bazs Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 tetőablakot? van rajta étkezőasztalt? felejtsd el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 persze mert összevissza ármányok között tettél szert rá :) :) udv a klubban :D :o :lol: Szegény ma megint jól megázott... és saras is lett... le kellene mosatni... de ilyen takony időben... :blink: Amúgy tök zsír a tetőablak mechanikája... B) Nem a tetőbe csúszik bele, hanem először felbillen, aztán pedig - amolyan spoiler módra - ferdén a tető fölé csúszik! B) Szóval majd tolok képeket, ha tudok fotózni! tetőablakot? van rajta étkezőasztalt? felejtsd el B) Én sem raknék rá szárnyat! Illetve én a gyári Coupe szárnyra gondoltam - ami ca. 5 cm magas csak... szinte belesímul a hátuljába. Vagy Irmschert. De csak ilyen picit... Egy ilyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Persze a GTC-hez meg nem volt rendelhető a tetőablak. Panoráma szélvédő volt, vagy 3 kilóért, de azt valahogy nem kívántam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Persze a GTC-hez meg nem volt rendelhető a tetőablak. Panoráma szélvédő volt, vagy 3 kilóért, de azt valahogy nem kívántam :blink: GTC-d lesz? :) Az tök zsííír! Rádobsz egy gyári 17"-os 5 küllős felnit, meg a gyári tuning lökhárító szettet... és nagyon patent géped van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Tegnap vettem egy könyöklőt a Tormásiéknál... Használt, de fél áron volt. Alig használta egy ######i, szóval tökéletes állapotban van. Asszem megpróbálom áthúzatni a tetején a fekete bőrt bézs színűre... (vagy barnásra, amilyen az ajtókon van). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Találtam egy annyira királyságos coupe-s oldalt... hogy ihaj! :blink: Majd este linkelek be fotókat! Elég zsír anyag van fent! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Találtam egy annyira királyságos coupe-s oldalt... hogy ihaj! :blink: Majd este linkelek be fotókat! Elég zsír anyag van fent! :) ma megrendeltem a krómcsikot hátra a csomiajtóraq... ilyet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Szép lesz, az tuti! :) Ezt kérted Karácsonyra? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Hát akkor mutatok pár képet... Na ez a felni elég ütőőős! Nekem ilyen kellene! Ez 18"-as! Na ez a belső tér azért nem gyenge! :blink: Amúgy beregisztráltam magam egy német Coupe forumra... Egy olyan forum van csak a Coupe-knak, mint nekünk ez az egész opel forum! :D Na mindegy. Szóval beköszöntem, hogy üdv, ki vagyok, mi vagyok, Magyarországról vagyok... és tök jó fejek. Érdeklődnek! Kérik, hogy küldjek képeket a Mi clubbunk Coupe-iról! :) Szóval jó pofa! Nyilván fogok velük kicsit kommunikálni! VAnnak ott is tök jó technikai topic-ok... mint nálunk... csak azok specifikusan coupe topicok! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Az én személyes kedvencem... főleg a színe miatt: Ez sem rossz!!! :) Ebben Angel van... amúgy ez a felni sem rossz... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 utóbbin a morcosítás a szép láttam már itthon is, a G front ezzel hibátlan Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 A szürkén OPC turbo lökös, nagyon zsíír! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 A szürkén OPC turbo lökös, nagyon zsíír! bizony-bizony! Mind a 2 szürke lököse nagyon-nagoyn állat!!! Azokat simán bevállalnám!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 melyik fórumra regisztráltál??? www.astra-coupe.net? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 melyik fórumra regisztráltál??? www.astra-coupe.net? AHA!!! :blink:) Teljesen jó arcok! A "Gästebuch"-ban be is mutatkoztam nekik... és tök jó fejek voltak! És várják a képeinket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 AHA!!! :blink:) Teljesen jó arcok! A "Gästebuch"-ban be is mutatkoztam nekik... és tök jó fejek voltak! És várják a képeinket! :) http://astra-coupe.net/viewtopic.php?p=183026#183026 az enyém már ittvan :) csak nem tudok németül sajnos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 http://astra-coupe.net/viewtopic.php?p=183026#183026 az enyém már ittvan :) csak nem tudok németül sajnos.... :blink: akkor beírok a vendégkönyvbe a Tiéd linkjét! :) Hogy lássák. Leírom, hogy ez az egyik clubtársam autója! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Ez is elég jóóóól néz ki! :lol: Ez a majom számítógépet pakolt az autóba!!! :blink: Itt a verda... elég jó szerintem! :) Ákos! Az egyik srác kérdezi, hogy tudom-e a hátsó szárnyad gyártóját! Jaaa... és rákérdeztek arra is, hogy nálunk a hosszú antenna a divat? Mert Németországban mindenki minél rövidebbre törekszik... de neked hosszú van. Nyilván mondom nekik majd, hogy kapják be... (az enyém még hosszabb - úgy emlékszem). :) (mármint az antenna) Egyszerűen nekünk még nem volt időnk / keretünk szépíteni az autót ilyen téren! Nekem amúgy kell egy antenna csere, mert ami fent van, nagyon gyengén vesz mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2005 Ez is elég jóóóól néz ki! :o []http://eadi.de/img/IMG_4087.JPG[/] Ez a majom számítógépet pakolt az autóba!!! :) [=http://astra-coupe.net/viewtopic.php?t=4416]Itt a verda... elég jó szerintem! :)[/] Ákos! Az egyik srác kérdezi, hogy tudom-e a hátsó szárnyad gyártóját! Jaaa... és rákérdeztek arra is, hogy nálunk a hosszú antenna a divat? Mert Németországban mindenki minél rövidebbre törekszik... de neked hosszú van. Nyilván mondom nekik majd, hogy kapják be... (az enyém még hosszabb - úgy emlékszem). :lol: (mármint az antenna) Egyszerűen nekünk még nem volt időnk / keretünk szépíteni az autót ilyen téren! Nekem amúgy kell egy antenna csere, mert ami fent van, nagyon gyengén vesz mindent! ja. nálunk ez a divat :D :blink: nem tudom, hogy ki a gyártója sajnos.... majd keresek rajta valami feliratot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 csávók, nagyon rápörögtetek erre a kupé vonalra :blink: :) (hajrá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Hát... van egy rossz hírem... Dec. 20-án bejelentették, hogy 2006. március 31-i hatállyal megszűnik az OPC (Opel Performance Center)! A jelenlegi OPC modellek gyártása az Adam Opel AG egy jelenlegi részlegéhez kerül át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 akkó' én maradok az egytlen OPC-s itt. :blink: de ahogy elnézem, az Opel nem tett ilyen nyilatkozatot. ugratol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 akkó' én maradok az egytlen OPC-s itt. :blink: de ahogy elnézem, az Opel nem tett ilyen nyilatkozatot. ugratol? Neked mid van Voszi? OPC G astra? Hány LE? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 höhö :blink: az enyém sajnos nem Coupé, de azé' Coupé párti vagyok. Astra G OPC turbo, 200LE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 höhö :blink: az enyém sajnos nem Coupé, de azé' Coupé párti vagyok. Astra G OPC turbo, 200LE. :) Elég királyságos gép lehet! Nem tudsz képeket mutatni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts