Gelko Elküldve Július3, 2006 Elküldve Július3, 2006 szebb felnik ( nem Toora ) szebb lámpák szebb szárny....de okés a gép :huh:
coupe Elküldve Július3, 2006 Elküldve Július3, 2006 szebb felnik ( nem Toora ) szebb lámpák szebb szárny....de okés a gép :lol: gondolom a szebb felnire már nem maradt pénz :huh:
Gelko Elküldve Július3, 2006 Elküldve Július3, 2006 gondolom a szebb felnire már nem maradt pénz :huh: nagyon off itt de érdemes megnézni a honlapjukon a chopperes passatot...sztem régen mattfekete volt :lol:
ENDYKA Elküldve Július3, 2006 Elküldve Július3, 2006 Nagyon sok casht nyomtak bele az biza! Lambo ajtók: 4 kiló, Airride: másik 5 kiló.....szóval min 2 milka(vagy több), ahogy így elnézem!! Abban megállapodhatunk, hogy ilyen gépen a Toora nagyon gagyi...ha Chrome felnire nem volt cash-->legalább Momo-t vagy OZ-t rakott volna rá!! :huh:
uhuhu Elküldve Július3, 2006 Szerző Elküldve Július3, 2006 a toora felni nem gagyi. csak itthon nem ismert. olasz cucc, de szerintem nagyon jó. mostmá 3 éve fut, amit vettem, és még egyet se kellett görgőzni, és nem is ráz életveszélyesen. ráadásul ez a fajta felni szerintem ultrabrutál. nagyon bejön :huh: még az OZ gyárt hasonlót, az is nagyonjóóóó, de ez is nekem nagyon bejövős...
Gelko Elküldve Július3, 2006 Elküldve Július3, 2006 a toora felni nem gagyi. csak itthon nem ismert. olasz cucc, de szerintem nagyon jó. tudom h nem gagyi csak nem is "show car-ra" való---tudom h nem teljesen az :huh:
uhuhu Elküldve Július3, 2006 Szerző Elküldve Július3, 2006 oz: egyik munkatársam most vett ilyet... dönörűűű
ENDYKA Elküldve Július3, 2006 Elküldve Július3, 2006 egyik munkatársam most vett ilyet... dönörűűű Na, ez már sokkal jobban tetszik!! Én is az autó Show-Car mívolta miatt gagyiztam le a Toorát! :huh:
NeedForSpeed Elküldve Július3, 2006 Elküldve Július3, 2006 Jaja, ahogy mondod! De nem szemöldök, hanem egy rendes "anyagában" morcosítás! :D Ez milyen genyó kép: (milyen "csoffadt"-nak hat így mellette a gyári gép! :) ) Iszonyat közel van a földhöz. Én eléggé paráznék, hogy állítgatás (játék) közben odakoccolom az orrát a betonhoz! :huh: Minap láttam élőben, a reggeli dugóban állt a tag a nagykőrösi úton. :lol:
Speed Elküldve Július3, 2006 Elküldve Július3, 2006 Egy szóval nem említettem a tiedet :) :lol::huh: tudom! :D Azért ezt elég nehéz lesz felül überelni :DErre mondják, hogy "szép feladat!" :) Nézzétek csak, én ezt láttam közelről a minap. Kecs topic - RS BMW
paja Elküldve Július4, 2006 Elküldve Július4, 2006 A műanyag szemöldök,az nem morcosítás :huh: De a "tekintet" mégis morcosabb... :lol:
redline Elküldve Július4, 2006 Elküldve Július4, 2006 Most találtam az rs-tuning honlapján.Van benne air ride,lambo ajtó.... http://www.rs-tuning.hu/rsautok/RS_%20Astr...es/DSC03237.jpg http://www.rs-tuning.hu/rsautok/RS_%20Astr...es/DSC03240.jpg http://www.rs-tuning.hu/rsautok/RS_%20Astr...es/DSC03234.jpg Van még itt egy csomó kép róla zomg ez az autó gyönyörű :huh: :lol:
velo Elküldve Július4, 2006 Elküldve Július4, 2006 nézelődtem a használtautó.hu-n... ebben vajon hány kilóméter lehet? biztos bőven 200on felül, nézzétek azt a kormányt http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 ennek nagyon tetszik a hátsó lámpája: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280
Speed Elküldve Július4, 2006 Elküldve Július4, 2006 nézelődtem a használtautó.hu-n... ebben vajon hány kilóméter lehet? biztos bőven 200on felül, nézzétek azt a kormányt http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 :huh: mmm... nem vagyok azért meggyőződve róla. Az ülések annyira nem tűnnek rossznak. Ha valaki pl. több gyűrűt hord - főleg ha valami design-osabb, szögletes vagy hegyes gyűrűk - bizony azok keményen meg tudják viselni a kormányt. :lol: De az is lehet, hogy tényleg 2k van benne :) ennek nagyon tetszik a hátsó lámpája: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=128075LE :D De a lámpa tényleg baba! :) u.i.: 55x300 < 92x260! főleg mint 146x260! :D ------ egyéb ----- Ez viszont tényleg szépnek tűnik De a szárny tényleg nem kéne a hátuljára! :) De jó, hogy nekem nincs! B)
velo Elküldve Július4, 2006 Elküldve Július4, 2006 :huh: mmm... nem vagyok azért meggyőződve róla. Az ülések annyira nem tűnnek rossznak. Ha valaki pl. több gyűrűt hord - főleg ha valami design-osabb, szögletes vagy hegyes gyűrűk - bizony azok keményen meg tudják viselni a kormányt. :lol: De az is lehet, hogy tényleg 2k van benne B) naja, de ahogy elnézem a pedál és a duda rész is erősenkopott, a nembőr üléseket meg elég jól megvédi egy jobb minőségű űléshuzat ha nem egy 160 kilós ember vezeti... u.i.: 55x300 < 92x260! főleg mint 146x260! :)ezt mire érted? :D ------ egyéb ----- Ez viszont tényleg szépnek tűnik http://images.hasznaltauto.hu/168/673082_4.jpg De a szárny tényleg nem kéne a hátuljára! :D De jó, hogy nekem nincs! ;) http://images.hasznaltauto.hu/168/673082_1.jpg tényleg szép... szárny helyett meg mégiscsak jobb (lenne nekem is) egy faca tetőablak :P más: holnap megrendelik az új turbót, jövő hét elejére kész is lesz a gépsárkány :) már rettentően hiányzik :) megint más: az avatarom alatti feliratot (ami jelenleg "érdeklődő") hogyan lehet megváltoztatni?
mackosajt Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 az avatarom alatti feliratot (ami jelenleg "érdeklődő") hogyan lehet megváltoztatni? 500 hozzáaszólásig nem tudod... addig a fórum írja be... utána változtathatod. :huh: A kopott kormányos géphez... nem lehet, hogy törve volt, és ugyan adtak arra, hogy kívülről szép legyen, de belülre valami leharcolt gépből rakták be a kormányt mert elfogyott a mani?
redline Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 De a szárny tényleg nem kéne a hátuljára! :) De jó, hogy nekem nincs! :D http://images.hasznaltauto.hu/168/673082_1.jpg sztem meg ez a pici szárny (vagy még a hexéé is) tök jó, mind méretben mind formában...enélkül kicsit olyan üres a hátulja....vagy uncsi btw tegnap láttam (inkább hallottam :lol: ) egy dizel fekete coupe-t a Pólusnál.....gyerekek ez ISSZONYAT hangos.... :huh:
velo Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 500 hozzáaszólásig nem tudod...addig még van idő :D A kopott kormányos géphez... nem lehet, hogy törve volt, és ugyan adtak arra, hogy kívülről szép legyen, de belülre valami leharcolt gépből rakták be a kormányt mert elfogyott a mani? hát nemis tudom... gondolom arra célzol hogy a légzsák nyilt, viszont ahhoz nem kell cserélni a kormánykereket csak a légzsákot, viszont akkor már komplett műszerfalat is kellene cserélni, mivel az utasoldali légzsákot csak azzal együtt kapod meg, mivel az feltépi a műszerfalat... az meg nem olcsó móka. szerintem. ha meg annyira tört, hogy deformálódott a kormánykerék is, akkor ott már bőven totálkárról van szó, még ha javítható lenne akkoris... és ebben az esetben is az a max 20-30 ezres tétel már nem lenne pénz hogy tényleg jól nézzen ki... :lol: nekünk a corsában van 260ezer körül, és annak a kormánya bizony rengeteg gyűrűt látott az elmúlt 8 év során, és közel sem néz így ki a kormánya, viszont a pedál az hasonlóan fest... hát nem is tudom, lehet hogy ilyen kormányvédő gyalulta volna le? :huh: sztem meg ez a pici szárny (vagy még a hexéé is) tök jó, mind méretben mind formában...enélkül kicsit olyan üres a hátulja....vagy uncsi hát igen, mindenkinek más tetszik, nekem például szárny nélkül :)
Speed Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 holnap megrendelik az új turbót, jövő hét elejére kész is lesz a gépsárkány :lol: már rettentően hiányzik :huh:ÚJ? Akkor egy gyári zsír újat rendelsz? hát igen, mindenkinek más tetszik, nekem például szárny nélkül :)Maximálisan egyet értek! :D De Velo! Ez így a legjobb! nem? Ezért nincsenek teljesen egyforma tuning autók! :D
velo Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 ÚJ? Akkor egy gyári zsír újat rendelsz? aha, végülis ennél maradtunk. Maximálisan egyet értek! :) De Velo! Ez így a legjobb! nem? Ezért nincsenek teljesen egyforma tuning autók! :D persze, ha mindenkinek ugyanaz tetszene, akkor csak egyféle autót gyártanának, meg egyféle cipőt és ruháhat, és úgy néznénk ki mint a mesehősök, akik minden részben ugyanabban a ruhában vannak :huh: így szép az élet, hogy mindenkinek más tetszik, ez tiszta sor :lol:
Speed Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 Redire pedig szárny ügyben nem kell figyelni, mert ha rajta múlna, ő egy Jumbo farokszárnyát rakná fel az összes autóra! :huh: Szóval ő kissé fanatikus! :lol:
velo Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 Redire pedig szárny ügyben nem kell figyelni, mert ha rajta múlna, ő egy Jumbo farokszárnyát rakná fel az összes autóra! :) Szóval ő kissé fanatikus! :D mondjuk, énisszeretem a nagy szárnyakat, de csak akkor ha illik az autóhoz... pl van aminek jól állnak a nagy aluszárnyak (pl streetracer tuningos kocsik, madarak, repülők) és vannak amiken nem tetszene (pl egy S Mercin szerintem nem állna jól :lol: ) ui.: u.i.: 55x300 < 92x260! főleg mint 146x260! ezt még azóta sem sikerült megfejtenem :huh:
Speed Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 u.i.: 55x300 < 92x260! főleg mint 146x260! :)ui.: ezt még azóta sem sikerült megfejtenem :huh:Ennyire bonyi? :lol: Ez a súly adót leváltó új adónem kalkulációja! 55kw-os az a G Astra és 300Ft/KW rá az adó (4 évnél fiatalabb) 92kw-os az enyém és 4-7 éves kategóriába tartozik --> 260ft/kw A Tiéd pedig 146kw-os. tehát--> 16.500Ft/év < 23.920Ft/év ... és a Tiéd 37.960Ft/év. :D én az idén 14.400 Ft körül fizettem.
velo Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Ennyire bonyi? :huh: Ez a súly adót leváltó új adónem kalkulációja! 55kw-os az a G Astra és 300Ft/KW rá az adó (4 évnél fiatalabb) 92kw-os az enyém és 4-7 éves kategóriába tartozik --> 260ft/kw A Tiéd pedig 146kw-os. tehát--> 16.500Ft/év < 23.920Ft/év ... és a Tiéd 37.960Ft/év. :lol: én az idén 14.400 Ft körül fizettem. jah így már értem, de akkor (egészen mostanáig) nem tudtam mihez kapcsolni a dolgot... tudom ezt már énis kiszámoltam, "örülök" is neki nagyon... nagy lehúzás az egész, és ha kicsit tuningolsz akkor adócsalóvá válsz...
Speed Elküldve Július6, 2006 Elküldve Július6, 2006 Balatoni QP Túra! Mint korábban már említettem, e hó közepén jön egy német QP-s srác nyaralni a Balcsira (másfél hétre). Ennek apropóján azt beszéltünk Andrissal (Agressor26), hogy le kéne ugrani fürdeni egyet. Szóval a terv: 2006. július 15-én vagy 22-én, 3-4-5-6 Astra Coupe-val leruccanunk a Balatonhoz egy 1napos kirándulásra, fürdünk, eszünk, beszélgetünk a német skaccal is, aztán este hazajövünk. (család, barátnő, haver természetesen korlátlan mennyiségben csatlakozhat :huh:) Az eddigi visszajelzések alapján így néz ki a lista: 1. Agressor26 2. Speed 3. Zsolt (fekete QP) 4. Jokka (valszeg 15-e nem jó neki) 5. Ákos (22-e nem jó neki) Szóval egyenlőre ennyi. u.i.: Természetesen NFS-t is várjuk! :lol:
Recommended Posts