warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Az első verzió tényleg jobban néz ki. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 (edited) Ákos! Na ezt a lámpát magyaráztam én is! Én is ezt néztem ki! Csak kicsit drágácska... :) De majd csak megbótolunk 2 párt! :D ... Valamint érdekességként, ami nekem nagyon-nagyon tetszik, az a Lexmaul hátsólámpa, ami ezen a gépen van! Ja igen... és ez a Lexmaul hátsólámpa! Nem rossz! :huh: Szóval... szerintem nagyon-nagyon ütős cucc! :lol: Képpel nem idézünk!... még saját magadat se. Mackosajt (átírtam a kérésednek megfelelően :D Spd) Módosítva Június22, 2006 : Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Az első koptatóval nem csinálsz vmit Ákos ? a képen vhogy szúrta a szemem :huh: szépótó csini tulajjal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Ááááákos! Úgy látom Neked is pont úgy elüt az első-hátsó lökhárítód színe mint az enyém. :huh: Állítólag a műanyagon máshogy jön ki ez a szín, azért van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2006 szóval: ez a lámpa 49.010 Forintocska... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Képpel nem idézünk!... még saját magadat se. MackosajtNekem ezt az állításomat egy moderátor úgy javította ki egyszer, hogy ez akkor igaz, ha teljes hozzászólást idézel, de ha pl. 3 képből 1-et idézel csak és lényegesnek látod a képet, akkor lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Nekem ezt az állításomat egy moderátor úgy javította ki egyszer, hogy ez akkor igaz, ha teljes hozzászólást idézel, de ha pl. 3 képből 1-et idézel csak és lényegesnek látod a képet, akkor lehet. Ez a hír nem igaz, szal egyáltalán nem idézünk, még 1 képpelsenem! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Hmm... keresgéltem én is... de pl. ez: nagyon durva. Nekem nem tecc... mármint a lámpák. Nekem ezt az állításomat egy moderátor úgy javította ki egyszer, hogy ez akkor igaz, ha teljes hozzászólást idézel, de ha pl. 3 képből 1-et idézel csak és lényegesnek látod a képet, akkor lehet. Küldtem PÜ-t. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Ez szeritnem spray. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Ez szeritnem spray. :huh: tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2006 ma megrendeltem az új hátsó lámpáimat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 ma megrendeltem az új hátsó lámpáimat :lol: http://www.duw.de/Picture_Pool/718853za.jpg Bázz, így legyen 5ösöm a Lottón! :huh: Tudtam................. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 képpel nem idézünk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 képpel nem idézünk :huh: Kicsit lassú a céges gép, és nem töltötte le a képet, úgy válaszoltam a HSZ.re. De ahogy megláttam, hogy kép is van hozzá, rögtön javítottam.Még mielőtt hozzászóltál volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 ma megrendeltem az új hátsó lámpáimat :lol: http://www.duw.de/Picture_Pool/718853za.jpg :huh: :) Gratulálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 nagytakarítás után... :huh: ... jaaa és megültetve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Tényleg ültettve van vagy csak photoshop? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Tényleg ültettve van vagy csak photoshop? Biza nem vicc, lentebb van.Kanyarodik is vele, mint az őrölt, de a hátulja még így is könnyen megindul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Biza nem vicc, lentebb van.Kanyarodik is vele, mint az őrölt, de a hátulja még így is könnyen megindul. Nekem a gyári rugóval,és a 4db konival nem volt ilyen próblémám,bár nem használtam úgy sokáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Nekem a gyári rugóval,és a 4db konival nem volt ilyen próblémám,bár nem használtam úgy sokáig.De nincsenek is olyan kanyarjaitok (ahol lehet tépni) mint nekünk a Kiskörúton! :lol: Amúgy sokkal kulturáltabb lett az autó mozgása így. A hátulja pedig szerintem ezek a tetves Eagle F1-ek miatt mozdul be könnyebben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 De nincsenek is olyan kanyarjaitok (ahol lehet tépni) mint nekünk a Kiskörúton! :huh: Ezt azért Te se gondolod komolyan ugye :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június23, 2006 Megoszt Elküldve Június23, 2006 Ezt azért Te se gondolod komolyan ugye :huh: ?Dehogynem! Gyere le és viszlek egy kört és majd látod, hogy mire gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Én minden nap erős autóban ülök,nagy újdonságot nem hiszem hogy tudnál mutattni :huh:. Amúgyse vagyok híve a keményebb gátló nélküli ültetésnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Relatív kinek mi az erős... :) Nekem a 8 lovas robogóm is erősnek tünik..... :lol: :) :D Sógorom 3.3 V 6-osa (180paci) pedig nem is olyan sok a 2 tonnás kaszniban.... :huh: Szerintem is megérne 1 próbát akár utasként, akár saját ótóval a legendás Kecsói Kiskörút.... :) Mondjuk a régi útvonala jobb volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 szerintem egyáltalán nincs értelme a gsi caravant egy mezei 1,8 astra coupéhoz hasonlítani a kettő köszönőviszonyban sincs egymással, sem súly, sem teljesítmény terén :huh: a nagy számok törvénye alapján pedig biztos, hogy pesten több olyan kanyar is van, mint a kecsói körút, ergo felesleges benzinpénz lemenni csak ezért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts