Rastalos Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Volna egy kérdésem.... http://img.tar.hu/coupeastra/size2/18332303.jpg http://images.hasznaltauto.hu/835410/537364_1.jpga két kocsin az ajtó és a hátsó sárvédő között mi az a világos folt? A Bertone-logóóó... :) ha ugyanarra gondolunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 A Bertone-logóóó... : az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Mackósajt! Nagyon nézegeted a Coupe-kat! Csak nem vennél egyet? :) Tényleg Gelko, Ti találtatok édesanyádnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Én is nézek egyet, de a nagyapinak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Na ezektől a képektől lehidaltam... :) Gyönyörű ez a magmavörös QP ebben a beállításban... :( Szépen megcsinálta a srác... különösen a második kép ütőőős! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Szép, letisztult forma, semmi cicoma, fölösleges dolog.. Qrva jól néz ki! Azért a háttérben látható ezüst is jöhetne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Tényleg szép képek! Nekem mondjuk az első kép jobban bejön, de nagyon jók a fényhatások az bizti... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Mackósajt! Nagyon nézegeted a Coupe-kat! Csak nem vennél egyet? :) Vennék... ha lenne rá lehetőségem... de nincs. :) Sajna most se jött be az 5-ös lottó. :( Amúgy meg azért nézegetem őket, mert szépek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Vennék... ha lenne rá lehetőségem... de nincs. :) Sajna most se jött be az 5-ös lottó. :( Amúgy meg azért nézegetem őket, mert szépek! ;)Jaaa... :) Én meg azt hittem, hogy vérszemet kaptál az 1,8-as Vectrától, s gondoltad keresel egy sportosabb kasztnit! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Jaaa... :) Én meg azt hittem, hogy vérszemet kaptál az 1,8-as Vectrától, s gondoltad keresel egy sportosabb kasztnit! :( A kasztni valóban megragadott... motorikusan meg 2.0 ill. nagytestvérei. ;) :) 1x majd... talán lesz valami... addig meg elég, ha csak nézegetem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 nekem még ez a felni tetszik nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Azért a háttérben látható ezüst is jöhetne! nekem meg a neonok a benzinkutrol :) de az elso kép jobban tetszik, jó beállítás, jó háttér...akár minőségi reklámfoto is lehetne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 nekem még ez a felni tetszik nagyon... http://www.astra-coupe.be/images/images/exterieur/ext01.jpg :) hihetetlen, hogy mennyire más az izlésünk ilyen téren! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Tényleg Gelko, Ti találtatok édesanyádnak? már más projekt van ;) ....anyám megnézett egy coupet és azt mondta h kicsit :( nagyobb autó kell neki... de elöször is el kéne adni a mostani kocsit.... :) amit kezdek esélytelennek látni :) Ákos találtál már hátsó lámpát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Tényleg szép képek! Nekem mondjuk az első kép jobban bejön, de nagyon jók a fényhatások az bizti... :) Szeritnem is első kép, meg tetszik a felni is nagyon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Nekem a színe nem tetszik.A felni se az igazi.Viszont maga a kép nagyon jól sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 A színe szerintem sem jó. :) Nem vennék piros autót soha! -- persze a ferrari kivétel! :) Azért meg kell hagyni, hogy a srác mindent kihoz a piros QP-ból, amit csak lehet :( Azért ez a motortér is példa értékű! Az előbbi képhez képest ezen már rajta van a Velo által keresett hátsó "szélvédőspoiler". Valamint érdekességként, ami nekem nagyon-nagyon tetszik, az a Lexmaul hátsólámpa, ami ezen a gépen van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 A színe szerintem sem jó. :) Nem vennék piros autót soha! -- persze a ferrari kivétel! :) Nekem speciel tetszik a piros! Nem csak Ferrariban! 1ik komámnak volt egy lángvörös Merci AMG-je, csodájára jártak, pedig az első reakciója mindenkinek az volt(mig nem látta), hogy: biztos kisebbségi merdzsó....hát nagyot lesett mindenki, mikor begördült!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Látod Speed hogy ezen is opc lökös van,mint szinte mindegyiken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Látod Speed hogy ezen is opc lökös van,mint szinte mindegyiken.Látom és tetszik is nagyon! :) Én, ha átalakítom a coupe-t, akkor igyekszem azt gyári design, forma megörzése mellett tenni. Az OPC spoiler nagyon jól néz ki, ám gyári hatása van, tökéletsen beleillik az autó vonalvezetésébe. Szóval én ilyet rakok majd rá. :( ----------- Mellesleg én azért is linkelek be mindig OPC lökössel szerelt QP-kat, mert nekem ezek tetszenek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Találtam egy egészen szép eladó Coupe-t Kecskeméten. Ezüst, fekete bőrrel. 1,8 16V-s, 2001-es évjárat, 55.000km Fent van a használtautón is, két helyen is... Az autót kintről hozták be. A kereskedő elmondása szerint megmérték festékmérővel és nem volt fényezve sehol. Külsőleg sérülésmentesnek tűnik az autó és nagyon szép a motorja... nagyon szépen jár! Jaaa, és vezetett szervízkönyves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Találtam egy egészen szép eladó Coupe-t Kecskeméten. Ezüst, fekete bőrrel. 1,8 16V-s, 2001-es évjárat, 55.000km Fent van a használtautón is, két helyen is... Az autót kintről hozták be. A kereskedő elmondása szerint megmérték festékmérővel és nem volt fényezve sehol. Külsőleg sérülésmentesnek tűnik az autó és nagyon szép a motorja... nagyon szépen jár! Jaaa, és vezetett szervízkönyves. http://images.hasznaltauto.hu/650/588303_5.jpg http://images.hasznaltauto.hu/650/588303_3.jpg Valaki nem vágna hozzám 2,5 milliót? :) :) Teccik!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Valaki nem vágna hozzám 2,5 milliót? :) :) Teccik!!! :(De, szívesen. Ugorj be holnap hozzám a céghez és megnézzük, hogy mit tehetünk! ;) (Van egy pár jó hitelkonstrukciónk! :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 De, szívesen. Ugorj be holnap hozzám a céghez és megnézzük, hogy mit tehetünk! :) (Van egy pár jó hitelkonstrukciónk! :() hitelből nem kérek. ;) köszike. na de nem OFFolk... ezért: egy dízel coupe... Franciáéknál elég sok dizel futkározik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts