voszi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 nekem van 215/45R17 és 235/40R17, az első 5x112-es, a második 5x108-as felnin excenteres csavarral mindkettő felmegy :rolleyes: 215/45 R17-es volt rajta, az ippeg elfért. a 235-öst meg kéne nézni. merre vagy? hol lehetne megpróbálni? nincs excenteres csavarom se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nézzétek csak: Fekete Turbo Coupe sok küllős felnivel, bézsbőrrel eladó! Milyen szééép! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Oks. Na? És eddig hány kilométert csaptál bele az autóba? Csak ma vetted át, vagy már tegnap? és a lényeg! MILYEEEEEN??? ÁLLAT? ;) Szóval.... Ma 11 köröl szerztem meg.... szarakodtak az átírással.... Mentem már 100 kilómétert kb mire hazaértem... Aztán megmutattam itthon a vasat... hát... reakció volt elég rendesen:) utána mentem ide-oda... úgy összesen már vagy 200 beleugrott. De még szoknom kell 1.4 után. kettesben folyamatosan villog a kipörgésgátló. meg látsi se látok ki belőle rendesen.. Szokatlan. De úgy érzem hamar meg fogom szokni:) :rolleyes: Már nálunk is! :blink: Sorry, de este akkor van nekem mikor hazaérek.... általába későn. Meg lusta voltam fényképezni, mert autókáztam De majd reggel......fotózok. Megigérem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 De még szoknom kell 1.4 után. kettesben folyamatosan villog a kipörgésgátló. Ez ilyen! Fog is az még villogni egy ideig! :D Szerintem baromi jó kis gép. Én annyira élvezem azt, hogy rendesen nyomatékos! Simán kényelmesen el lehet vele autózgatni a városban 4-ben (kanyargós szakaszokon) és még kis utcákban is elég csak 3-ig visszapakolni, ha nyugisan mész. :rolleyes: meg látsi se látok ki belőle rendesen.. Szokatlan. De úgy érzem hamar meg fogom szokni:) :blink: Könnyű lesz megszokni! ;) Én most érzem azt igazán, amikor visszaülök 1,4 - 1,6-os benzinesekbe, hogy mekkora is a nyomaték különbség! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Ez ilyen! Fog is az még villogni egy ideig! :D Szerintem baromi jó kis gép. Én annyira élvezem azt, hogy rendesen nyomatékos! Simán kényelmesen el lehet vele autózgatni a városban 4-ben (kanyargós szakaszokon) és még kis utcákban is elég csak 3-ig visszapakolni, ha nyugisan mész. :rolleyes: :blink: Könnyű lesz megszokni! ;) Én most érzem azt igazán, amikor visszaülök 1,4 - 1,6-os benzinesekbe, hogy mekkora is a nyomaték különbség! ;) Ezzel nem lehet nyugisan menni!!!!!!!! Ez ilyen! Fog is az még villogni egy ideig! ;) Szerintem baromi jó kis gép. Én annyira élvezem azt, hogy rendesen nyomatékos! Anyukámat vittem egyet élményautókázni. monda milyen kis harapós ez a vas:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Azért majd tessen fotózni, mert mi ilyen erősen kíváncsi humanoidok vagyunk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Azért majd tessen fotózni, mert mi ilyen erősen kíváncsi humanoidok vagyunk! :rolleyes: Én inkább az élménykört választanám... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Ezzel nem lehet nyugisan menni!!!!!!!! Anyukámat vittem egyet élményautókázni. monda milyen kis harapós ez a vas:) Hát igen... a Tiéd ráadásul a 2.2-es... :rolleyes: Plusz az élményre még dob a kipufogó is rendesen! :blink: Kíváncsi lennék én is egy körre! (már csak a különbség miatt is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Hát igen... a Tiéd ráadásul a 2.2-es... :rolleyes: Plusz az élményre még dob a kipufogó is rendesen! ;) Kíváncsi lennék én is egy körre! (már csak a különbség miatt is) Kb. 160-170 km-re saccolok negyed tankot. Kipufogó szép, meg minden, de semmi hangja. Száp szolid morgóka. Szerintem.... nagy sebességnél nem is hallani. Legalábbis belül. Holnap Lurdy, és viszlek 1 kört :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Holnap Lurdy, és viszlek 1 kört :blink: Ott leszek!! ;) :D És előre is köszi... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 215/45 R17-es volt rajta, az ippeg elfért. a 235-öst meg kéne nézni. merre vagy? hol lehetne megpróbálni? nincs excenteres csavarom se. excenteres nekem sem van, de a gyárival is fel lehet erőltetni, ha nem sokáig van fent, nem gáz én a borároson lakom, de a felnik az 1. kerben vannak cimborámnál elvileg holnap este jó lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Legújabb képek a vasról: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060222/378...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060222/P10...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060222/P10...ltoltes.hu_.jpg Kicsit siettem velük, mert meló van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 zsír a ződ paripa! bazs, estefelé elkocognék, ha lehetne az I. kerbe. hányra, hova? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 bazs, estefelé elkocognék, ha lehetne az I. kerbe. hányra, hova? hát a ma tuti nem jó, mer sem én nem érek rá, sem a kollégám, akinél van a cucc :rolleyes: holnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 azt észre se vettem, hogy holnapot írtál.. :rolleyes: bocs. holnap este foglalt vagyok, de napközben megoldanám. ha kell cipelem a cuccot, vagy a személyt + cuccot ahova kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 azt észre se vettem, hogy holnapot írtál.. :rolleyes: bocs. holnap este foglalt vagyok, de napközben megoldanám. ha kell cipelem a cuccot, vagy a személyt + cuccot ahova kell. dobtam PÜ-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Kb. 160-170 km-re saccolok negyed tankot. Az szép lenne, ha ennyit fogyasztana, de nem hiszem, hogy beérné ennyivel... főleg, hogy új a vas és ütöd, ahogy bírod! :rolleyes: :blink: Holnap Lurdy, és viszlek 1 kört ;) Sajna nem tudok menni. :D Kecskeméti vagyok, a multkor - amikor összefutottunk - csak kivételesen voltam fent. Viszont az évadnyitóra nem jössz szombaton Kecskemétre? Legújabb képek a vasról: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060222/378...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060222/P10...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060222/P10...ltoltes.hu_.jpg Kicsit siettem velük, mert meló van. Cool a Verda! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nagyon szép a zöld Coupe, pláne hátulról! Biztos kemény hangja van!! Teljes rendszer van rajta? Üdv: Endyka :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Na, számoljunk csak: --> Astra Bertone Coupe, MOTE tagok 1. Ákos 2. Jokka 3. Agressor26 4. Speed + Coupe, mint tiszteletbeli tag... --> Astra Bertone Cabrio, nem MOTE tag 1. NeedForSpeed --> Astra Bertone Coupe, nem MOTE tag 1. BenziN (Nem hagytam ki senkit??? ;) :blink: ) Alakul a szekció... :D Lehetne mondjuk Astra Coupe - Cabrio szekció a neve! ;) Mit gondoltok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Lehetne mondjuk Astra Coupe - Cabrio szekció a neve! ;) Mit gondoltok? :rolleyes: Jaa azért nem sima Coupé szexszió nehogy az én Coupém beleférjen. ;) :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Jaa azért nem sima Coupé szexszió nehogy az én Coupém beleférjen. ;) ;) :rolleyes: Szerintem lehet ezen a neven alakítani :blink: ;) Speed! Köszönöm a megtiszteltetést :D ;) Jól esik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Köszönöm a megtiszteltetést :rolleyes: :blink: Jól esik! ;) Ne viccelj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taxy Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Sziasztok! Üdv Nektek qp-sok! Nekem egy diesel H astrám van, de ma volt szerencsém Agressor26 cartárs qp-jához. Ti aztán tudjátok mi a jó! Nagyon állat a verda. Ha lesz pénzem egyszer egy játszósautóra akkor az biztosan Astra qp lesz. Nagyon megfogott a vas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Bizony, Agressor gépe jó kis vas lehet... már csak a 2.2-es moci miatt is! :rolleyes: Már én is nagyon kíváncsi vagyok rá. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Urak! Köszönöm a sok szépet és jót amit vasamról mondtok, hisz még nem is láttátok. kicsit más: Délután voltam picit autókázni ;) :D ;) /Ahogy speed említette - megyek mert nem bírok nyugton maradni..../ Kaposvár oda-vissza. Odafelé padló :rolleyes:, visszafelé 120-130 éjszakai üzemmód /most értem haza/:blink: Fogyasztás nekem meglepő igazán. Full tankal indultam és mire hazaértem.....olyan negyed fölött van 2 mutatónyival. Az kb. 35 lityi 473 km-re. Az pontosan 7,39. Igazán meglepődtem... Sziasztok! Üdv Nektek qp-sok! Nekem egy diesel H astrám van, de ma volt szerencsém Agressor26 cartárs qp-jához. Ti aztán tudjátok mi a jó! Nagyon állat a verda. Ha lesz pénzem egyszer egy játszósautóra akkor az biztosan Astra qp lesz. Nagyon megfogott a vas. ;) ;) Teccett mi? Én is így jártam..... Beleültem 1-be, kipróbáltam....beleszerettem.... Aztán nem volt visszaút! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts