coupe rengeteg szebbnél szebb kép... nekem tetszik az a lokharito...., marmint amelyik eloszor keszult Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 nekem tetszik az a lokharito...., marmint amelyik eloszor keszultErre gondolsz? Nagyon jó benne, hogy követi az eredeti design-t... hasonló rá és beleillik az autó vonalvezetésébe! Tényleg szép! :P Egyébként nagyon tetszik a hűtőmaszk. Én ilyet akarok majd rakni az enyémre, már régebben kinéztem magamnak! :P Szerintem ez faccás. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Erre gondolsz? Nagyon jó benne, hogy követi az eredeti design-t... hasonló rá és beleillik az autó vonalvezetésébe! Tényleg szép! :P Egyébként nagyon tetszik a hűtőmaszk. Én ilyet akarok majd rakni az enyémre, már régebben kinéztem magamnak! B) Szerintem ez faccás. :wub: jól látod a dolgot. ez az a lökhárító. :P képzeld el európa kékben..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 ti mikor jöttök a blitz wííkkendre??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 jól látod a dolgot. ez az a lökhárító. :lol: képzeld el európa kékben.....Ááááá... Kapri-sárgában sokkal szebb lenne! :wub: :D :P :P B) ti mikor jöttök a blitz wííkkendre??? Megyünk Mester! (legalábbis én meg az asszony... meg a barátnője... na meg Zsolt barátom a Fekete QP-val.) Egyenlőre ennyi. Te mikor mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Ááááá... Kapri-sárgában sokkal szebb lenne! :P :P ezen nem vitatkozom, ugy legyen! csak nem allhatsz rogton mellem a sorban :wub: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 ezen nem vitatkozom, ugy legyen! csak nem allhatsz rogton mellem a sorban :P :P B) Rendben! (tudod, hogy nem vitatkozni akartam. Amúgy azt néztem, hogy ehhez szerintem a srác egy másik QP lökhárítót használt fel. Annak vágta le az alját... szerintem... (és persze átalakítva hozzá toldotta) :wub: nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 :D Rendben! (tudod, hogy nem vitatkozni akartam. Amúgy azt néztem, hogy ehhez szerintem a srác egy másik QP lökhárítót használt fel. Annak vágta le az alját... szerintem... (és persze átalakítva hozzá toldotta) :wub: nem? :P :P B) nem. lehet ilyet kapni :lol: csak össze kell dolgozni szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 szerintetek törött volt? mintha cserés lenne a műszerfal (gondolom légzsák miatt), mert fekete, és nem barna, mint a világoskárpitos-bronzműszerfalosokban szokott lenni... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...as&megjelenes=4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 szerintetek törött volt? mintha cserés lenne a műszerfal (gondolom légzsák miatt), mert fekete, és nem barna, mint a világoskárpitos-bronzműszerfalosokban szokott lenni... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...as&megjelenes=4 vagy csak utólag került bele az okos kormánykapcsolók miatt!!!! Bár lehet, hogy törött.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 vagy csak utólag került bele az okos kormánykapcsolók miatt!!!! Bár lehet, hogy törött.... kormánykapcsoló szerintem van mindegyik coupeban és cabrioban, nemhiszem hogy a ~7 milkás árnál spóroltak volna ezen az apróságon, és amúgyis, a kormány cseréjéhez nem kell műszerfalat is cserélni... bár az is lehet hogy a cabriokban alapból nem lett volna teljesen világos a belső tér mint a coupe-kban? pl a küszöbborítás sem drapp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 kormánykapcsoló szerintem van mindegyik coupeban és cabrioban, nemhiszem hogy a ~7 milkás árnál spóroltak volna ezen az apróságon, és amúgyis, a kormány cseréjéhez nem kell műszerfalat is cserélni... bár az is lehet hogy a cabriokban alapból nem lett volna teljesen világos a belső tér mint a coupe-kban? pl a küszöbborítás sem drapp... Valszeg igazad van! De, sajnos vannak " exkluzív" kiadások, mint az én 4 milkás Asztim: na abban még a hátsó ajtónyitó gombák is hiányoztak!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts