ENDYKA Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Nekem nagyon tetszik! :) Már csak egy jó rendszer kellene rá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Már csak egy jó rendszer kellene rá! ;) Meg 1 sötétítés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Meg 1 sötétítés! :) Ördögi kör! aztán a ...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Meg 1 sötétítés! ;) Viszont ezzel a felnivel már szinte nem is kell ültetni... :) nem? Szerintem egészen szépen egyenletesen tölti ki a kerékjáratokat! ;) Mielőtt még itt mindenki elkezdi sorolni, hogy mi kell rá... elmondom, hogy mit tervezek rá! :D - ültetés - kipuff rendszer - xenon (valszeg gyári look) - OPC lökös hát ennyi, ami szerintem kéne... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Mielőtt még itt mindenki elkezdi sorolni, hogy mi kell rá... elmondom, hogy mit tervezek rá! ;) - ültetés - kipuff rendszer - xenon (valszeg gyári look) - OPC lökös hát ennyi, ami szerintem kéne... :) Az ültetés mindig jó hatással van az optikára, de a magyar utak kevésbé..sajnos! A xenon nagyon jól fog állni a vasnak, nem beszélve az OPC NagyLökösről!! ;) +kis WRC Sound!! Állat lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Az ültetés mindig jó hatással van az optikára, de a magyar utak kevésbé..sajnos! A xenon nagyon jól fog állni a vasnak, nem beszélve az OPC NagyLökösről!! :) +kis WRC Sound!! Állat lesz! már csak pénz kéne hozzá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 már csak pénz kéne hozzá! ;) Én még felraknék hátra egy opc szárnyat is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Én még felraknék hátra egy opc szárnyat is :) Én az Irmscher gyári szárnyát raknám fel... (tudod, azt a picit... ami pl. Jokka gépén is van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Most készült el a srác az átalakításokkal... izlések és pofonok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 A színét leszámítva tetszik :) Nagyon szép igényes munka,a felni meg tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Nagyon kemény jószág! Az optikai csomag a Carzone-tól való. Néztem én is.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 A színét leszámítva tetszik :) Nagyon szép igényes munka,a felni meg tökéletes. A szín az Arden-kék... nekem sem tetszik... én ezt inkább "bili-kék"-nek nevezném! ;) Az eleje és a felnik jóóók... nekem a hátulja nem tetszik. Sem a lökös, sem a szárny... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 A szín az Arden-kék... nekem sem tetszik... én ezt inkább "bili-kék"-nek nevezném! :) Az eleje és a felnik jóóók... nekem a hátulja nem tetszik. Sem a lökös, sem a szárny... szerintem meg pont hogy ez a szárny áll jól a coupénak meg az opc szárny,pont azért mert nem túl nagy és nem is kicsi.olyan amilyennek lennie kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 szerintem nagyonszép, a szine is tetszik (vajon miért? :) ;) ;) ) az a diffuzor kicsit durva meg a dupla kipuff nálam tabu, de egy az egyben cserélném a géjesivel....ami azért nagyszó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 szerintem nagyonszép, a szine is tetszik (vajon miért? :) ;) ;) ) az a diffuzor kicsit durva meg a dupla kipuff nálam tabu, de egy az egyben cserélném a géjesivel....ami azért nagyszó :D tapasztalatból tudom hogy semmivel se jobb a gsi-nél ;) de tényleg nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nagyon kemény jószág! Az optikai csomag a Carzone-tól való. Néztem én is.... :) Lumma optikai csomag van az autón! Csak a hátsó lökös a Carzone. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 tapasztalatból tudom hogy semmivel se jobb a gsi-nél :) de tényleg nagyon szép. Azért vannak ám az 1,8-asnál lényegesen ütősebb coupe-k! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Azért vannak ám az 1,8-asnál lényegesen ütősebb coupe-k! ;) Tudtam hogy valaki ezért a mondatért meg fog kövezni ;) Nem a motorra gondoltam hanem úgy összességében.Szerintem sok különbség nincs a kettő között.Az tény hogy külsöleg szebb :) remélem senkit nem bántottam meg ezzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Azért vannak ám az 1,8-asnál lényegesen ütősebb coupe-k! :( :lol: :D :( szerintem nagyonszép, a szine is tetszik (vajon miért? ;) ;) ;) ) az a diffuzor kicsit durva meg a dupla kipuff nálam tabu, de egy az egyben cserélném a géjesivel....ami azért nagyszó :D Egyáltalán nem durva, csak szokatlan.... :) Sőt...Még teccik is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Tudtok egy jó gumist a 14-ben ? Olyan gördülési zaja van a nyári guminak hogy ilyesztő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Tudtam hogy valaki ezért a mondatért meg fog kövezni ;) Nem a motorra gondoltam hanem úgy összességében.Szerintem sok különbség nincs a kettő között.Az tény hogy külsöleg szebb :) remélem senkit nem bántottam meg ezzel. áááá neeeem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Tudtok egy jó gumist a 14-ben ? Olyan gördülési zaja van a nyári guminak hogy ilyesztő. Nem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 áááá neeeem :D Sajnálom B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Tudtok egy jó gumist a 14-ben ? Olyan gördülési zaja van a nyári guminak hogy ilyesztő. a 14.ker elég nagy :blink: de ott a nonstop gumis a szentmihályi 68ban vagy a maglódi 12ban is van egy nonstop gumis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Ma megnéztük Tomi023-mal ezt a Turbo Coupe-t. Link - Használtautó.hu Itt volt Kecskeméten egy autókerben. Hááát... a képeken jobban néz ki a belseje. Kicsit lelakott volt. óra szerint 62e km van benne, de szerintünk azért minimum 100e. Váltó is eléggé lönyögött! (ez meglepő volt) Aztán pont jött a tulaj (csak bizományos autó volt) és mondta, hogy eladta a gépet közben. (Záhonyba) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts