ENDYKA Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nincs valami ötletetek hogy a sötétvörös virágpor mivel jön ki a vajszínű hasított bőr ülésből ? ... :) :) Ollóval semmi esetre, de a kefét sem ajánlom! Inkább vidd be 1 jó kézimosóba és kérd meg őket, hogy csinálják meg vagy legalább kérj tőlük tanácsot. Biztos van olyan vegyszer ami nem kárositja a bőrt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Ollóval semmi esetre, de a kefét sem ajánlom! Inkább vidd be 1 jó kézimosóba és kérd meg őket, hogy csinálják meg vagy legalább kérj tőlük tanácsot. Biztos van olyan vegyszer ami nem kárositja a bőrt! :) jóóól van... én csak vicceltem. bár szerintem kefével meg lehetne próbálni... de ha Endy azt mondja, hogy ne... :) A kézi mosó valóban jónak tűnik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2006 tök jó a felnije Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Az eredeti... http://www.freeweb.hu/myastra/images/astra...ng0_640x480.jpg diszkrétebb ültetés... (ca. 40-45mm-es lehet :) szerintem...) http://www.freeweb.hu/myastra/images/astra...ing_ültetés.jpg porig húzva... :( http://www.freeweb.hu/myastra/images/astra...ng1_640x480.jpg A középső verzió elég jó! A legalsó az már kissé túlzás... és valszeg csak AirRide-dal oldható meg. utólagos engedelmeddel énis csináltam egyet, ez nem annyira szolid, de nem is annyira vad, de kétségtelenül nyalja az utat, de az airride segíthet ennek a megoldásában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 utólagos engedelmeddel énis csináltam egyet, ez nem annyira szolid, de nem is annyira vad, de kétségtelenül nyalja az utat, de az airride segíthet ennek a megoldásában :) http://www.kepfeltoltes.hu/060509/speed_qp...ltoltes.hu_.gif Jópofa! :) ...bár én fekete felnit nem raknék az autóra... Tegnap este jött még egy ötletem... megrajzolom... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Főőődrengééééés vaaan????? :) ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Főőődrengééééés vaaan????? :) :D :) :( Inkább a nagy gyorsulástól meg lassulástól bólogat az autó.... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Inkább a nagy gyorsulástól meg lassulástól bólogat az autó.... :( :) Ez esetben egy keményebb futómű sem ártana!!! ;) --------------------------------------------------- Na, megcsináltam, amit akartam... Ez az egyik verzió... szerintem jó ez a felni! :P Ez a keményebb verzió... Ez pedig a korábbi... Ennél jobb a két előbbi, nem??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Speed: Szerintem a vékonyabb 5 ágú felni, nagyobb féktárcsákkal ütne a legnagyobbat! :) Ha "kedvvel" birod egyszer: AirRide!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Speed: Szerintem a vékonyabb 5 ágú felni, nagyobb féktárcsákkal ütne a legnagyobbat! :( Ha "kedvvel" birod egyszer: AirRide!!! :)Nyilván nem fogok felrakni nagyobb tárcsákat... :) De felni nekem is tetszik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Váltáskor hagytál gázt, fent tartottad a fordulatot? 18as keréktől nem hiszem, hogy nagyon javulni fog... Ti figyeltétek már (coupe-sok), hogy váltásnál, amikor nyomsz egy kuplungot, az autó tartja a fordulatot ca. 1 másodpercig... (sőt egy picit feljebb megy) vagy ez minden G Astránál így van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Nekem kétszer kell kuplungolni hogy váltani tudjak. Tiszta ferrari. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Ti figyeltétek már (coupe-sok), hogy váltásnál, amikor nyomsz egy kuplungot, az autó tartja a fordulatot ca. 1 másodpercig... (sőt egy picit feljebb megy) vagy ez minden G Astránál így van? :) Ez sztem minden G Astránál így van... Legalábbis a Z-s motoroknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Ti figyeltétek már (coupe-sok), hogy váltásnál, amikor nyomsz egy kuplungot, az autó tartja a fordulatot ca. 1 másodpercig... (sőt egy picit feljebb megy) vagy ez minden G Astránál így van? :) Sőőőt, az F-nél is így volt... Jó találmány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Ti figyeltétek már (coupe-sok), hogy váltásnál, amikor nyomsz egy kuplungot, az autó tartja a fordulatot ca. 1 másodpercig... (sőt egy picit feljebb megy) vagy ez minden G Astránál így van? sőt a "Z"-s dieseleknél is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 A múltkorában beszéltetek diesel coupéról.... Ez tényleg az? Nem csak elírás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 :( Hm. Nem is tudtam. Nekem új volt, s az egyik Opel Clubos kartás is lehidalt tőle... pedig neki is volt F-je is... meg más is. Na sebaj. Az én F-em tuti nem csinálta. (bár az nem 16V-es volt) :) A múltkorában beszéltetek diesel coupéról.... Ez tényleg az? Nem csak elírás?azért ez a közel 200LE elég gyanús egy dízeltől... szerintem ez inkább 2.0 Turbo lesz, nem? :) Amúgy a dízel coupe-k 2,2-esek voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 azért ez a közel 200LE elég gyanús egy dízeltől... szerintem ez inkább 2.0 Turbo lesz, nem? :) Amúgy a dízel coupe-k 2,2-esek voltak. Pont ezért kérdeztem, mert nekem is gyanús volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 mindjárt szétnézek, hogy mekkora ménessel kínálják őket... :) mellesleg én úgy tudom, hogy itthon nem nagyon volt dízel coupe... ----------------később-------------------------- Szóval... elég ritkának tűnik az autó, ugyanis a mobile.de-n, ahol Enzo Ferrari-ból is 24db-ot kínálnak, a dízel Astra Coupe-ból csak 21db-ot. Úgy látom, hogy 2002 év végétől gyártották... a legolcsóbb autó 9.990,- EUR-ért van. Hm. Jaaa, és csak 125LE-sek. Szóval így mondhatjuk, hogy kizárt, hogy ez a bizonyos fekete coupe dízel legyen - már csak a 2001. novemberi évjárata miatt is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 No... akkor asszem a gyanú beigazolódott. Én is csodáltam volna, ha ilyen teljesítménnyel diesel lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 No... akkor asszem a gyanú beigazolódott. Én is csodáltam volna, ha ilyen teljesítménnyel diesel lenne. Szerintem nem lehetetlen! Pláne, hogy mára rutin szerű, hogy 1 két literesből kihozzák a 170-180 LE-t gyárilag! Arra még egy kis optimalizálás és már rég a 200 LE fölött is vagyunk. Na meg a Forgatónyomaték min: 400 NM-er, amivel 1 benzines se rendelkezik, még a 2 literes turbós se! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Szerintem nem lehetetlen! Pláne, hogy mára rutin szerű, hogy 1 két literesből kihozzák a 170-180 LE-t gyárilag! Arra még egy kis optimalizálás és már rég a 200 LE fölött is vagyunk. Na meg a Forgatónyomaték min: 400 NM-er, amivel 1 benzines se rendelkezik, még a 2 literes turbós se! :)Endy, az alapfeltevés/következtetés abból jött, hogy a legöregebb, amit találtam az 2002. decemberi volt! Így elég valószínűtlen, hogy magyarországon egy 2001. november legyen! A 200 LE nem elképzelhetetlen egy dízel motortól, valóban. De ezek a motorok 2.2 DTI-k, 125LE-sek gyárilag, nem változó geometriásak. Ezekből kihozni a 200LE, azért macerás. --> persze nem lehetetlen. Ráadásul a hirdetés szerint 1998 ccm, míg a dízelek 2200ccm-esek, a benzin Turbok, viszont 2000ccm-esek és alapból a 200LE-ehz közelítenek! Szóval ha megnézed, eléggé valószínűtlen, hogy egy dízel erőforrással szerelt gépről szólna a hirdetés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Endy, az alapfeltevés/következtetés abból jött, hogy a legöregebb, amit találtam az 2002. decemberi volt! Így elég valószínűtlen, hogy magyarországon egy 2001. november legyen! A 200 LE nem elképzelhetetlen egy dízel motortól, valóban. De ezek a motorok 2.2 DTI-k, 125LE-sek gyárilag, nem változó geometriásak. Ezekből kihozni a 200LE, azért macerás. --> persze nem lehetetlen. Ráadásul a hirdetés szerint 1998 ccm, míg a dízelek 2200ccm-esek, a benzin Turbok, viszont 2000ccm-esek és alapból a 200LE-ehz közelítenek! Szóval ha megnézed, eléggé valószínűtlen, hogy egy dízel erőforrással szerelt gépről szólna a hirdetés! :) Jogos az 1 pont! Megválasztalak vezéregyenesnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Jogos az 1 pont! Megválasztalak vezéregyenesnek! :):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Volna egy kérdésem.... a két kocsin az ajtó és a hátsó sárvédő között mi az a világos folt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts