Rastalos Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 És hol marad a "peace" :blink: Pííísz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Szerintem a legszebb szin a coupe-n az OPC kék. Amennyiben sikerül leoptikáztatnom a kocsim, biztos, hogy átfújatom erre a szinre.. Legalább lesz G-astra "OPC" is.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Szerintem a legszebb szin a coupe-n az OPC kék. Amennyiben sikerül leoptikáztatnom a kocsim, biztos, hogy átfújatom erre a szinre.. Legalább lesz G-astra "OPC" is.. :rolleyes: Nézd csak meg Voszi gépét!Annak már alapból olyan a színe! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Nézd csak meg Voszi gépét!Annak már alapból olyan a színe! :rolleyes: És az Tényleg OPC is! Teljes OPC optikai és motor tuninggal! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 És az Tényleg OPC is! Teljes OPC optikai és motor tuninggal! ;) Hát irigykedem is Voszira! :rolleyes: Bár azt hiszem ennek a Coupénak minden szín jól áll..és akkor is ilyen szín kell a G-és "OPC"-m ra. :blink: Múltkor ültem Speed "drágaszágában": nagyon megfogott belülről is a gép!!! Viva Coupe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Múltkor ültem Speed "drágaszágában": nagyon megfogott belülről is a gép!!! Viva Coupe! Taxy is ült az enyémben. Ugyanezt mondta mint te! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 (edited) Hát irigykedem is Voszira! :rolleyes: Bár azt hiszem ennek a Coupénak minden szín jól áll..és akkor is ilyen szín kell a G-és "OPC"-m ra. :blink: Voszi-nak 5 ajtós G astrája van ám! Nem Coupe! ;) De elnézve pl. Jokka Coupe-ját... bizony igen jól áll az Európa-kék szín is a coupe-nak! :D Módosítva Február28, 2006 : Speed Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Voszi-nak 5 ajtós G astrája van ám! Nem Coupe! ;) De elnézve pl. Jokka Coupe-ját... bizony igen jól áll az Európa-kék szín is a coupe-nak! :D ;) :blink: Voszi OPC-je nagyon rendben van!!!!!! ;) Jokka coupe-ját még nem láttam.... :rolleyes: De NFS-nek is olyan a színe, és bevallom nekem nagyon teccik a kék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Voszi OPC-je nagyon rendben van!!!!!! :blink: Jokka coupe-ját még nem láttam.... :rolleyes: De NFS-nek is olyan a színe, és bevallom nekem nagyon teccik a kék! Azért így fotók alapján a Tiéd is rendben van! ;) Bár egy szép napsütéses napon kíváncsi lennék a Tiéd színére is élőben! :D (legkésőbb majd a hifi szereléskor! ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Múltkor ültem Speed "drágaszágában": nagyon megfogott belülről is a gép!!! Viva Coupe! :blink: Nekem Jokka gépe tetszett nagyon!!! Linea-blue... vagy mi a neve... (a belsőtérnek) szóval Fekete bőr, az ülőlapok és a háttámla közepén kék alcantarával! Ütős! ;) Meghát azért az a moci sem akármi! :D Elviselnék egy ilyen gépet! ;) Csak tankolni ne nekem kellene! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Azért így fotók alapján a Tiéd is rendben van! :D Bár egy szép napsütéses napon kíváncsi lennék a Tiéd színére is élőben! ;) (legkésőbb majd a hifi szereléskor! ;)) Köszi! Hifi épp most hétvégán kezd belealakulni.....úgyhogy hétvégén találkozunk! :rolleyes: Jössz lesni? mit hogyan? ;) aztán segíthetsz is..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 kíváncsi lennék a Tiéd színére is élőben! :rolleyes: Nah kiderítettem: CARABO VERDE a szine..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Nah kiderítettem: CARABO VERDE a szine..... Jó hüje neve van! :rolleyes: Nem Caribi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Jó hüje neve van! :rolleyes: Nem Caribi?? Nem. ez van ideírva. másolni már csak tudok.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 ;) Nekem Jokka gépe tetszett nagyon!!! Linea-blue... vagy mi a neve... (a belsőtérnek) szóval Fekete bőr, az ülőlapok és a háttámla közepén kék alcantarával! Ütős! ;) Meghát azért az a moci sem akármi! ;) Elviselnék egy ilyen gépet! ;) Csak tankolni ne nekem kellene! :D Köszi! És a biztonsági öv színét még nem is láttad, de elárulom hogy az is kék. :blink: Ez volt a végső indok a megvételnél. ;) Nem is eszik sokat :rolleyes: vagy inkább úgy kell felfogni, hogy a gázpedál lenyomása ad egy kicsi adrenalin injekciót az autónak is és a vezetőnek is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Köszi! És a biztonsági öv színét még nem is láttad, de elárulom hogy az is kék. :blink: Ez volt a végső indok a megvételnél. ;) Nem is eszik sokat :rolleyes: vagy inkább úgy kell felfogni, hogy a gázpedál lenyomása ad egy kicsi adrenalin injekciót az autónak is és a vezetőnek is. ;) :D ;) ;) Ezt látnom kell!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 :rolleyes: :blink: ;) Ezt látnom kell!!!!!!! Mikor lesz Lurdy-s tali??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2006 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...view=getnewpost Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Köszi! Hifi épp most hétvégán kezd belealakulni.....úgyhogy hétvégén találkozunk! :blink: Jössz lesni? mit hogyan? aztán segíthetsz is..... ;) óóóó... ;) úgy volt, hogy amikor jó idő lesz... ;) Most nyilván nem tudok felmenni Pestre... Nah kiderítettem: CARABO VERDE a szine..... A www.astracoupe.hu szerint "FERN ZÖLD" a szín... :D Köszi! És a biztonsági öv színét még nem is láttad, de elárulom hogy az is kék. ;) Ez volt a végső indok a megvételnél. ;) Nem is eszik sokat :rolleyes: vagy inkább úgy kell felfogni, hogy a gázpedál lenyomása ad egy kicsi adrenalin injekciót az autónak is és a vezetőnek is. ;) De láttam azt is... és elvileg a kormányod alja is kék nem? (az szokott lenni) Szóval szép az a gép... és biza... gondolom, hogy van adrenalin rendesen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 A Coupe-k széépséges autók! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 ;) óóóó... :rolleyes: úgy volt, hogy amikor jó idő lesz... :D Most nyilván nem tudok felmenni Pestre... A www.astracoupe.hu szerint "FERN ZÖLD" a szín... ;) Nem várok tavaszig.....unom már a csendet...... a színt mindjárt megnézem én is. Hétvégén lehet lesz egy kis polír, átha jobban fog csillogni..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Lurdynál elég olcsó a mosó, én már mosattam ott. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Lurdynál elég olcsó a mosó, én már mosattam ott. :rolleyes: Köszi a tippet, de van bejáratott. Mindíg oda megyek, mert nagyon szépen dolgoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Én csak kézibe viszem el a gépet. Főleg a Coupe-t. A régit is 95%-ban kézimosóban mosattam. Félek a gépi mosóktól... azok a "csúúúnya nagy kefék össze-vissza dörgölik" a kisautóm! :blink: Alig drágább egy kézi --> 1000-1100 (egy jó gépi) --> 1200-1300 egy jó kézi mosás! Igaz, időben hosszabb... de sokkal szebb lesz az autó és még ép is marad a fényezés! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Én csak kézibe viszem el a gépet. Főleg a Coupe-t. A régit is 95%-ban kézimosóban mosattam. Félek a gépi mosóktól... azok a "csúúúnya nagy kefék össze-vissza dörgölik" a kisautóm! ;) Alig drágább egy kézi --> 1000-1100 (egy jó gépi) --> 1200-1300 egy jó kézi mosás! Igaz, időben hosszabb... de sokkal szebb lesz az autó és még ép is marad a fényezés! :rolleyes: a kombival 1x megszívtam gépiben de nagyon...... azóta kézi. 2400 a külső, belső, viasz, műszerfalápolás. meg még kávé süti közben....../ez ajándék./ Jah és persze a bébik is jók a mosóban! :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts