Speed Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Aztán áruljuk jó pénzért!!! :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Redi! Kire gondolsz? hát van ilyen weboldal, nemtom láttad e már hogy crazycar.hu ott azt irják: "Egyedi igényeknek megfelelő (High-tech) riasztók, indításgátlok gyártása a legmodernebb technika felhasználásával." talán tudnak rajtunk meg ezen a sok kupéson segíteni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 GTC-d lesz? :) Az tök zsííír! Rádobsz egy gyári 17"-os 5 küllős felnit, meg a gyári tuning lökhárító szettet... és nagyon patent géped van! :) Hmm... az ötlet jó. Bár a 17" felni picit "visszalépés" lenne a gyári 18"-hoz képest, és egy IS2 szett is meg van rendelve, körbe a kocsira... Egyenlőre dec. 20-ra ígérték az átadást, ehhez képest a kocsi még nincs az országban. A spoilerekkel meg szerintem megvárom a tavaszt mindenképp... Én Yokohama A520-at szeretnék rá, vagy Good Year Eagle F1, 235/40 ZR17 (90W)-t. Ezek k. jó gumik, mindkettőt haasználtam (csak kisebb méreteket). A Yoko nekem jobban bejött, baromi a tűrőképessége és a tartalékai. Kicsit hangosabb, mint az Eagle, ez tény. A kedvesem a Yokot egyszer kettévágta (késő éjjel zuhogó esőben, a 10-es úton), és a kidurrant gumival eljött 2 km-t még hazáig, és csak ott jött rá, hogy az az apró billenés, és utána a kocsi gyanús mormogása és apró csúszkálásai, az a gumi szétvágódása miatt volt... A felninek semmi baja nem lett! Engem meggyőzött, régebben egy Barum télivel durrdefektnél majdnem fejreálltam... Barummal 2x szívtam, ennyi elég volt. 1.) amikor a Soroksárin végigmentem, és utána az összes kukás (szálszakadt) lett, 2.) legutóbbi szarvasos történet. Most télre is és nyárra is GoodYear. Ami még bevált, az a Continental SportContact, Gyulánál van egy szétküldött példányom, érdemes megnézni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Jaaa, hogy őőőők... :blink: Hát szerválni kéne hozzá, egy ilyen sebváltó gombot, amit szét lehet hekkelni adott esetben... A kérés az lenne, hogy az a szém világítson amelyik sebességben éppen van a váltó? Januárban térjünk rá vissza, valszeg meg tudják oldani, de az anyagi oldalára mmajd térjünk vissza, ha aktuális a kérdés...Meg ugye itt is valszeg a fejlesztés a drága a mókában, ha több darab kell, sokkal olcsóbb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Hmm... az ötlet jó. Bár a 17" felni picit "visszalépés" lenne a gyári 18"-hoz képest, és egy IS2 szett is meg van rendelve, körbe a kocsira... :blink: Bocs... nem akartlak megbántani! :) Akkor ezek szerint elég patent lesz a gép felszereltsége! :) Milyen mocival veszed? A szarvasos story-t nem hallottam, mi volt vele? A gumi mit okozott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 "...A szarvasos story-t nem hallottam, mi volt vele?..." Olvasni kéne a többi topicot is... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 "...A szarvasos story-t nem hallottam, mi volt vele?..." Olvasni kéne a többi topicot is... :) Már miért kellene? :blink: Nekem nincs időm egész nap a gép előtt ülni! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Ahhoz képest egész nap nyomod a kommenteket... :blink: Nem kell, csak akkor nem kérdeznél állandóan feleslegesen... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Már miért kellene? :blink: Nekem nincs időm egész nap a gép előtt ülni! :lol: :) ahhoz képest te vagy a második legaktívabb fórumozó az elmúlt 24 órában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 lámpamaszk és szárny nélkül rendben van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Ahhoz képest egész nap nyomod a kommenteket... :blink: ahhoz képest te vagy a második legaktívabb fórumozó az elmúlt 24 órában :) :) mmm... Időnként ránézek... és ha van valami akkor reagálok. Amúgy meg dolgozok közben! Be-be nézek ide is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 Na... szóval ma felugrottam Pestre a szekérrel... nem mondanám, hogy keveset eszik... Szóval 140-nél kezdte 8.5-en... aztán később lement 8.0-ra. (érdekes volt, hogy változott) Aztán utána eredtem egy Alfa 156-nak... 210-nél kezdtem hozzá közeledni... (alig-alig)... kb. ez volt az enyém vége... jaaa... :) és a BC akkor ca. 18 lötyis pillanatnyi fogyit mutatott! :blink: Az már azért kemény! Lehet, hogy csúszott volna még visszább is... fene tudja. Nem akartam nyüstölni szegénykémet... ezért ahogy elérte a 210-et... pár másodperc múlva el is engedtem a gázt... aztán tovább 140-150-nel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 :) Bocs... nem akartlak megbántani! :) Akkor ezek szerint elég patent lesz a gép felszereltsége! :lol: Milyen mocival veszed? Most még elnézem :o Másik topicban már említettem, hogy öregszem, úgyhogy ez csak light 1.9D-lesz... Előbb utóbb azért ebből is kihozunk valamit... A szarvasos story-t nem hallottam, mi volt vele? A gumi mit okozott? Vicces volt, így utólag belegondolva :blink: Szarvast kikerülni sikerült, csak utána a bal oldali gumik picit elhagyták magukat, szó szerint leugrottak a felniről... Elég kellemetlen tud lenni, amikor balra tekert kormánynál a kocsi hátulja beelőz balról. Közben meg annyit látsz, hogy árok, mögötted jövő szemben, árok - csattanás -, szembejövő- csattanás megint - , árok, bekötőút... Aztán mire kiszálltam kék villogó meg sziréna... megvan :D már azt hittem az András is vesz egy GTC-t... - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Ez kemény dió! Mindezt egy garnitúra Barummal? :blink: Na ja... szóval ennyit ezekről! A múltkor az M3-ason egy Daewoo Nubira előttem néhány 100 méterrel bicskázott be a belső sávból ki az árokba (jobb szélre)... Bal hátsó durrdefekt... ca. 150-160-nál. Még jó, hogy épp nem volt a külsőben senki, mert akkor azt is elsodorja. Én a porfelhőre lettem figyelmes előttem (ami az árokból csapott föl) Mire én megálltam... már kászálódtak ki az autóból. (néhányat borult a Nubira... de túl élték mind2en). Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Na... szóval ma felugrottam Pestre a szekérrel... nem mondanám, hogy keveset eszik... Szóval 140-nél kezdte 8.5-en... aztán később lement 8.0-ra. (érdekes volt, hogy változott) Aztán utána eredtem egy Alfa 156-nak... 210-nél kezdtem hozzá közeledni... (alig-alig)... kb. ez volt az enyém vége... jaaa... :) és a BC akkor ca. 18 lötyis pillanatnyi fogyit mutatott! :blink: Az már azért kemény! Lehet, hogy csúszott volna még visszább is... fene tudja. Nem akartam nyüstölni szegénykémet... ezért ahogy elérte a 210-et... pár másodperc múlva el is engedtem a gázt... aztán tovább 140-150-nel. Minek veszel ilyen autót,ha állandóan a fogyasztást nézed? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2005 én ma belecsaptam majdnem 200 km t a coupébaa... jóóó volt. kényelmes autó, jó vezetni. főképp hogy nincs leültetve... már majdnem 2000 km-t mentünk vele, 7-e óta. és még a héten belecsapok egy 500 km -t.... jókocsi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 jókocsi :) az nézegettem az opeltomi mai képeit....és az a szárny vmi hihetetlen módon jól áll neki :) :lol: (senki nem beszélhet rá, hogy leszedd...személyes védelmem alá veszem :blink: :D ) Speed vegyél te is olyat! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 én ma belecsaptam majdnem 200 km t a coupébaa... jóóó volt. kényelmes autó, jó vezetni. főképp hogy nincs leültetve... már majdnem 2000 km-t mentünk vele, 7-e óta. és még a héten belecsapok egy 500 km -t.... jókocsi :) Még, még, még! :lol: Áradozz még róla! :blink: Olyan jó hallgatni... Ugye milyen jó gépkoccsi? :D Én is nagyon meg vagyok elégedve az enyémmel, bár ez csak egy mezei 5 ajtós 1.4-es, közeletekbe sem ér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Én is kaptam egy ilyen Coupet karácsonyra a feleségemtől.Igaz távirányítós, de anyuka elmondása alapján, így nem töröm össze magam vele! :blink: :) :) (fájdalomdíj a GSI-ért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Az királyságos... Valamelyik talin lehetne egy ilyen távirányítós versenygépállatdolgot szervezni...biztos van egy két db ilyen vacak a klubban...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Az királyságos... Valamelyik talin lehetne egy ilyen távirányítós versenygépállatdolgot szervezni...biztos van egy két db ilyen vacak a klubban...:-) Az enyém madzagos! :blink: De majd futok utána! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Jó kis testmozgással egybekötött Astra Coupes távirányítós verseny... :blink: Na de ez már lassan OFF... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2005 Megoszt Elküldve December27, 2005 Az enyém madzagos! :) De majd futok utána! :lol: tuti buktad :D :blink: viszont dobjál már föl egy képet róla, az a sok ujonc kupés biztos ugrani fog rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 tuti buktad :lol: :blink: viszont dobjál már föl egy képet róla, az a sok ujonc kupés biztos ugrani fog rá :) Okhaj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts