Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ma szabin voltam... holnap is azon leszek :) eza hátsó lámpa egy picit teccik... http://www.lukasbit.de/astra/images/heckle..._irmscher_b.jpg Pont ilyet néztem én is az Ebay-en! Ezek Irmscher hátsók! És tényleg jópofák! :blink: Én ha cserélek, szerintem ilyet rakok be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 ilyen hütőrácsot lehet kapni az Antinál :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 átnevezhetem a topikot "Linkeljük be a vágyainkat" címre? :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 aha :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Na majd én megmondom, mi a jó vicc! Akarom mondani, megmutatom, melyik az igazi és tuti Astra Coupé!!! Na mit szóltok fiúkák? Van nektek ilyenetek?? :) :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 :) :) :lol: !!ÚJ TOPIC, 3 óra alatt 45 hozzászólás!! Ráadásul mindezt munkanap délután 1 és 4 között!!! Szerintem királyak vagyunk... B) Vagy inkább fanatikusak! :D Márk, ezt ugy hívják, hogy "új seprű jól söpör" :o B) mellesleg Jokka is eltünt mint a szél aztán ittermett a semmiből egy turbós kupéval....ejha :blink: (Ákos, ha leveszed azt a szárnyat véged) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ....eza hátsó lámpa egy picit teccik.... Nagyon szuper :blink: Lexus tip. lámpáknál 1000szer jobban áll a G Astra-nak. Szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Fiuk! Van nektek barmifele dokumentacio, leiras, konyv a couperol? Esetleg hogyan kaphatnam meg oket vagy hol tudnam beszerezni oket? Koszi! nekem van z20let hivatalos sajtóanyagom+cd :blink: ha érdekel vkit.... ill egy két szép kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Hú srácok, beindultatok rendesen... Szépek ezek a kupékok... :blink: Naggyon királyok! Szerintem a sima G Astra kézikönyvben benne van a kupé is... A kézikönyv letölthető a magazin oldalról, már be lett linkelve párszor a fórumon. Asszem a kézikönyv vagy gépkönyv szóra kell rákeresni, de majd mindjár... Na itten van a kézikönyv: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...er&filecatid=24 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Nekem állítható Konik voltak a coupeba és max keménységre állítva is puhábbak volt mint soniquenak a gsibe legpuhábra tekerve.(ez jól leírtam)úgyhogy szerintem simán bevállalható pestre is. A fogyasztásom mindig 10 felett volt városba használva. Amikor elmentem a proexhez hogy rakjanak fel egy hátsó dobot legyen egy kis hangja majdnem elsírtam magam mikor kész lett és nem volt hangja.Mondta az ember nincs semmi gond ki kell venni a középsöt mert ott akkora a folytás hogy másként nem lesz hangja sose. ez volt az enyém: A felnit azt nagyon elhamarkodtam nagyobbat kellett volna venni és nem ilyet. Nagyon szép autó és nagyon sajnálom ami történt vele. :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Nekem állítható Konik voltak a coupeba és max keménységre állítva is puhábbak volt mint soniquenak a gsibe legpuhábra tekerve.(ez jól leírtam)úgyhogy szerintem simán bevállalható pestre is. A fogyasztásom mindig 10 felett volt városba használva. Amikor elmentem a proexhez hogy rakjanak fel egy hátsó dobot legyen egy kis hangja majdnem elsírtam magam mikor kész lett és nem volt hangja.Mondta az ember nincs semmi gond ki kell venni a középsöt mert ott akkora a folytás hogy másként nem lesz hangja sose. ez volt az enyém: http://img.tar.hu/coupeastra/size2/18332303.jpg A felnit azt nagyon elhamarkodtam nagyobbat kellett volna venni és nem ilyet. Nagyon szép autó és nagyon sajnálom ami történt vele. :) :) E helyen is kifejezem őszinte együttérzésem és mélységes sajnálatom! :lol: Nyilván bele zakkannék, ha ez történne az enyémmel is! Teljesen szerelmes vagyok! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 nekem van z20let hivatalos sajtóanyagom+cd :blink: ha érdekel vkit.... engem érdekel, hogyan - mikor - hol tudjuk megbizniszelni a dolgot??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ilyen hütőrácsot lehet kapni az Antinál :blink: http://www.astra-coupe.be/images/images/coupe22dtif/img5.jpg Az a baj Ákos, hogy ez G Astra maszk és nem Coupe... és ha ezt rakod rá, elveszi a Coupe-s beütését! Olyat kell rárakni, mint a gyári, csak logó nélkül... (vízszintesen kettéosztott) vagy Irmschert! :D Nagyon szuper Lexus tip. lámpáknál 1000szer jobban áll a G Astra-nak. Szerintem NEkem még a LED-esek tetszenek, amik a G-re vannak. De igazán tényleg ez az Irmscher a tuti! :) :) :lol: engem érdekel, hogyan - mikor - hol tudjuk megbizniszelni a dolgot??? engem is érdekelne lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2005 a coupe gumi váltó méterek: Astra Coupé 1.8 205/50 R 16 215/40 R 17 225/35 R 18 nekem 17 es lesz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 a coupe gumi váltó méterek: Astra Coupé 1.8 205/50 R 16 215/40 R 17 225/35 R 18 nekem 17 es lesz :lol: Valszeg igazán jól a 18"-as állna neki... :) Csak hát... ki tudja azt megfizetni... gumistól, mindenestől... :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Üdv a Coupe-s tábornak! Srácok, Speed = NeedForSpeed? Mert ha nem, akkor ő negyediknek elférne itt. Jokka, gratula a kocsidhoz! Nem keveset kerülgettem azt az autót :-))), már tavaly nyáron eladó volt, és azóta vagy hatszor megnéztem! Örülök, hogy végre jó kezekbe került! Mivel ez itt egy Coupe fórum, gondoltam közérdekű, ha kiteszem, amit tudok egy eladó coupe-ról! Az alábbi autó: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Olaszországból jött, és 140.000 km van benne. Láttam, amikor beérkezett, akkor 2,5-ért árulták - csalás nélkül - szeptemberben. Vigyázzatok vele! a coupe gumi váltó méterek: Astra Coupé 1.8 205/50 R 16 215/40 R 17 225/35 R 18 nekem 17 es lesz :blink: Jó még rá a 225/40 R17 245/35 R17 255/35 R17 245/30 R18 Szép kis méretek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Hella Bi-Xenon az E-bay-en! Nekem nem tetszik annyira... de Ákos, Neked ez tetszett, nem? Ezt akár színre is lehetne fújni! Xenon fényszóró - Astra G-be - és FEKETE! Elvileg ez való a Coupe-ba, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 ezen a képen annyira jóóóóól néz ki :) még egy 40 (60?)-as ültetés kellene aztán tényleg csudás lenne ui.: ha leveszed a szárnyat ne lepődj meg ha egy lófejet találsz az ágyadban :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 mér? ha leveszi, felrakhatod a gsi tetejére :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Srácok, ha így gyarapszunk... többen leszünk, mint a GSI-sek! :) Höhöhöhö... Aztán jött Andersen és lapozott :blink: @Ákoska: És ez hogy teccik? http://cgi.ebay.de/SCHWARZE-XENON-KLARGLAS...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Höhöhöhö... Aztán jött Andersen és lapozott :) :lol: :D :o @Ákoska: És ez hogy teccik? http://cgi.ebay.de/SCHWARZE-XENON-KLARGLAS...1QQcmdZViewItem Ezt én is belinkeltem! B) ... vagy csak akartam? :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2005 gyejekek! nagyon arik vagytok!! :blink: a xenon is teccik, de csak a gyári xenonos lámpával... de jelenleg a pénztárcám kong az ürességtől.... ugyhogy most épp semmiseteccik. Redi: dehogy veszem le!! eszembe sincs!! merthogy az teccik nekem is.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Nagyon szépek a gépek, gratula. :blink: Szeritnem a 16os is jól neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Nagyon szépek a gépek, gratula. :D Szeritnem a 16os is jól neki. :o És az enyémet még nem is láttátok! :lol: :blink: Na jóóó... szóval az enyém az FULL gyári... gyári felni, gyári lámpák... viszont gyönyörű, hibátlan állapotban van. :) Bézs belsőtér, de mintha új lenne! Mindössze 30.000 km van benne... jaaa és van tetőablakom is! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 És az enyémet még nem is láttátok! :o persze mert összevissza ármányok között tettél szert rá :lol: :D jaaa és van tetőablakom is! B) :) udv a klubban B) B) @bazs nem akarok offolni, de a korzádra is tehetnél (léccci....a kedveméééért :blink: :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts