uhuhu Elküldve Május21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2006 70.000 km van a Coupéba... már 13.000 km t mentünk vele december óta.... és semmi baja. semmi se romlott el, nem kell cserélni semmit stb. vagyis kell. hétfőn olajat :) Jó kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 70.000 km van a Coupéba... már 13.000 km t mentünk vele december óta.... és semmi baja. semmi se romlott el, nem kell cserélni semmit stb. vagyis kell. hétfőn olajat :) Jó kocsi :) Huhh.... van használva a szépótó rendesen! :( További hasonlóan problémamentes sok-sok km-t! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2006 Huhh.... van használva a szépótó rendesen! :) További hasonlóan problémamentes sok-sok km-t! :( hát azé vettük :) köszönöm szépen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Tényleg szép ez az irmscher felni,na meg az opc szárny is jól áll a coupénak :) Ez meg olyan mint Ákosé,csak 18"os ba,ez is nagyon szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Velo talált egy szép Coupe-t a használtautón: Azt írja a tulaj, hogy MO-i, szervízkönyves, 85.000 km, LEFÚJÓSZELEP! :huh: 220LE... Csini gép! :lol: az ára: 2.789.000,- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Srácok! Idén július 14-27 között itt lesz a Balatonnál (Siófok) az egyik német coupes srác. Felvetette, hogy esetleg összefuthatnánk páran valahol vele. Hm? Én javasoltam most neki a Szegedi Veterán Talit, bár az elég messzi lesz neki. Benne lennétek esetleg, hogy pár autóval leugorjunk a Balcsira egy kis talira? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Srácok! Idén július 14-27 között itt lesz a Balatonnál (Siófok) az egyik német coupes srác. Felvetette, hogy esetleg összefuthatnánk páran valahol vele. Hm? Én javasoltam most neki a Szegedi Veterán Talit, bár az elég messzi lesz neki. Benne lennétek esetleg, hogy pár autóval leugorjunk a Balcsira egy kis talira? :lol: Benne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Benne :lol:Gondoltam, hogy Rád számíthatok! :) Törpiek? --- - - - = M á s ... = - - - --- Találtam egy jópofa coupe-t... :D Full króm felnik... (valahogy nem az igazi szerintem... :huh:... talán már túl sok a tükröződés benne... na és túl sok szögű) Ti mit gondoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Itt meg egy coupe fényezése látható... http://www.streetracers.at/images/GrosseUmbau/Umbau72.jpg http://www.streetracers.at/images/GrosseUmbau/Umbau73.jpg http://www.streetracers.at/images/GrosseUmbau/Umbau75.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 (Úgy látom, csak én írok ide! :huh: Azért jól elvagyok! :lol:) Szóval, páran (Velo, Agressor26 és én) megbeszéltük, hogy lenézünk Esztergomba szombaton! Mehetnénk minél többen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 A marha .....-t nézzétek már! :huh: Kicsit nacionalista a srác? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Ez Philiba gépe... 19"-es felnikkel, Airride-dal... és egy "diszkrét" belsővel. Nem kis munkája van a srácnak az autóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Háátt, nemsemmi gépjárműköltemény, annyi szent. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Az a szomorú hogy ezek a srácok átlagban 20-25év között vannak,és ilyen autókat építenek. Amúgy szép :huh: ,de ez már inkább cicás.A német zászlós az sokkal jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Amúgy szép :D ,de ez már inkább cicás.A német zászlós az sokkal jobban tetszik. én nem mertem beírni :huh: nekem is tecc és ez még nem nacionalizmus :) Coupe ! rájöttem h eggyezik az ízlésünk...hozzámjössz ? :) :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Az a szomorú hogy ezek a srácok átlagban 20-25év között vannak,és ilyen autókat építenek.Ez maximálisan így van! Én rendszeresen látogatom a németek Coupe fórumát... és azt látom, hogy az tulajok jórésze 18-25 közötti! Nagyon sok 18-20-22 éves van... és öntik a pénzt az autóba... de hogy honnan? :huh: Philiba - akié a fenti "Cicás QP" - ő spec már 30 fölötti.. de ez azért látszódik is. Azért ehhez a géphez már kialakult izlésvilág, igen sok pénz, és sok munka kellett. Nálunk 18-20-22 évesen örül az ember egy I-II-es golnak golf-nak, vagy egy kadett-nak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Én is beregisztráltam arra a fórumra,de egy óra múlva úgy felidegesítettem magam ezen hogy azóta se néztem meg.(jó kib@sztam velük :huh: :lol: :) )Pedig én nem vagyok írigy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2006 Megoszt Elküldve Június16, 2006 Én is beregisztráltam arra a fórumra,de egy óra múlva úgy felidegesítettem magam ezen hogy azóta se néztem meg.(jó kib@sztam velük :huh: :lol: :) )Pedig én nem vagyok írigy.:D :D :) Te kegyetlen vagy! Szegények! :) B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 üdv... visszatértem végre a fórumra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 üdv... visszatértem végre a fórumra :huh:Üdv újra itt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2006 csinyáztam pár uj képet a paripáról... Én meg levettem képes-linkre őket, mert túl nagyok voltak... bocs. :) Mackosajt Így a kisképre kattintva a nagy jön elő. szééépkocsiiiii :huh: és a tulajdonossal :lol: csak azok a hátsó lámpák gagyik nagyon... nincs pízem most ujra, pedig kitaláltam már az ujat... a lexmaul gyártja,k 2 szinü lámpa, 169 euro http://www.lexmaul.de/catalog/images/3790103.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Széép tulaj :huh: , és klassz hátsó lámpaterv! :lol: Kivi leszek, élőben hogyan mutat majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2006 hát arra még várni kell egy picit asszem.... szerintem k.jól néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 G-ben nem vagyok annyira otthon, de volt egy olyan felszereltségi szintű járgány, aminek alapból sötétebbek voltak a hátsó lámpabúrái.Olyat esetleg nem akarsz beinstallálni?Vagy neked az nem jön be annyira? Mert ez is klassz! :lol: Meg az is........ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2006 erre gondolsz: ez is annyiba kerül mint a másik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts