Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G Coupe

uhuhu

Recommended Posts

Nincs valami ötletetek hogy a sötétvörös virágpor mivel jön ki a vajszínű hasított bőr ülésből ? ... :) :)

Ollóval semmi esetre, de a kefét sem ajánlom! Inkább vidd be 1 jó kézimosóba és kérd meg őket, hogy csinálják meg vagy legalább kérj tőlük tanácsot. Biztos van olyan vegyszer ami nem kárositja a bőrt!

Megosztás:

Ollóval semmi esetre, de a kefét sem ajánlom! Inkább vidd be 1 jó kézimosóba és kérd meg őket, hogy csinálják meg vagy legalább kérj tőlük tanácsot. Biztos van olyan vegyszer ami nem kárositja a bőrt!

:) jóóól van... én csak vicceltem.

bár szerintem kefével meg lehetne próbálni... de ha Endy azt mondja, hogy ne... :)

A kézi mosó valóban jónak tűnik...

Megosztás:

Az eredeti...

http://www.freeweb.hu/myastra/images/astra...ng0_640x480.jpg

diszkrétebb ültetés... (ca. 40-45mm-es lehet :) szerintem...)

http://www.freeweb.hu/myastra/images/astra...ing_ültetés.jpg

porig húzva... :(

http://www.freeweb.hu/myastra/images/astra...ng1_640x480.jpg

A középső verzió elég jó! A legalsó az már kissé túlzás... és valszeg csak AirRide-dal oldható meg.

utólagos engedelmeddel énis csináltam egyet, ez nem annyira szolid, de nem is annyira vad, de kétségtelenül nyalja az utat, de az airride segíthet ennek a megoldásában :)

speed_qp_orig_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Megosztás:

Inkább a nagy gyorsulástól meg lassulástól bólogat az autó.... :( :)

Ez esetben egy keményebb futómű sem ártana!!! ;)

---------------------------------------------------

Na, megcsináltam, amit akartam...

Ez az egyik verzió... szerintem jó ez a felni! :P

tuning_ultetes_felni.jpg

Ez a keményebb verzió...

tuning2_640x480.jpg

Ez pedig a korábbi... Ennél jobb a két előbbi, nem??? :)

tuning1_640x480.jpg

Megosztás:

Váltáskor hagytál gázt, fent tartottad a fordulatot?

18as keréktől nem hiszem, hogy nagyon javulni fog...

Ti figyeltétek már (coupe-sok), hogy váltásnál, amikor nyomsz egy kuplungot, az autó tartja a fordulatot ca. 1 másodpercig... (sőt egy picit feljebb megy)

vagy ez minden G Astránál így van? :)

Megosztás:

Ti figyeltétek már (coupe-sok), hogy váltásnál, amikor nyomsz egy kuplungot, az autó tartja a fordulatot ca. 1 másodpercig... (sőt egy picit feljebb megy)

vagy ez minden G Astránál így van? :)

Ez sztem minden G Astránál így van... Legalábbis a Z-s motoroknál.

Megosztás:

:( Hm. Nem is tudtam. Nekem új volt, s az egyik Opel Clubos kartás is lehidalt tőle... pedig neki is volt F-je is... meg más is.

Na sebaj. Az én F-em tuti nem csinálta. (bár az nem 16V-es volt) :)

A múltkorában beszéltetek diesel coupéról....

Ez tényleg az? Nem csak elírás?

azért ez a közel 200LE elég gyanús egy dízeltől...

szerintem ez inkább 2.0 Turbo lesz, nem? :)

Amúgy a dízel coupe-k 2,2-esek voltak.

Megosztás:

mindjárt szétnézek, hogy mekkora ménessel kínálják őket... :)

mellesleg én úgy tudom, hogy itthon nem nagyon volt dízel coupe...

----------------később--------------------------

Szóval... elég ritkának tűnik az autó, ugyanis a mobile.de-n, ahol Enzo Ferrari-ból is 24db-ot kínálnak, a dízel Astra Coupe-ból csak 21db-ot.

Úgy látom, hogy 2002 év végétől gyártották...

a legolcsóbb autó 9.990,- EUR-ért van. Hm.

Jaaa, és csak 125LE-sek.

Szóval így mondhatjuk, hogy kizárt, hogy ez a bizonyos fekete coupe dízel legyen - már csak a 2001. novemberi évjárata miatt is! :)

Megosztás:

No... akkor asszem a gyanú beigazolódott.

Én is csodáltam volna, ha ilyen teljesítménnyel diesel lenne.

Szerintem nem lehetetlen! Pláne, hogy mára rutin szerű, hogy 1 két literesből kihozzák a 170-180 LE-t gyárilag! Arra még egy kis optimalizálás és már rég a 200 LE fölött is vagyunk. Na meg a Forgatónyomaték min: 400 NM-er, amivel 1 benzines se rendelkezik, még a 2 literes turbós se! :)

Megosztás:

Szerintem nem lehetetlen! Pláne, hogy mára rutin szerű, hogy 1 két literesből kihozzák a 170-180 LE-t gyárilag! Arra még egy kis optimalizálás és már rég a 200 LE fölött is vagyunk. Na meg a Forgatónyomaték min: 400 NM-er, amivel 1 benzines se rendelkezik, még a 2 literes turbós se! :)
Endy, az alapfeltevés/következtetés abból jött, hogy a legöregebb, amit találtam az 2002. decemberi volt! Így elég valószínűtlen, hogy magyarországon egy 2001. november legyen!

A 200 LE nem elképzelhetetlen egy dízel motortól, valóban.

De ezek a motorok 2.2 DTI-k, 125LE-sek gyárilag, nem változó geometriásak. Ezekből kihozni a 200LE, azért macerás. --> persze nem lehetetlen.

Ráadásul a hirdetés szerint 1998 ccm, míg a dízelek 2200ccm-esek, a benzin Turbok, viszont 2000ccm-esek és alapból a 200LE-ehz közelítenek!

Szóval ha megnézed, eléggé valószínűtlen, hogy egy dízel erőforrással szerelt gépről szólna a hirdetés! :)

Megosztás:

Endy, az alapfeltevés/következtetés abból jött, hogy a legöregebb, amit találtam az 2002. decemberi volt! Így elég valószínűtlen, hogy magyarországon egy 2001. november legyen!

A 200 LE nem elképzelhetetlen egy dízel motortól, valóban.

De ezek a motorok 2.2 DTI-k, 125LE-sek gyárilag, nem változó geometriásak. Ezekből kihozni a 200LE, azért macerás. --> persze nem lehetetlen.

Ráadásul a hirdetés szerint 1998 ccm, míg a dízelek 2200ccm-esek, a benzin Turbok, viszont 2000ccm-esek és alapból a 200LE-ehz közelítenek!

Szóval ha megnézed, eléggé valószínűtlen, hogy egy dízel erőforrással szerelt gépről szólna a hirdetés! :)

Jogos az 1 pont! Megválasztalak vezéregyenesnek! :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.