Tom Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Délután voltam picit autókázni :D ;) ;) /Ahogy speed említette - megyek mert nem bírok nyugton maradni..../ Kaposvár oda-vissza. Odafelé padló :blink:, visszafelé 120-130 éjszakai üzemmód /most értem haza/;) Fogyasztás nekem meglepő igazán. Full tankal indultam és mire hazaértem.....olyan negyed fölött van 2 mutatónyival. Az kb. 35 lityi 473 km-re. Az pontosan 7,39. Igazán meglepődtem... És legalább jobban megy, mint az 1.4? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 És legalább jobban megy, mint az 1.4? :rolleyes: :D Csak akkor megy jobban, ha kiszálok és tolom.... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Jaa azért nem sima Coupé szexszió nehogy az én Coupém beleférjen. ;) :D :blink: És az enyém? :rolleyes: Meg van (még) egy Bertone Cabriom is, és egy GiZiKének is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 a NFS nem mote tag :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Jaa azért nem sima Coupé szexszió nehogy az én Coupém beleférjen. ;) :D :rolleyes: és nem is coupe-cabrio h az enyém is kimaradjon ;) és az enyém nem is Bertone...-annál ritkább :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Nekem meg van egy BMW-coupé matchboxom.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Beleültem 1-be, kipróbáltam....beleszerettem.... Aztán nem volt visszaút! Szó szerint ugyanez volt nálam is! ;) a NFS nem mote tag :blink: Hm... na ezt nem tudtam... A Szekcióról és a névről... Ez egy javaslat volt... mert úgy gondoltam, hogy a G Astra Bertone Coupek és Cabriok igen ritkák és talán különlegesek is... s gondoltam, miért ne lehetne egy ilyen szekció, ha már ilyen szépen gyűlünk... De ha leszavaztok, nekem mindegy. Csak gondoltam jobban összeillenek ezek így! Én javasoltam a Coupe-soknak a G Astra Coupe-Cabrio szekciót ... (vagy G Astra Bertone Coupe-Cabrio) De lehet akár Astra Coupe-Cabrio szekció is... De javasoljon más mást... De ha Tomi szeretné... felőlem lehet egyszerűen Coupe szekció is! :rolleyes: Nekem mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 -törlöm magam vki moderáljon ki - Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 a NFS nem mote tag :rolleyes: Balázs Kadett Cabriósa is Bertone :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 tegnap csináltam egy pár képet az autóról... itt egy kettő ízelitőül: tök széépppp :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 ;) :D ;) :rolleyes: ...az enyim meg tök koszoooos! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 tegnap csináltam egy pár képet az autóról... itt egy kettő ízelitőül: http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/640x480/1.jpg tök széépppp :rolleyes: Zsíííír ez a hűtőmaszk! :D Balázs Kadett Cabriósa is Bertone ;) Az F Astra Cabriok is Bertone-k! ;) Legyen Bertone szekció? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 tök széépppp :rolleyes: Valóban! Tök szép! Jó az a szárny :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 csak a felni megjöhettnének mááárrr..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Nagyon szép a géped Uhuhu! Különösen a hátsó szárny dob nagyot a gépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 tegnap csináltam egy pár képet az autóról... itt egy kettő ízelitőül: tök széépppp :rolleyes: Csak az a krómozott bigyó a tükrökön.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 :blink: Zsíííír ez a hűtőmaszk! :D Az F Astra Cabriok is Bertone-k! ;) Legyen Bertone szekció? ;) Nem akartam ám belekötni a szexszió névbe. Az én szívem csücske ugyis a Veterán szexszió ;) Csináljatok szerintem Bertone szekciót vagy valami hasonlót. :rolleyes: Nem lesz baj,ha kimaradok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Uhuhu a szárny Carzone tuningos a vason? Felniket, ha nem tévedek az FK-tól rendelted.. 17eseket, ha jól sejtem.. Néztem ilyen szárnyat az Opelemre én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2006 nem tudom milyen szárny, az autóhoz járt ajándékként :blink: a felniket néztem az FK nál, de aztán Alutec Storm lett, mert a Speed belinkellt egy autót és :rolleyes: lett első látásra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 a felniket néztem az FK nál, de aztán Alutec Storm lett, mert a Speed belinkellt egy autót és :rolleyes: lett első látásra... Tegnap nézegettünk egy FK katalógust... vagy lehet, hogy nem FK volt, de volt benne egy csomó FK cucc is és a G Astra Angel Eye's-hoz "Az a bizonyos Coupe" volt betéve... a Te Alutech Storm felnijeiddel. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 nem tudtok egy jó eladó coupet ? a használtautón gyér a kínálat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Ez relatív.Inkánn kevés az, ami kuriózumnak tűnhetne.Rengeteg az 1.8-as.Bár ami 3.49M-ért van, az már elvileg jó lehetne, a km.futás tükrében! :blink: CSak DÁÁGA! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 nem tudtok egy jó eladó coupet ? a használtautón gyér a kínálat :rolleyes: :blink: Naaa! Te is vennél egyet? ;) Figy, itt Kecskeméten tegnap este számították be a BackIIBlack gitárosának a fekete Coupe-ját. Fekete (asszem 1,8-as) Coupe, bézsbőr... De: - A hátsólökös javítgatott, sérült - az első lökös eláll, sérült - a belseje eléggé le van lakva... Viszont tuti, hogy bagóért meg lehetne csípni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Én találtam egy frankót...... :blink: :rolleyes: Talán ez is coupe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Én találtam egy frankót...... :blink: :rolleyes: Talán ez is coupe Hát igen... ez már döfi lenne! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts